Alıntı:
Mikuni´isimli üyeden Alıntı
yzf r125 kim alır? ultra zenginler alır, çünkü para kaybı korkusu yok, çünkü kolay kazanır alır. kawasaki ninja250 5,500 euro yzf kaç para peki?
ayrıca ölümlü, racing motosiklet kazalarının %99 u yamaha R serisinde, sabıkalı bir markadır almayın.. yamaha gitsin volvo ya motor yapsın, bu işleri bıraksın, ancak tasarım yapar, motordan anlamaz.
Honda nın fiyatlarına bak, birde yamaha nın fiyatlarına bak anlarsın ne demek istediğimi. koç holding kendini uyanık zannediyor nitekim.
dünyanın tek kralı ben olsam, hatta bütün para bende olsa yinede yamaha motora binmem
|
Demişsin ama boş konuşmuşsun be...
Boş kafandanda ancak bu mesaj gibi boş sözler yazılır..
Bu yazdıklarına cevap yazmak istedim lakin yazılmışını buldum zaten...Tekrar okuman içinde buraya alıntıyla ekledim..Tekrar oku.Ve şöyle
2 elinin arasına kafanı koy..Düşün bakim...Haklı olarak yazılanları hak ettim mi? diye bir sor kendine..Evet evet bir sor bakim...
Şimdi de bu sorunun cevabını düşün gözlerin kapalı olarak..Bulamadıysan tekrar bu alıntıları oku..Cevabı içinde yazılı zaten..Düşünmen fayda etmeyecektir..
Niye mi?.
Çünki kafan boş zaten...
Alıntı:
mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı
yazık bu fikirlerine be arkadaşım emek verip yazmıssın ya ona diorum 
param olsa alırdım o mak seni zorla bindirenmi var laf ediosun bu 1!
kazaları oranlarken motorsiklet sayısınada bak bidha ve nekdr cahilce yazdıgına bak nekdr sacmalamıssın bu 2!
hondanın fiyatlarına bak diosun nkdr cahil oldugun bikere daha belli artık cocuklar bile bilio bunun nedenini sen honda için hiç servise ugramadın herhalden bu 3!
dünyanın tek kralı sen olsan bnde o dunyada 1 dakka durmam bu 4!
bu yazdıklarından snr yamahaya binersen ztn sana lafım yok anladın sen buda 5!
alan arkadasa hayırlı olsun motosiklet zevk işidir beygir degil!!
Alıntı:
Juba´isimli üyeden Alıntı
Hayranı oldugu icin alır,tecrübesiz oldugu icin alır,sürüsünü zevkli buldugu icin alır,görünüsünü begendigi icin alır,fakirdir para biriktirir alır cünkü parasının karsılıgını alacagına inanıyordur.
Almayın,kim alır ki bunu,kolay kazanıyorsan alırsın...Bunları diyorsan sen hicbisi olamazsın zaten merak etme hiç bi zamanda böle bi secim yapmak zorunda kalmazsın rahat ol yani kral falan olma konusunda.Önce bi müslüman ol hayırlı olsun de...
Nerdeyse kıskanıyorsunuz diyecegim ya?!Hayırlı olsun yerine neler yazıyorsun.
Nese motoru alan arkadasa ayıp oluyor simdi topigin cılkını cıkarmıyım...
Hayırlı olsun güle güle kullan bu tür fahri muhasebecileri takma en iyisini yapmıssın tecrube kazanana kadar sen ve tutkunun pesinden gitmende cok güzel bi sey 
Alıntı:
ExTReMa´isimli üyeden Alıntı
Benim param yok zenginde değilim zevk için binerim motosiklete.
Hoşuma gitmeyen bir motoru sırf ucuz diye almam..
Elimde rx115 var belkide 2 zamanlıların piyasası en pahalı olanlarından
Yada aprilia Rs50 var parçası türkiyede yok fiyatıda cbr125 kadar..
Ve sabahta aprilia rs125 alıcam yzf125 tende pahalı gerek parça gerek motor olarak..
Demekki neymiş isteyen istediği motosikleti alırmış parası olsun yada olmasın önemli değil istemek ve çabalamak yeterli..
Uzanamadığın ciğere mındar demeyeceksin istemiyorsan almıycaksın alanlarada hayır olsun demek düşer.. laf atmak yada laf sokmak değil...
|
|
|
Anladın galiba söylenenleri...
Sakın heveslenipte benim mesajıma alıntıyla cevap vermeye kalkma..
Ben topic sahibi (bayan-hanım) veya diğer alıntı yaptığım arkadaşlarım gibi nazik mesaj yazmayı beceremem..
Yanlış kelimeler dilimden çıkar yazıya dökülür..
Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı
Farkındaydım 
|
Konu sahibi hanım arkadaşın üstüne fazla gitmeyin Erhan...
Dipnot: Zamanında benim birkaç ısrarım nedeniyle bir bayan (hanım) arkadaş üye oldu sitemize..
Bu arkadaşım daha ilk tanışma topicinde laubali sözlerden ötürü bana kızıp birdaha da siteye mesaj yazmadı..
Yani demek istediğim şu ki; kibar olun..Kibirlenmeyin..