Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HoNDa ; CBR 125 R'ePSoL /SaTıLıK/
Kan Grubu: A Rh+
İyi Kötü CBR 125 lendim artık :) Bugün Aldım :) -
15-07-2008, 20:28 PM
Evet arkadaşlar 20 gündür motorsuz kalmam ve cbr arayıslarım ve hatta bazı anlaşıp yine motorunu satmayanlar olmasına rağmen bugün Bizim okuldan Gümüşhane li Sinan arkadaşımın Motorunu satın aldım ! 2900 peşin verdim ; 200 daha okuL acılınca vereceğim Sinan kardeşime Saatış vekaleti de aldım ayrıca Toplam 3200 e geliyo bana sadece motor...
Sabah 5 Te otobüsle gittiğim Gümüşhane Kelkit'ten saat 10.30 gibi çıktım 13.00 da Tirebolu ya vardım
Motorum 17.500 km'de..Azcık cizikleri var; sticker lar biraz sökülmüş..; Geniş lastikleri war ön 100 arka 130 Luk Pirelli 180 km yol yaptım bana mısın demedi ama azcık yordu tabii
Tek hoş olmayan yanı ; 110 u geçmiyo ; o da lastiklerden sanıyorum
SAYGILAR !
bUYRun arkadaşlar ; Fotolar
NOT : Fotolar hemen tireboluya vardığımda çekildi.. O yüzden motor kirlidir resimlerde... ama şimdi bir bebek kadar temiz askım
Aktif (Online)
Motosikleti: Honda CBR 125R (Mirror BusteR :P )
Kan Grubu: O Rh+
15-07-2008, 20:33 PM
Güle güle kazasız belasız kullan kavuştun sonunda
Bence orjinal ebat arka lastiğe geri dön.
"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazadan beladan esirgesin.Hız konusuna gelince bizim motorların(Salton ve benim)lastikleri de seninki ile aynı ebatta.Ama yinede 120'i geçiyor.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150cc Skuter
15-07-2008, 20:40 PM
Hadı hayırlı olsun ya en sonunda ıstedıgın oldu yanı Gule gule kullan Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın darısı artık benım ıstedıgım makınaya
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150
Kan Grubu: O Rh+
15-07-2008, 20:47 PM
ben anlamam kardeşim hganı tatlı ınsan barı resmını koyar tatlının
la bu motorcularda ama hayıırsız oldu ben aldım motorumu tam ıkı tepsı baklava dagıttım
hec umut yok bunlardan
neyse bıraz benden örnek alın bee canım kac gundur cekıyor şöyle antep kaymaklı baklava bırturlu bulamadım
motorun hayırlı ugurlu olsun allah keza bela toz toprak sınek böcek göstermesın
Çevrimdışı (offline)
15-07-2008, 21:56 PM
çako güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin olm işin gücün hız ya önceki motordada böyleydin olm sen 120 yi geçmiyor bilmem kaçı geçmiyor deyip duruyodunboşver aga keyfine bak bırak geçmesin hehehehe