Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hyoSung gTYLE 250 r
08-07-2008, 22:18 PM
Alıntı:
ali307´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun bende 5 temmuzdaki sınava girdim hiç eğliyetim yoktu ilk defa olucak a2 aldım inş. seneye b alıcaz yalnız sana bir sorum var...
-a2 ne kadara mal oldu sana trafik falan ne kadar tuttu?ben 200 ytl ye yazıldım ne kadar harcıyacam?
dostum ben a2 artı b olarak aldım kurs ucretleri deişiyo onu bilmiyorum ama 190 ytl harc 35de kart parası sonrada hayırlı olsun ama seninki yanlız a2 oldugu için harcın dusuk olablir emin deilim
Çevrimdışı (offline)
08-07-2008, 22:25 PM
ben toplamda kursa a2 artı b için 300 milyon para odedim kampanya vardı 35 saglık raporu 3 ytl sicil kaydı 35 harc parası sınav için sonra dosyamı aldım gittim karakola 190 ytl harc odedim a2 artı b için içerdede 35 kart ucreti odedim yarın gel al dediler
Aktif (Online)
Motosikleti: R'lı bişiler olsun çamurdan olsun:P
Kan Grubu: A Rh+
08-07-2008, 22:26 PM
Hayırlı olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi Allah özeLini güzeLini yazsın aLnıma
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 98 Aprilia яs 250 ( Flagello di Dio )
09-07-2008, 09:16 AM
hayırLı oLsun :D LAkin adettendir ehLiyeti ALan kutLamaya götürür deRLer
bi ısLatıLması LAzımdır ehLiyetin :p
Şimdiye kadar her çevirme gördüğünde angeLina jolie görmüş gibi deli kaLbinin atışı acaba beni çevirirLer mi abi bi ceza yazsa gitti 500 Lira yahu rüşvet mi versem yok sığmaz bana yakışmaz ya aLmazsa off dELircem düşünceLerinin yerine, şimdi ne zaman çevirme görsen üstüne üstüne sürceksin ehhe çevirse de ehLiyet işe yarasa diye ...
Dip Not : bazı tecrübeLi yunusLar motorLarı ve sürüş dinamikLerini çok iyi tanıyor her an biri sana hayırLı oLsun yeni mi aLdın ehLiyeti derse yanLış anLama :D
Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 09:18 AM
Alıntı:
kalyo´isimli üyeden Alıntı
hayırLı oLsun :D LAkin adettendir ehLiyeti ALan kutLamaya götürür deRLer
bi ısLatıLması LAzımdır ehLiyetin :p
Şimdiye kadar her çevirme gördüğünde angeLina jolie görmüş gibi deli kaLbinin atışı acaba beni çevirirLer mi abi bi ceza yazsa gitti 500 Lira yahu rüşvet mi versem yok sığmaz bana yakışmaz ya aLmazsa off dELircem düşünceLerinin yerine, şimdi ne zaman çevirme görsen üstüne üstüne sürceksin ehhe çevirse de ehLiyet işe yarasa diye ...
Dip Not : bazı tecrübeLi yunusLar motorLarı ve sürüş dinamikLerini çok iyi tanıyor her an biri sana hayırLı oLsun yeni mi aLdın ehLiyeti derse yanLış anLama :D
abi once sen bu tarafa gecte onu ıslatalım hehehe ayıp ettin ne zaman istersen
Aktif (Online)
Motosikleti: Peugeot trekker 100 ACİL SATILIK Gilera MX-R 125 pert oldu
Kan Grubu: A Rh-
09-07-2008, 17:34 PM
Hayrını gör.... +25 kere olmadı +250 kere
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS125T Sarı
10-07-2008, 10:25 AM
dün caddebostanda kutladık...çekirdek + kola ile...ama adet yerini bulsun...
HAYIRLI OLSUN OKAN....
ALINTI
" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah kadınım ben "
___________ " BİLGE PATRONLAR ARAÇLARINI KİRALAR "__________ Firmalara En Az 2, En Çok Sınırsız Sayı we Modelde Sıfır Araç Kiraya Werilir...Kiradan Dönen 2. El Araçlar Satılıktır...