anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

İlk Motorum Yamaha YZF-R125

Bu konuya 230 cevap yazıldı 12453 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#61)
satoyama

satoyama - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: okuttum gitti
Kan Grubu: O Rh+
17-05-2008, 20:40 PM

meltem ---->yzf125---->R6----->bayan+istanbul x trafik = hayırlı olsun allah kolaylık versin bu formülü hiç unutma meltem kardeş motor üstünde olduğun sürece

otomobil kültürü olmayan bir toplumda motosiklet kültürü hiç olmaz!!

MOTUL yağ bulunur benimle irtibata geçiniz
Eski
  (#62)
asfalt meleği

asfalt meleği - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: ETZ251
Kan Grubu: A Rh+
17-05-2008, 20:56 PM

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güle güle kazasız belasız kullanabilmen dileği ile

ancak.. bu motosikleti, ninja 250 yi ve ybr 250 yi alanlara ii gözle bakmıyorum ben (eskiden bizdik ama görüyorum ki şimdi ben olmuşum... )

zamanında asıp kesmede benden aşağı kalmayan arkadaşlar? ne oldu? dilinizi mi yuttunuz karşınızda bir hanım görünce? uleyn var ya.. hepiniz tırtsınız oluum tırrrt..

Yarım bildiğimiz sözlerden biri daha: "TÜRKÇE KONUŞAN HERKES TÜRKTÜR, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!"
Eski
  (#63)
morveotesi

morveotesi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Ybr 125 cc
17-05-2008, 21:03 PM

arkadaşım ben gıttım kuucayırlıdakı yamahaya acıkcası granajlarda eksıklık var R1 Ve R6 göre renkte aşırıya kaçmamışlar buda makınayı cok guzel gostermıyor bana sorarsan ama degısıklık yapmakta sana kalmış gule gule kullan
Eski
  (#64)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: R'lı bişiler olsun çamurdan olsun:P
17-05-2008, 21:04 PM

bunun R' lık bişiyeyi yokki r olsa bi nebze

Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah özeLini güzeLini yazsın aLnıma
Eski
  (#65)
asfalt meleği

Aktif (Online)
17-05-2008, 21:11 PM

ikinci kez bir mesaj yazmak zorunda kalmak istemediğim için de neden ii gözle bakmadığımı anlatayımm..

iyi kötü bir gelirim var herkes gibi.. ancak günümüz şartlarında motosiklet benim için ancak bir hobi olabilir; ne yazık ki biraz pahalı bir hobi.. şunu itiraf etmeliyim demirden korkan trene binmez derler. hiç ne kadar benzin yakıyor diye hesabını bile yapmadım.
ancak zaten zor kazandığımız parayla; mümkün mertebe iyi motorlara mümkün olduğunca az ödeyerek sahip olunması taraftarıyım.. elbette herkesin kendi parası ve herkes her istediğini alır. bunu bu tarz bir konuda her konuştuğumda yazdım. ama 6-7 liralık mala 10 liraya sahip olmayalım benim derdim bu.. hatta avrupada herkes 10 liraya alıyorsa biz 9 liraya alalım çünki yaşam standardımız çok düşük..

ama ürticilerin gereğinden çok fazla bedel istediğini düşündüğüm bu makinaların alındığını gördükçe üzülüyorum, çünki her satışta bu motosikletleri satanlar fiyat belirleme konusunda daha da cesaret kazanacaklar.. fiyatlar düşeceği yerde artacak. ybr de geri adımı nasıl attılar? zamanla bunda da geri adım atacaklar diye inanıyorum, ninja 250 de de..

bunlar benim görüşlerim, beni bağlar..

şu an senin yapacağın tek bir şey var.. motosikletini aldığın zaman geçtiğin her kilometrenin, gazı her açmanın, freni her sıkmanın tadını çıkarmak.. gerisi boş

Yarım bildiğimiz sözlerden biri daha: "TÜRKÇE KONUŞAN HERKES TÜRKTÜR, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!"
Eski
  (#66)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
17-05-2008, 21:15 PM

asfaLt meleği üzülme bayan arkadaş zengin baksana Muhasebe/Finansman/Fotomodel

Eski
  (#67)
asfalt meleği

Aktif (Online)
17-05-2008, 22:32 PM

alla alla nerede yazıyor, görmedim..
eh herhalde.. para onda güzellik onda.. ondan bizimkiler dut yemiş bülbüle döndü desene

kusura bakma arkadaşım böyle konuşuyoruz ama bizim gaye biraz neşe bulma biraz kendi kedimize takılmak.. sakın alınma

Eski
  (#68)
demo

demo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: henüz yok
17-05-2008, 22:53 PM

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
keyfin bilir güzelim.
kızım senı yamaha kullanan birisi beynini yıkamış inan

Arkadaşlar konu ne olursa olsun,haklıyız ve ya haksızız ne olur hitap şekillerimize dikkat edelim. karşınızdaki bir bayan hadi bayanı geçtik bir insan belkide yaşça sizden büyük bir insan. açıkçası yargısız infaz yapmamak için vasco1925 arkadaşımıza özelden mesaj çektim ve arkadaşlığınıza dayanan bir samimiyetle mi böyle yazdığını sordum ama bayan arkadaşımızı hiç tanımadığını öğrendim. eminim vasco1925 arkadaşımız kötü bir niyetle yazmadı savunduğu düşüncenin heyecanıyla yazdı ama bu örnek altında diğer arkadaşlarımızdan da biraz daha dikkat rica ediyorummm
Eski
  (#69)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
17-05-2008, 23:02 PM

Alıntı:
S_MelteM_S´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayalim de ileri de bir Yamaha haremi kurmak

Honda eğitim merkezinde ve süleyman memnun da motosiklet sürüş eğitimlerine katıldım.CBR125 gibi bir bisikleti millete racing die yutturan Hondaya baksınlar.Yamaha yı denemedim bile ama gözlerim kapalı gidip bir Yamaha makina alabiliyorum.A
demo şu cümleri iyi okursan haremlik selamlığı kurmaya çalışan, milletin makinasına ok atan, bu hitap şekilleri haklı mı ? he bu bayan arkadaş düşüncesinimi söylemiş? Bırakın bizde söyleyelim o zaman. Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil, konu ya takılın lütfen.

Eski
  (#70)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150 --(SİYAH)
17-05-2008, 23:14 PM

hehe millet atışıp tutuşmuş bu ne yav kız gelip sevincini paylasmış bi saçını başını yolmadığınız kalmış..

meltem kardeş sen hayırlısıyla al motorunu bas gaza memleketini toz dumana kat bak o zaman sende iyisi yok ama foto isteriz yamaha sitesinden alıntı olsada olur..

bu arada 2 aya kadar 2 zamanlı yamaha alıcam o hareme benide alırmısın..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

kerem 0546 802 36 04
Eski
  (#71)
demo

demo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-05-2008, 23:18 PM

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
demo şu cümleri iyi okursan haremlik selamlığı kurmaya çalışan, milletin makinasına ok atan, bu hitap şekilleri haklı mı ? he bu bayan arkadaş düşüncesinimi söylemiş? Bırakın bizde söyleyelim o zaman. Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil, konu ya takılın lütfen.
vasco1925 ben düşünceni söyleme demiyorum hatta söyle sonuna kadar savun bayan arkadaşta makina hakkında düşüncesini söylemiş tamam sinirlendin bu konuya farkındayım ama bizde onun düşüncesini saygıyla belirtmesini bekleyeceğiz o da bizden aynı şeyi bekleyecek.Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil bu kısmada katılmıyorum yaw senden 20 yaş büyüğüne güzelim de denmez dimi ama
Eski
  (#72)
erdo2002

erdo2002 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbf 150 kirmizu :)
17-05-2008, 23:25 PM

Foto isterük nerde fotolar.

lezzet gider,mesuliyet kalır...
Eski
  (#73)
erdal3323

erdal3323 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA YBR 125 BRAZİL
17-05-2008, 23:30 PM

Alıntı:
Shrieker´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hey genç kapışalım mı Alırım anahtarını

Honda vs. Yamaha yeni perde ...Bu sefer sahnede 125'likler var

Hoşgeldin.Kazasız belasız sürüşler de dileyelim tam olsun.
YAMAHA YER ONU HİÇ UĞRAŞMA BENCE
Eski
  (#74)
Cosh315

Cosh315 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
hayırlı olsun - 17-05-2008, 23:33 PM

Allah kaza bela wermesin...
Eski
  (#75)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
17-05-2008, 23:39 PM

Alıntı:
demo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vasco1925 ben düşünceni söyleme demiyorum hatta söyle sonuna kadar savun bayan arkadaşta makina hakkında düşüncesini söylemiş tamam sinirlendin bu konuya farkındayım ama bizde onun düşüncesini saygıyla belirtmesini bekleyeceğiz o da bizden aynı şeyi bekleyecek.Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil bu kısmada katılmıyorum yaw senden 20 yaş büyüğüne güzelim de denmez dimi ama
benden 20 yaş büyük olsun ben istanbul boğazından kendimi atarım aşağıya peki tmm densin denmesin, meltem arkadaş simdi bile 2 kelime yazdı, motosiklet geldiğinde 3. cümlesini insallah görürüz

iyi akşamlar

Eski
  (#76)
ylmzzz

ylmzzz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBX250 Twister
18-05-2008, 00:05 AM

Hayırlı olsun. En güzel günlerde binersin inşallah motoruna.

Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Eski
  (#77)
pre_lude

pre_lude - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 00:09 AM

kazasız belasız sürüşler
harika motor tabi alcak imkan varsa =)
Eski
  (#78)
Shrieker

Shrieker - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Honda CBR 125R (Mirror BusteR :P )
18-05-2008, 00:53 AM

Alıntı:
erdal3323´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAMAHA YER ONU HİÇ UĞRAŞMA BENCE
İki motorun da teknik verilerini araştırıp bir düzeltme yap istersen mesajında

Yamaha sadece 1.5 hp daha fazla ama 12 kg daha ağır CBR 125'den.Önemli olan verinin hp/kg olduğuna göz önüne alırsak;

CBR 125 : 13.1hp/124kg = 0.105 hp/kg

YZF-R125: 14.6hp/136kg = 0.107 hp/kg

Yamaha'nın en yüksek gücü daha düşük devirde (9000) vermesi de bir avantaj olarak gösterilebilir.Ama 2 motorun performans verileri arasında aman aman "biri ötekini döver ezer geçer" denecek kadar fark yok.

Diğer arkadaşlara da söyleyeceklerim var...Evet bu motorun fiyatını fazla bulduk, Beldeyama milleti kazıklıyor dedik...Demedik mi? Serbest piyasa ekonomisinin kuralları işlediği sürece böyle devam edecek... Sonuçta alanın kendi takdiridir almak veya almamak.Bu sitenin üyelerine "pis zengin ne işin var aramızda" gibi bir davranışı yakıştıramıyorum.Ayrıca hakkında yorum yaptığınız kişiyi tanımadan nasıl bu kadar peşin pazarlıklı olabiliyorsunuz hayret ediyorum

Konu Shrieker tarafından (18-05-2008 Saat 00:58 AM ) de değiştirilmiştir..

"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana
Eski
  (#79)
demo

demo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 01:09 AM

Diğer arkadaşlara da söyleyeceklerim var...Evet bu motorun fiyatını fazla bulduk, Beldeyama milleti kazıklıyor dedik...Demedik mi? Serbest piyasa ekonomisinin kuralları işlediği sürece böyle devam edecek... Sonuçta alanın kendi takdiridir almak veya almamak.Bu sitenin üyelerine "pis zengin ne işin var aramızda" gibi bir davranışı yakıştıramıyorum.Ayrıca hakkında yorum yaptığınız kişiyi tanımadan nasıl bu kadar peşin pazarlıklı olabiliyorsunuz hayret ediyorum [/quote]

Eski
  (#80)
asfalt meleği

Aktif (Online)
18-05-2008, 01:15 AM

ben biliyorum başıma geleceği.. ondan yazmıştım açık açık lakin...

lakin kimsenin kimseye pis zengin deme gibi bir saygısızlık yapmaya hakkı yok. hoş dediğimiz de yok..

bence, geyik yapalım derken gereksiz laf kalabalığına gimenin, lafı daha da uzatıp iddialaşmanın anlamı yok..

alan alır, alamayan bakar, kimi alınsın der kimi alınmasın der.. lakin gözle görünen tek bir gerçek var.. biri almış ve sevincini paylaşmaya gelmiş. binsin kazasız belasız, allah ağız tadıyla binmesini nasip etsin. daha ne dileyebiliriz ki onun için.

motosikletin görünüşü fıstık gibi zaten. r6 büyüklüğünde, r1 görünüşlü.. başlangıç için daha ideal bir seçim olamazdı tip olarak.

Konu asfalt meleği tarafından (18-05-2008 Saat 01:25 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.