ikinci kez bir mesaj yazmak zorunda kalmak istemediğim için de neden ii gözle bakmadığımı anlatayımm..
iyi kötü bir gelirim var herkes gibi.. ancak günümüz şartlarında motosiklet benim için ancak bir hobi olabilir; ne yazık ki biraz pahalı bir hobi.. şunu itiraf etmeliyim demirden korkan trene binmez derler. hiç ne kadar benzin yakıyor diye hesabını bile yapmadım.
ancak zaten zor kazandığımız parayla; mümkün mertebe iyi motorlara mümkün olduğunca az ödeyerek sahip olunması taraftarıyım.. elbette herkesin kendi parası ve herkes her istediğini alır. bunu bu tarz bir konuda her konuştuğumda yazdım. ama 6-7 liralık mala 10 liraya sahip olmayalım benim derdim bu.. hatta avrupada herkes 10 liraya alıyorsa biz 9 liraya alalım çünki yaşam standardımız çok düşük..
ama ürticilerin gereğinden çok fazla bedel istediğini düşündüğüm bu makinaların alındığını gördükçe üzülüyorum, çünki her satışta bu motosikletleri satanlar fiyat belirleme konusunda daha da cesaret kazanacaklar.. fiyatlar düşeceği yerde artacak. ybr de geri adımı nasıl attılar? zamanla bunda da geri adım atacaklar diye inanıyorum, ninja 250 de de..
bunlar benim görüşlerim, beni bağlar..
şu an senin yapacağın tek bir şey var.. motosikletini aldığın zaman geçtiğin her kilometrenin, gazı her açmanın, freni her sıkmanın tadını çıkarmak.. gerisi boş