Aktif (Online)
Motosikleti: SATILIK VENOX 250
Kan Grubu: O Rh+
21-07-2008, 17:03 PM
Rebel çok hoş alettir.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
@ zenon
Abi geçen hafta açtığın konuyla alakalı olacak ama rebelde güzel ve artçı ilede çok güzel binilebilecek bir motordur hani aklında bulunsun
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Rebel
Kan Grubu: A Rh+
teşekkürler -
21-07-2008, 18:41 PM
yeni öğreniyorum. fazla büyük bir makina değil ama çok sağlam görünüşlü. sorduğum işi bilenler çok tavsiye ettiler. o nedenle seçtüm. fiyatta çok iyi idi. ilk fırsatta foto çekip koyacağım.
bu motora kask alacağım. sağlam ve iyi olmasını öneriyor herkes. nolan 103 klasik beğendim açılır çeneli. Siz ne dersiniz. tecrübeli arkadaşlar fikir verir mi?
aslında chopper için açık kasklar var ama emniyetsiz geldiği için istemedim?
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YOK Kİ!...
Kan Grubu: O Rh+
22-07-2008, 14:29 PM
Alıntı:
superzzt´isimli üyeden Alıntı
Rebel çok hoş alettir.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
@ zenon
Abi geçen hafta açtığın konuyla alakalı olacak ama rebelde güzel ve artçı ilede çok güzel binilebilecek bir motordur hani aklında bulunsun
Eyvallah gercekten gördüğüm dört dörtlük makine benim de çok hoşuma gidiyor ama sanirim maxi scooter alcam yaninda hanım gezdiriyorsan bagajı büyük bir arac lazım
Z @ B ! T
İki tekerli Şeytan işi değil, iki kanatlı Melek işidir motosiklet.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: -Hyosung GV 250-
26-08-2008, 16:11 PM
Yahu dostum, honda rebel aldım dedin resim felan eklememişsin Birazda izlenimlerinden bahsetsende benim gibi ilk motor alacaklara bir yardımın olsa. Bende cruiser alacağım ama karar veremedim daha o yüzden soruyorum.