anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

İlk Motorum Yamaha YZF-R125

Bu konuya 230 cevap yazıldı 12683 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#81)
Gnusher

Gnusher - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Cbr 125 ve adana trafigi
Kan Grubu: B Rh+
18-05-2008, 02:53 AM

Hoşgeldin.

Cbr 125?Bisiklet?Olabilir.Yzf yi cbr 125 ten ayıran ne?Çok mu iri?Çok mu güçlü?.Sürüş özellikleri daha mı üstün?Ortada cbr 125(fiyatıyla), ninja 250 gibi seçenekler varken bu motosikleti almak zevk meselesidir.İnce zevk meselesidir diyecem de kalın kaçar biraz.Bu fiyatlarla devam ederse ybr 250cilerle birleşir ferrari turları gibi turlar atarsınız.Millette nadide türleri görmüş olur.

Yamaha nın kuyruğunu biraz daha kaldırsalar(90derece olacak kadar) daha güzel olacak.En azından alacak kişi neyin üstüne oturduğunu anlar

Keyifli sürüşler.
Eski
  (#82)
fearlesboyy

fearlesboyy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
slm - 18-05-2008, 13:07 PM

sen cocukların tatlı yorumlarına aldırma ablası onlar sever boyle tatlı asık atısmalarını hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesın

Konu fearlesboyy tarafından (18-05-2008 Saat 13:09 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: yanlıs harf
Eski
  (#83)
emvtec

emvtec - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125,keeway arn125
Kan Grubu: A Rh+
19-05-2008, 03:06 AM

hayırlı olsun allah kaza wermesin...
bugun bende kuruçesmedeki daytonaya gittim moralim bozuk döndüm 125ccde görsel güzellik arayanlar için muhteşem bi alet ama fiyatı el yakıyo bende almak istiyorum ama heralde sıfırını alamam artık ilerleyen zamanlarda nekadar yaktığı gittiği konusunda bizi aydınlatırsın

4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...
Eski
  (#84)
Juba

Juba - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Cbr 125R '07
19-05-2008, 04:10 AM

Kötü yorum sahiplerinin çoğu cbr sahibi ya şaka gibi

Arkadaşlar alan almış satan satmış alan mutlu satan mutlu tartışma olmasın diyorsunuz ama hayırlı olsunun yanında kazık yedin sen demesinide kimse unutuyor maşallah.

Herkes fikirlerini belirtmekte özgürdür fakat kimseyi kırmadan ve saygılı bir şekilde yapın bunu geyiğin yeri ve zamanı var.

Ve nolur kıskanmayın,bu yazdıklarınızdan sonra doğaldır bir daha cevap vermemesi dövmediğiniz kaldı.

Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Eski
  (#85)
S_MelteM_S

S_MelteM_S - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YZF-R125
Kan Grubu: O Rh+
19-05-2008, 09:20 AM

Değerleri yorumlarınızın hepsini okurken maalesef üzüldüğüm noktalar oldu.Bizler her zaman yeni çıkan bir şeyi bilip bilmeden mutlaka bir şeylerle karşılaştırma,aşağılama yada göklere çıkarma merasimini uyguluyoruz.Halbuki bende dahil motorun özellikleri hakkında uygulayıcı bir bilgiye sahip değiliz.Yaklaşık bir hafta içinde bir sorun çıkmazsa Allah’ın izniyle deneyip herşeyini sizlerle paylaşıcam emin olun.Buraya da sizlerden görüş ve öneri almak için girdim çünkü benden daha tecrübelisiniz.Yaygara çıkarmak yada başka bir şey değil amacım.
Motor sevgisinin bir aşk,tutku,zevk meselesi olduğunu hepimiz biliyoruz.Bu motoru ilk gördüğümde Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini bilmiodum sonra geleceğini haber aldım sadece motoru görmek için fuara koştum ve üzerine oturduğumda efet bu dedim.Çoğu insan ilk motorunu alırken inanın hiçbirşeyine özen göstermez ve genelde 2.el alanlar oluyor.(Tabi küçüksemek için de sölemiyorum yanlış anlamayın herkesin bütçesi vesairesi)Kullanmayı öğreneyim biraz kilometre yapayım sonra işim bitti atarım,satarım mantığı,motorlara bu gözle bakanları çok kınıyorum ben.Efet benim ilk motorum sınıfındakilere göre fazla para verdim ama ben bunların hepsini biliçli yaptım çünkü içime sindi.Bu motor benim için çok önemli ya bundan sonra yüksek cc R6 ya geçicem yada lanet olsun deyip genelde herkesin sahip olduğu gibi bir yürüyen oda(araba) alcam.O yüzden herseyine titizlikle yaklaşıyorum.Bu kadar para verdin manyakmısın die kendi kendime bende sordum ama cevabını gönül rahatlıyla aldım dolayısıyla kimseye bu konuda hesap verme gibi birsey söz konusu olamaz.Aynı zamanda İyi yada kötü yorum yapan herkese de teşekkür ediyorum.

Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...
Eski
  (#86)
fatihsevim

fatihsevim - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cgl 125
19-05-2008, 09:25 AM

Alıntı:
S_MelteM_S´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerleri yorumlarınızın hepsini okurken maalesef üzüldüğüm noktalar oldu.Bizler her zaman yeni çıkan bir şeyi bilip bilmeden mutlaka bir şeylerle karşılaştırma,aşağılama yada göklere çıkarma merasimini uyguluyoruz.Halbuki bende dahil motorun özellikleri hakkında uygulayıcı bir bilgiye sahip değiliz.Yaklaşık bir hafta içinde bir sorun çıkmazsa Allah’ın izniyle deneyip herşeyini sizlerle paylaşıcam emin olun.Buraya da sizlerden görüş ve öneri almak için girdim çünkü benden daha tecrübelisiniz.Yaygara çıkarmak yada başka bir şey değil amacım.
Motor sevgisinin bir aşk,tutku,zevk meselesi olduğunu hepimiz biliyoruz.Bu motoru ilk gördüğümde Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini bilmiodum sonra geleceğini haber aldım sadece motoru görmek için fuara koştum ve üzerine oturduğumda efet bu dedim.Çoğu insan ilk motorunu alırken inanın hiçbirşeyine özen göstermez ve genelde 2.el alanlar oluyor.(Tabi küçüksemek için de sölemiyorum yanlış anlamayın herkesin bütçesi vesairesi)Kullanmayı öğreneyim biraz kilometre yapayım sonra işim bitti atarım,satarım mantığı,motorlara bu gözle bakanları çok kınıyorum ben.Efet benim ilk motorum sınıfındakilere göre fazla para verdim ama ben bunların hepsini biliçli yaptım çünkü içime sindi.Bu motor benim için çok önemli ya bundan sonra yüksek cc R6 ya geçicem yada lanet olsun deyip genelde herkesin sahip olduğu gibi bir yürüyen oda(araba) alcam.O yüzden herseyine titizlikle yaklaşıyorum.Bu kadar para verdin manyakmısın die kendi kendime bende sordum ama cevabını gönül rahatlıyla aldım dolayısıyla kimseye bu konuda hesap verme gibi birsey söz konusu olamaz.Aynı zamanda İyi yada kötü yorum yapan herkese de teşekkür ediyorum.
ya sen takma mileti iyi yapmışsın yanı bu durum bütçe işi bence laf atanlarda bi nevi biz binemiyoruz sende binme mantıgı ile yaklaşmış gibime geldi

herneyse alınca bol bol foto bekliyoruz

HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Eski
  (#87)
Syriana

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
19-05-2008, 09:32 AM

S_MelteM_S aldırma böyle boş kıyaslamalara, bizde motora ilk başladığımız zamanlarda böyle boş muhabbetlerde az bulunmadık. Honda ,Yamaha , Kawasaki, Suzuki bunları kalite ve teknik özellik olarak birbirinden ayırmak çok zordur. Birinde olan + diğerinde - dir bu tarih boyunca hep böyle sürüp gitmiştir. YZFR125 ile CBR125 kıyaslamasına gelince yine dediğim gibi teknik özellik olarak çok fazla fark bulamazsın ama tasarım olarak R125 kesinlikle CBR125'e göre kat be kat daha estetik ve güzel bir motor bunu herkes kabul eder, gerisini tartışmanın hiçbir manası yoktur.O yüzden sende böyle şeyleri takma kafana bin motoruna gez dünyayı.
Eski
  (#88)
dynner

dynner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: A2 Ehliyet Tamam,Motosiklete Sayılı Günler :)
19-05-2008, 09:36 AM

Alıntı:
S_MelteM_S´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunları başta yazsan kimse sana bu kadar laf etmezdi.Madem tecruben yok o zaman başka motosikletlerede bisiklet vs. gibisinden laf söylemen bence cok yanlış

MT Izmir Lycee
Eski
  (#89)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: R'lı bişiler olsun çamurdan olsun:P
19-05-2008, 09:38 AM

ßülent'cim dünya'yı gezmek biraz ağır kaçmaz mı ?

Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yeni değiL ayrıLık! çok eski bir geLenek...
Eski
  (#90)
Syriana

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
19-05-2008, 09:49 AM

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ßülent'cim dünya'yı gezmek biraz ağır kaçmaz mı ?
Vasco'cum espiritüel bir yaklaşımdı.
Eski
  (#91)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 09:51 AM

Alıntı:
Syriana´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vasco'cum espiritüel bir yaklaşımdı.
Farkındaydım

Eski
  (#92)
dynner

dynner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 09:58 AM

Erhan abi ya 2.el R125ler ne kadar

MT Izmir Lycee
Eski
  (#93)
S_MelteM_S

S_MelteM_S - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 10:10 AM

Alıntı:
dynner´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunları başta yazsan kimse sana bu kadar laf etmezdi.Madem tecruben yok o zaman başka motosikletlerede bisiklet vs. gibisinden laf söylemen bence cok yanlış
Eft ama benim sadece trafik de tecrübem yok.Pistlerde layıkıyla eğitimini aldım bu işin çok şükür.İnsanı cahil ilan etmeyin...

Eski
  (#94)
dynner

dynner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 10:19 AM

Seni cahil ilan eden yok.o bisiklet dedigin merete binen yüzlerce kişi var bu forumda hondayı korudugumdan yazmıorum bunları sadece bu düşüncelerinden ve ezici sözlerine dikkat etmeni öneririm.Motorun ne guzel almışsın hayırlı olsun tabikide.Ancak Bunlara dikkat et lutfen

MT Izmir Lycee
Eski
  (#95)
S_MelteM_S

S_MelteM_S - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 10:35 AM

Teşekkür ederim ama Ben kimseyi ezmek için sölemedim,böyle birşeye de hakkım olamaz.Zaten okursan genelde hondacıların CBR125R la kıyaslama yaptıklarının ve negatif şeyler yazdıklarını görürsün.Tabiki yazacaklar zaten böle olmasa irdeleme olmaz.Bende kendi fikrimi söyledim sadece.Benimde Honda ya karsı bir kinim yok zaten.Sadece bu tutumlarından ve önyargılarından hoşnut deilim o kadar.

Eski
  (#96)
muratgergerli

muratgergerli - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 11:03 AM

Alıntı:
Mikuni´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yzf r125 kim alır? ultra zenginler alır, çünkü para kaybı korkusu yok, çünkü kolay kazanır alır. kawasaki ninja250 5,500 euro yzf kaç para peki?
ayrıca ölümlü, racing motosiklet kazalarının %99 u yamaha R serisinde, sabıkalı bir markadır almayın.. yamaha gitsin volvo ya motor yapsın, bu işleri bıraksın, ancak tasarım yapar, motordan anlamaz.
Honda nın fiyatlarına bak, birde yamaha nın fiyatlarına bak anlarsın ne demek istediğimi. koç holding kendini uyanık zannediyor nitekim.
dünyanın tek kralı ben olsam, hatta bütün para bende olsa yinede yamaha motora binmem
Demişsin ama boş konuşmuşsun be...
Boş kafandanda ancak bu mesaj gibi boş sözler yazılır..
Bu yazdıklarına cevap yazmak istedim lakin yazılmışını buldum zaten...Tekrar okuman içinde buraya alıntıyla ekledim..Tekrar oku.Ve şöyle
2 elinin arasına kafanı koy..Düşün bakim...Haklı olarak yazılanları hak ettim mi? diye bir sor kendine..Evet evet bir sor bakim...
Şimdi de bu sorunun cevabını düşün gözlerin kapalı olarak..Bulamadıysan tekrar bu alıntıları oku..Cevabı içinde yazılı zaten..Düşünmen fayda etmeyecektir..
Niye mi?.
Çünki kafan boş zaten...
Alıntı:
mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazık bu fikirlerine be arkadaşım emek verip yazmıssın ya ona diorum
param olsa alırdım o mak seni zorla bindirenmi var laf ediosun bu 1!

kazaları oranlarken motorsiklet sayısınada bak bidha ve nekdr cahilce yazdıgına bak nekdr sacmalamıssın bu 2!

hondanın fiyatlarına bak diosun nkdr cahil oldugun bikere daha belli artık cocuklar bile bilio bunun nedenini sen honda için hiç servise ugramadın herhalden bu 3!

dünyanın tek kralı sen olsan bnde o dunyada 1 dakka durmam bu 4!

bu yazdıklarından snr yamahaya binersen ztn sana lafım yok anladın sen buda 5!

alan arkadasa hayırlı olsun motosiklet zevk işidir beygir degil!!

Alıntı:
Juba´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayranı oldugu icin alır,tecrübesiz oldugu icin alır,sürüsünü zevkli buldugu icin alır,görünüsünü begendigi icin alır,fakirdir para biriktirir alır cünkü parasının karsılıgını alacagına inanıyordur.

Almayın,kim alır ki bunu,kolay kazanıyorsan alırsın...Bunları diyorsan sen hicbisi olamazsın zaten merak etme hiç bi zamanda böle bi secim yapmak zorunda kalmazsın rahat ol yani kral falan olma konusunda.Önce bi müslüman ol hayırlı olsun de...

Nerdeyse kıskanıyorsunuz diyecegim ya?!Hayırlı olsun yerine neler yazıyorsun.

Nese motoru alan arkadasa ayıp oluyor simdi topigin cılkını cıkarmıyım...

Hayırlı olsun güle güle kullan bu tür fahri muhasebecileri takma en iyisini yapmıssın tecrube kazanana kadar sen ve tutkunun pesinden gitmende cok güzel bi sey

Alıntı:
ExTReMa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim param yok zenginde değilim zevk için binerim motosiklete.
Hoşuma gitmeyen bir motoru sırf ucuz diye almam..
Elimde rx115 var belkide 2 zamanlıların piyasası en pahalı olanlarından
Yada aprilia Rs50 var parçası türkiyede yok fiyatıda cbr125 kadar..
Ve sabahta aprilia rs125 alıcam yzf125 tende pahalı gerek parça gerek motor olarak..
Demekki neymiş isteyen istediği motosikleti alırmış parası olsun yada olmasın önemli değil istemek ve çabalamak yeterli..
Uzanamadığın ciğere mındar demeyeceksin istemiyorsan almıycaksın alanlarada hayır olsun demek düşer.. laf atmak yada laf sokmak değil...
Anladın galiba söylenenleri...
Sakın heveslenipte benim mesajıma alıntıyla cevap vermeye kalkma..
Ben topic sahibi (bayan-hanım) veya diğer alıntı yaptığım arkadaşlarım gibi nazik mesaj yazmayı beceremem..
Yanlış kelimeler dilimden çıkar yazıya dökülür..

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Farkındaydım
Konu sahibi hanım arkadaşın üstüne fazla gitmeyin Erhan...

Dipnot: Zamanında benim birkaç ısrarım nedeniyle bir bayan (hanım) arkadaş üye oldu sitemize..
Bu arkadaşım daha ilk tanışma topicinde laubali sözlerden ötürü bana kızıp birdaha da siteye mesaj yazmadı..

Yani demek istediğim şu ki; kibar olun..Kibirlenmeyin..

İmza mı; yok anam taklit ediliyor...Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Eski
  (#97)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2008, 11:09 AM

peki abi

Eski
  (#98)
jönysf

jönysf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Nouva 115
Kan Grubu: O Rh-
19-05-2008, 11:57 AM

hayırlı olsun. Engüzl günlerde kullan.

Yamaha nouva 115