Alıntı:
SeRHaTeKiNci´isimli üyeden Alıntı
Senin kaskın markası neydi ya? 
MARUSHIN mi? 
|
Evet kaskım MARUSHIN. Farklılık yaratmayı her zaman sevmişimdir. Güzel kaskları var fakat pek keşfedilmiş bir marka değil diye düşünüyorum.
Alıntı:
sametrix´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun tamer kardeşim artık seni tutabilene aşk olsun.
|
Sametim birlikte kaldığımız yerden aynen gezilere devam.

Caddebostana gidecek olduğunda da mutlaka haber ver lütfen.
Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun tamer  125ten 4 katına çıkmak süper olmalı  motorun daha resimlerini de eklersen buraya seviniriz  yol üstünde pek bişey göremedim ben açıkcası  eskişehire gelinir de bi mesaj atılmazmı bizim MT'mize  çayımı içer giderdin bari 
|
Eskişehire yolum çok düşeceğe benzer. Hatta motorla gelmeyi düşünüyorum. Görüşürüz.
Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı
kardeşim hayırlı olsun ben ancak başlığı gördüm nice 1000 km ler yapman dileğiyle yenisinide buradan almak nasip olsun 
|
Cengiz Abi seni son birkaç gündür çok yordum. Tekrar tekrar teşekkür ederim ilgin alakan için.
Alıntı:
THE_LANCET´isimli üyeden Alıntı
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Allah bizede güzel bir şeyler nasip eder umarım.
|
İyi dileklerin için çoook teşekkürler.
Alıntı:
GKN´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun ..
|
Gökhan sağol, varol. Sana danışacağım bazı şeyler olacak. Yani rahatsız edilecekler listesinde sıra sende.
Alıntı:
Azeri´isimli üyeden Alıntı
Hayirli olsun Tamer cooook sevindim... 
Gule gule kazasiz belasiz kullan...
|
Vaay Recep şuan memlekettesin bildigim kadarıyla. Gelir gelmez haber et görüşelim kardeşim. İyi dileklerin için sağol, varol, bin yaşa!