S_MelteM_S
1-beni honda fanatikliğiyle suçluyorsun ben öyle olsam senin motoruna iyi dermiyim.
2-cahillik sadece sınavlardan kötü not almak değildir,yıllardır piyasada olan tutulan binlerce kişi tarafından sevilen ve benimde binlerce km'den beri kullandığım kendini kanıtlamış bir motosikleti bilip bilmeden aşağılaman bana göre cahilik.
3-yok kaç km yapmış yok kaç seneden beri bniyormuşsun diyorsun bana işte buda bir saygısızlıktır ben bunları boşa söylemiyorum aşağıladığın CBR125'in gerçeklerini sana sunuyorum.
4-cbr125 i yamaha almadan önce kullandım demişsin ve dayanıklılığını ve sağlamlığını senden daha iyi biliyorum diyorsun bu ne demek oluyor kendini beğenmişlik ve bana saygısızlık ben 2 yıl 42 bin küsür km diyorum başımdan 1001 bdire olay geçmiş diyorum sen onlardan bananeymiş diyorsun sonrada bir denemeyle benden daha iyi biliyorum diyorsun,

5-en önemli nokta cbr125 bir racin değil racin görüntüsü verilmiş bir motosikletmiş ve bunu savunuyorum diyorsun bütün otoriteler(

) bunu böyle bilir öylemi.
CBR125R,125 cc kategorisinde bir racing motosiklettir 2-3 seneden beride HONDA Türkiyenin düzenlediği CBR125 cup pist yarışları vardır bu motosiklet 125 cc'de bir racing olmasaydı cbr125cup düzenlenmezdi.
ki;honda TR heralde cbr125 in racing olduğunu kabul etmiş en büyük otoritedir.
şimdi cbr125 racing değilde yzf mi racing diyorsun ben kabul ediyorum yzf-r125 125cc kategorisinde bir racing ve cbr125r da 125cc kategorisinde bir racing ama hala sen cbr125 racing değil diyorsun.ki kaç seneden beri yarışları yapılmasına rağmen.
6-hiçbir motor beni yamaha kadar cezbetmedi diyorsun bu gayet doğal senin zevkin ve tercihin,hiçirinin beni cezbetmemiş olması benim suçum değil tabiki senin suçun değil senin zevkine uygun motosiklet yapmayan mühendislerin suçu

,hiçbiri seni cezbetmemiş olabilir fakat aşağılamayada hakkın yok diğer kullanıcılara saygısızlıktır bu.
7-o kadar para saydım nie diyorsun içime sinsin diye,beni mutlu etsin demişsin tabiki öyle olması gerekli zaten,
Ama bizimde CBR125 R'ı bu duygularla ve hislerle aldığımızı bilmeden böyle saçma sapan bisiklet felan dersen bizimde duygularımızı kırmış olursun.
benim gözümü honda bürüdüğü için anlamıyormuşum bu duyguları sen yamaha alıncamı bu duygulara kapıldığını zannediyorsun bizde aynı sevda aynı içimizdeki istekle aldık bu motorları.burada zevler ve tercihler öne çıkıyor demişsin evet öyle ama sen bizim zevk aldığımız keyiz aldığımız kendini kanıtlamış bir motosikleti böyle aşağılıyorsun.
8-yamahayı gördüm güzel makina teknolojik bir makina,
demişsinki değil cbr125 diğer markalarla bile kıyaslanmaması gerek diyorsun işte marka fanatikliği budur gözün kapalı derbi aprilla rs serisi 125'ler hepsini bir kenara atıyorsun bence senin gözünü yamaha bürümüş.çünki bilmiyorsun bal gibi bütün racing motorlarla kıyaslarınır yzf 125.
bu tür performas kıyaslamalarından hoşlanmıyorum diyorsun neden ozaman değil cbr125 hiçbir motorla kıyaslanamaz diyorsun.
''hiçir makinaile kıyaslanamaz '' kelimesini açarmısın 600f-r6 çünki bu gazla gidersen bir kaç bin km tecrübe sonra 600f le kafa kafaya gittiğini felan söylersin.
birdaha söyleyim,
marka fanatiği değilim
başkalarının fikirlerine saygılıyım tekrar söyleyim yzfr125 güzel ve teknolojik makina.
bence sen başkalarının fikirlerine saygı duymayı öğren ve aşağılamaktan vazgeç şu motoru.
sen benim fikirlerime saygı duymamışsınki başta aşağıla sonrada ben savunma yapınca başta yaptıklarını söylediklerini unut tereyağı gibi üste çıkmaya çalış.
honda TR insanları kandırıyor demişsin fakat böyle kaliteli bir marka ve servis ağı ile dünya birincisi bir marka bunu yapmaz yapsa dahi bizler bilinçliyiz ne aldığımızı biliyoruz.
HONDA CBR125R kendi sınıfında bir süpersport motosiklettir bir racing'dir
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...er/supersport/
ayrıca bu cbr125cup Tr birincisi diğer avrupa birincileri ile japonya'daki yarışa katılıyorlar.