Alıntı:
Ömercik´isimli üyeden Alıntı
Hayırlı olsun abi.Gerçekten senin adına çok sevindim.Çünkü halen ehliyetsiz kullanmaktayım.Çok kötü bir şey ehliyetsizlik.Darısı benim ve almak isteyen mt'cilerin başına.Tekrar hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.Saygılar. 
|
teşekkürler kardeşim evet dediğin gibi çok kötü bişey ehliyetsizlik korkudan adama kaza bile yaptırır dediğin gibi darısı senin ve alamayan tüm Mt nin başına
Alıntı:
celıl ybr´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun Koray darısı başıma polisler ehliyet için çevirdiklerinde ne yapıyodun acaba hiç ceza yazdılar mı?
|
teşekkürler celil kusura bakma cevab geç oldu evde yokumda polisler çevirdiğinde bişekilde anlaştım bi kerede karakola götürdü babanı flan çağır dedi o arada benim arkadaşım anneme haber vermiş konuştuk hallettik para bile vermedim gerçi şanş işi birazda polisin insafına kalmış
Alıntı:
limp65´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun bende 2 senedir var bi kere bile sormadılar  yanlız geçen gün 55 ytl ceza yedim o zaman sordular  aman dikkat polisler coşturdu yine bu aralar mecidiyeköyde otobüs yolunu kullandım diye ceza yedim kurye falan kimseyi dinlemiyolar taksinin müşterisini indirip kesiyolar cezayı...
|
teşekkürler

geçmiş olsun motorlu taşıtlara bile otobüs duraklarında ceza kesiyorlar vaybe birazda gıcıklığına heralde.
Alıntı:
departed´isimli üyeden Alıntı
hayırlı ugurlu olsun.resmın arkasınıda cevırseydın bı ıkı arkadasta ehlıyet sahıbı olurdu.
|
teşekkürler

tamam eve gittiğimde onuda atıcam