Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GS500
Kan Grubu: A Rh+
Yeni motorum Suzuki GS500 ile İzmir macerası -
05-08-2008, 02:00 AM
Arkadaşlar birçoğunuzun bildiği gibi YBR125 motorumu satmıştım ve daha yüksek cc bir motor arıyordum. İzmir'den Suzuki GS500 model bir motor gördüm ve APV41 Cengiz abiye durumu bildirdim. Kendisi sağolsun İzmir'e gelmem icabederse bana yardımcı olacağını söylemişti. Kız arkadaşım Seher ile birlikte İzmir'e gittik. Cengiz abi sağolsun bizi karşıladı ve motorun bulunduğu yere götürdü. Motoru teslim alıp Cengiz Abi ile birlikte bir ustaya götürdük ve yol için bakımlarını yaptırdık. Ardından İzmir'de akşam biraz turlayıp bir arkadaşımın yanına misafir olmak üzere gittim. Gece muhabbet vs. derken sabah satış ile ilgili işlemleri gerçekleştirdim. Lakin işlemler uzun sürdüğü için yola çok geç çıktım. Feribota yetişmek için malesef fazla mola veremeden zamanla yarışarak Bandırmaya gittim. Yolda Manisa girşinde yanıma bir yabancı plakalı motor yanaştı ve selam verdi. Sürücüyü turist sandim ama o aslında Fransada yaşayan bir gurbetçi imiş ve Türkiye'ye motoru ile gezmeye gelmiş. Çeşme'de biraz takıldıktan sonra İstanbul'a akrabalarının yanına dönüyormuş. İsmini sorduğumda "Ben Sarı Adem"" dedi. İstanbul'a Bursa güzergahından gitmeyi tercih edeceğini söyledi. Manisa'dan Susurluk'a kadar birlikte yol almaya karar verdik. Güzel ve temkinli bir yolculuktu. Bandırma sapağına geldiğimizde ayrılmamız gerekiyordu. Açıkcası çok saygılı bir sürücü idi ve sohbeti de çok iyi idi. İstisnasız tüm motorculara selam verdi ve yol vermesi gereken yerlerde 2 teker 4 teker ayırmaksızın çok saygılı davrandı. Yollarımız ayrıldığı için çok üzüldüm. Geriye varılacak Bandırma kalmıştı ve yol sakin olmasına rağmen çok bozuktu. Bazı yerlerde çok yavaşladım ve vakit kaybettim derken feribotun kalkmasına birkaç dakika kala yetiştim. 3 gündür çok yorulmuştum. Feribotta birazcık kestirdim. Akşam saat 20:30'da Yenikapı'da idim ve saat 21.00'de soluğu evde aldım.
Buradan Cengiz Abi'ye birkaç gündür yoğun bir şekilde benim ile ilgilendiği ve yardımcı olduğu için tekrar çok teşekkür ederim.
Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimi birkaç resim mevcut. Çok telaşlı bir yolculuk olduğu için durup resim çekmeye pek fırsatım olmadı. artık kusuruma bakmazsınız inşallah.
Cuma günü mesaide çok heyacanlı idim. Bir andan haftasonunun bitmesini istiyordum. Ne yalan söyleyeyim gözüm sürekli saatteydi.
Önce Cumartesi sabahı İstanbul'dan Eskişehir'e kuzenimin nikahına katılmak üzere yola çıktım.
Otobüste kaskı görenler tip tip baktılar.
Eskişehir sonrası İzmir'e ayak basar basmaz Cengiz Abi sağolsun bizi karşıladı.
Taksi ile Cengiz Abi'ye yetişmeye çalıştık.
Sarı Adem Abi Bana eşlik ettiği için o berbat yollarda kendimi iyi hissettim. Varolsun, bin yaşasın.
Ben
Sarı Adem Abi'nin canavar! GSX1400
Konu aargh tarafından (05-08-2008 Saat 02:26 AM ) de değiştirilmiştir..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CB 1100 X-eleven ve (O|||||O) only in a jeep
Kan Grubu: O Rh+
05-08-2008, 02:05 AM
hayırlı ugurlu olsun . iyi günlerde kullan. çok güzel görünüyor ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone.. Drift Religion
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CB 1100 X-eleven ve (O|||||O) only in a jeep
05-08-2008, 02:24 AM
Alıntı:
PIERzig´isimli üyeden Alıntı
aargh Hayırşı ugurlu olsun yeni motorun hakkında biraz bilgi ver yaa kaç model ne kadara aldın falannn :
yok daha neler ((((((((: bayanların yaşı sorulmazmış
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone.. Drift Religion
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GS500
Kan Grubu: A Rh+
05-08-2008, 09:23 AM
Mert sagolasin. Valla senin ve diger birkac arkadasi abluka altina almistim son gunlerde. Msnden beni gecen hata engellemedi ise isnanlar bir daha da engellemezler.
Cok sagol, varol!
Alıntı:
Syriana´isimli üyeden Alıntı
Tamer'im hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Bülent'im cok tesekkurler. Senin de beyninin etini yemistim ben valla son birkac gundur. Hehe Kafasini peynir ekmek gibi yedigim arkadaslar yavas yavas buraya dokuluyor. Birazdan muharrem ve emin gelirler.
Konu aargh tarafından (05-08-2008 Saat 09:26 AM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
Kan Grubu: B Rh+
05-08-2008, 09:50 AM
Alıntı:
aargh´isimli üyeden Alıntı
Bülent'im cok tesekkurler. Senin de beyninin etini yemistim ben valla son birkac gundur. Hehe Kafasini peynir ekmek gibi yedigim arkadaslar yavas yavas buraya dokuluyor. Birazdan muharrem ve emin gelirler.
Olsun kardeşim ne demek bilgi paylaşıldıkça büyür, tanıdığım ender güzel insanlardansın, umarım herşey gönlünce olur yeni motorunla.
Aktif (Online)
Motosikleti: honda cbr 125
05-08-2008, 11:06 AM
hayırlı olsunnnn...güle güle iyi günlerde bınesın..tekerın düz bassın sonunda hayalıne kavusmana bı basamak daha kaldı..kazasızca alıp gelmenede cok sevındım..artık kızına bi isim koyarsın..
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Aktif (Online)
Motosikleti: maalesef yok :( ilk motorum cbr 125 olucak inş.
Kan Grubu: B Rh+
05-08-2008, 11:30 AM
abi metallica t-shirtünü nerden aldın güzelmiş
bu arada motor hayırlı olsun