anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

İlk Motorum Yamaha YZF-R125

Bu konuya 203 cevap yazıldı 9103 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#41)
Juba

Juba - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Cbr 125R '07
16-05-2008, 23:50 PM

Alıntı:
Mikuni´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yzf r125 kim alır? ultra zenginler alır, çünkü para kaybı korkusu yok, çünkü kolay kazanır alır. kawasaki ninja250 5,500 euro yzf kaç para peki?
ayrıca ölümlü, racing motosiklet kazalarının %99 u yamaha R serisinde, sabıkalı bir markadır almayın.. yamaha gitsin volvo ya motor yapsın, bu işleri bıraksın, ancak tasarım yapar, motordan anlamaz.
Honda nın fiyatlarına bak, birde yamaha nın fiyatlarına bak anlarsın ne demek istediğimi. koç holding kendini uyanık zannediyor nitekim.
dünyanın tek kralı ben olsam, hatta bütün para bende olsa yinede yamaha motora binmem
Hayranı oldugu icin alır,tecrübesiz oldugu icin alır,sürüsünü zevkli buldugu icin alır,görünüsünü begendigi icin alır,fakirdir para biriktirir alır cünkü parasının karsılıgını alacagına inanıyordur.

Almayın,kim alır ki bunu,kolay kazanıyorsan alırsın...Bunları diyorsan sen hicbisi olamazsın zaten merak etme hiç bi zamanda böle bi secim yapmak zorunda kalmazsın rahat ol yani kral falan olma konusunda.Önce bi müslüman ol hayırlı olsun de...

Nerdeyse kıskanıyorsunuz diyecegim ya?!Hayırlı olsun yerine neler yazıyorsun.

Nese motoru alan arkadasa ayıp oluyor simdi topigin cılkını cıkarmıyım...

Hayırlı olsun güle güle kullan bu tür fahri muhasebecileri takma en iyisini yapmıssın tecrube kazanana kadar sen ve tutkunun pesinden gitmende cok güzel bi sey

Kişiliğimin oturduğu söyleniyor,lütfen onu tekrar ayağa kaldırmayın!
Eski
  (#42)
istanbulccc

istanbulccc - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Ninja 250r
Kan Grubu: AB Rh-
16-05-2008, 23:50 PM

Alıntı:
mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazık bu fikirlerine be arkadaşım emek verip yazmıssın ya ona diorum
param olsa alırdım o mak seni zorla bindirenmi var laf ediosun bu 1!

kazaları oranlarken motorsiklet sayısınada bak bidha ve nekdr cahilce yazdıgına bak nekdr sacmalamıssın bu 2!

hondanın fiyatlarına bak diosun nkdr cahil oldugun bikere daha belli artık cocuklar bile bilio bunun nedenini sen honda için hiç servise ugramadın herhalden bu 3!

dünyanın tek kralı sen olsan bnde o dunyada 1 dakka durmam bu 4!

bu yazdıklarından snr yamahaya binersen ztn sana lafım yok anladın sen buda 5!

alan arkadasa hayırlı olsun motosiklet zevk işidir beygir degil!!
Güzel cevap Bir cevapta benden Ben yamaha almıyorum, ultra zenginde değilim, 1 yıl borçlarımın bitmesi için, 1 yılda para biriktirip motosiklet almak için bekledim, Hyosung gt250r alacaktım kısmet Kawasaki ninja 250r oldu, kimsenin tasarrufuna, zevkine karışmayın arkadaşım..

Bu arada S_MelteM_S motosikletin şimdiden hayırlı olsun.
Eski
  (#43)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Bulunduğu Yer: Lüleburgaz Mesleği: Arasıra öğrenci sarhoşken pilot..
Motosikleti: Gilera Gfr 125 , Yamaha Rx115 ve türevleri
Kan Grubu: O Rh-
17-05-2008, 00:16 AM

Alıntı:
yzf r125 kim alır? ultra zenginler alır, çünkü para kaybı korkusu yok, çünkü kolay kazanır alır. kawasaki ninja250 5,500 euro yzf kaç para peki?
ayrıca ölümlü, racing motosiklet kazalarının %99 u yamaha R serisinde, sabıkalı bir markadır almayın.. yamaha gitsin volvo ya motor yapsın, bu işleri bıraksın, ancak tasarım yapar, motordan anlamaz.
Honda nın fiyatlarına bak, birde yamaha nın fiyatlarına bak anlarsın ne demek istediğimi. koç holding kendini uyanık zannediyor nitekim.
dünyanın tek kralı ben olsam, hatta bütün para bende olsa yinede yamaha motora binmem
Benim param yok zenginde değilim zevk için binerim motosiklete.
Hoşuma gitmeyen bir motoru sırf ucuz diye almam..
Elimde rx115 var belkide 2 zamanlıların piyasası en pahalı olanlarından
Yada aprilia Rs50 var parçası türkiyede yok fiyatıda cbr125 kadar..
Ve sabahta aprilia rs125 alıcam yzf125 tende pahalı gerek parça gerek motor olarak..
Demekki neymiş isteyen istediği motosikleti alırmış parası olsun yada olmasın önemli değil istemek ve çabalamak yeterli..
Uzanamadığın ciğere mındar demeyeceksin istemiyorsan almıycaksın alanlarada hayır olsun demek düşer.. laf atmak yada laf sokmak değil...

Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
Eski
  (#44)
HeadbaNgeR

HeadbaNgeR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: her marka ve ebatta otobüslerim var
Kan Grubu: B Rh+
17-05-2008, 00:30 AM

hayırlı olsun
ilk motorum hayabusa olsun ya da ilk motorum 600f olsun türü başlıklara alıştığımız için senin başlık pek bi güzel geldi

• people = sh*t / kimseye inanma,kimseye güvenme,kimseye aldanma KENDİN COŞ ! ...
Eski
  (#45)
ahmetnr

ahmetnr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 06'YAMAHA FAZER (balım)
Kan Grubu: AB Rh+
17-05-2008, 00:55 AM

öncelikle aramıza hoşgeldin motosikletin hayırlı olsun güle güle kullan selamlar

87 MOBİLİYETTE-90 JAWA-92 MİNSK-97 MZ-06 MONDİAL- 07 HONDA CBF150 - 08 YAMAHA FAZER 600 ...............2020..........2050 STOP
Eski
  (#46)
hasanpinar0537

hasanpinar0537 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: S&T KANUNİ 250R SATTIM.600F OLACAK İNŞALLAH.
Kan Grubu: O Rh+
17-05-2008, 01:14 AM

öncelikle aramıza hoşgeldin motosikletin hayırlı olsun güle güle kullan. Bence kıskananlar hep kötüşeyler yazıyor.

Eskiden Ali ata bakardı, şimdi karıya kıza, eskiden Işık ılık süt içerdi, şimdi votka bira.Ve eskiden destandı büyük aşklar şimdi Mecnun küpeli Leyla kaşar!
DRİFT RELİGİON
Eski
  (#47)
Shrieker

Shrieker - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 125R
17-05-2008, 01:17 AM

Hey genç kapışalım mı Alırım anahtarını

Honda vs. Yamaha yeni perde ...Bu sefer sahnede 125'likler var

Hoşgeldin.Kazasız belasız sürüşler de dileyelim tam olsun.

"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana
Eski
  (#48)
jackaan

jackaan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hyosung 250
17-05-2008, 03:13 AM

hayırlı oolsun allah kaa bela vermesın

bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Eski
  (#49)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S , Xingyue XY 150
Kan Grubu: A Rh+
17-05-2008, 05:37 AM

Hoşgeldin, forumda kalıcı olman dileğiyle

YZF 125 R görüntü olarak hoşa giden bir model fakat insanlar satın alıp denemeyi risk olarak gördüğü için almaması sebebiyle teknik detaylar dışında pek bir bilgi sahibi olamadık. Zaman içinde tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.

Hayılrlı olsun , güle güle kullan...

TANRI CEVİZ CERİR AMA KIRMAZ
Eski
  (#50)
S_MelteM_S

S_MelteM_S - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YZF-R125
17-05-2008, 08:09 AM

Teşekkür ediyorum ilginize ve yorumlarınıza.Motora gelince resimlerini alır almaz hemen çekip sizlerle paylaşıcam tabi kide..Bazı yorumlara cevap vermek istiyorum.Cünkü bir bayan olarak bu asamaya gelmek inanın benim icin vok zor oldu.Ama herseyi kuralına göre yapmak istedim herzaman.Önce ehliyetimi aldım,sonra Honda eğitim merkezinde ve süleyman memnun da motosiklet sürüş eğitimlerine katıldım..İlk başta tarafsızdım ve tecbüresizdim, hangi motoru nasıl alacağıma karar veremiodum.Su an cok iyi motosiklet kullanabiliyorum ama yüksek cc le baslayıp da acıkcası canımı tehlikeye atmak istemedim. Onun icin 125 CC leyle baslamak en mantıklısıydı ve alabileceğim cok da makina yoktu.İnanın 125 cclerin hepsini denedim.Hic biri ben seninim tadı vermedi.Honda CBr125 almak mantıklı geldi.Denedim ama Honda makinalarının beni hic cezbetmediğimi gördüm.Honda kullanıcılarını kızdırmak istemem ama Yamaha motorlarını eleştirenler,CBR125 gibi bir bisikleti millete racing die yutturan Hondaya baksınlar.Yamaha yı denemedim bile ama gözlerim kapalı gidip bir Yamaha makina alabiliyorum.Ama diğerleri için bunu söylemem.
Yamahanın fiyat politikalarını yada satış politikalarını eleştirebilirsiniz.Bende eleştiriyorum sonuna kadar.Ama lütfen eleştiri yaparken biraz objektif olalım.Sonucda motosiklet yürek isidir.Ben yamaha ya asık oldum,Sürüs stilimi yamaha da buldum,Cok param da yok krediyle aldım motoru.En önemlisi de yüreğimi koydum.Saygılar...

Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...
Eski
  (#51)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GT250R fena olmazdı
17-05-2008, 08:18 AM

kızım senı yamaha kullanan birisi beynini yıkamış inan, bide almadıgın motosikletin neden topiğini açıyorsun ? ya yolda konteynır patlarsa? napcan? makınanı al resmını çek, bi 50 km yap deneymini aktır biz eburda kuru gürültü yaptırıyon millete, aldıktan sonrada uğramazsın eminin.

Makinan geldiğinde resmini koydugunda ve ilk sürüş deneyimini yazdığında hayırlı olsun diyeceğim.

Konu VaScO1925 tarafından (17-05-2008 Saat 08:51 AM ) de değiştirilmiştir..

İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle.
£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#52)
S_MelteM_S

S_MelteM_S - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YZF-R125
17-05-2008, 08:19 AM

Bende o zaman hayırlı olsununu kabul etmeyeceğim...

Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...
Eski
  (#53)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GT250R fena olmazdı
17-05-2008, 08:23 AM

keyfin bilir güzelim.

İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle.
£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#54)
adnannn

adnannn - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha BWS 2000-2007&Honda CBR 125R 2007-...
17-05-2008, 08:48 AM

Alıntı:
S_MelteM_S´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
CBR125 gibi bir bisikleti millete racing die yutturan Hondaya baksınlar.Yamaha yı denemedim bile ama gözlerim kapalı gidip bir Yamaha makina alabiliyorum.
Fiyat biraz daha uygun olsa ben de almak isterdim YZF 125 i, Yamaha yı severim ki 7 sene kullandım, ama seninde daha önce bisiklet kullanmadığın düşüncesindeyim..

Hayırlı olll... gerisi eline geçince..

Eski
  (#55)
Stain

Stain - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
17-05-2008, 08:58 AM

hoş geldin forum a hayırlı olsun kazasız belasız

Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...
Eski
  (#56)
zafer80

zafer80 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-05-2008, 09:01 AM

öncelikle hayırlı olsun
Motoru teslim alıp resimleri koyduğunda daha makbule geçecektir,ayrıca bi 50- 100 km yapıp sürüş şekli,teknik vs. konusundada senden paylaşım bekliyoruz hiç kurtuluşun yok

bu arada Mikuni arkadaşımız kendi düşüncelerini dile getirmiş haklı olduğu yerlerde var...
burası paylaşım sitesi beyler!! ne hemen arkadaşa hücum ediyorsunuz isteyen istediği düşüncesini dile getirir katılan-katılmayan olacaktır elbet ama katılmayan arkadaşların cahil ,yazıklar olsun vs gibi sözler sarfetmesini son derece yanlış buluyorum hem takım tutar gibi marka tutmanında lüzumu yok!!

yarın bi arkadaşımız ülkemizde benzin bu kadar pahalı iken birileri 5000 6000 cc araçlara biniyor yazık değilmi herkes kendini düşünüyor bu ülkede birlik ,dirlik yok dese çoğu kişi bu arkadaşa katılacaktır (bu oldu zaten ve bi çok kişi katıldı) arkadaşımızın anlatmak istediği şeyde bu örneğin değişik bi versiyonu şimdi kalkıp bu arkadaşın yazdığı yorumdan sen bu ülkenin hakimi olursan şöyle olur böyle olur kısmını cımbızla çekip almak ne derece doğru???
Eski
  (#57)
atlantic

atlantic - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GiLεяa иεxưs 5oo
17-05-2008, 18:35 PM

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

Gilera Nexus 500ie
Sahibinden İlan No: 10236978
Eski
  (#58)
dynner

dynner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Azicik Kaldi Yuppii :-)
17-05-2008, 19:06 PM

Cbr125 e bisiklet dıosn,Yamahaya bi bin bakalım cbr125ten farkı olmadgnı anlaynca ben nerde hata yaptım die de düşünceginden eminim.nedeni ise o heybetli görüntüsü arksnda cbr125ten daha yavaş ivmelenen bi mtoro gorunce bunu anlıcaksın emin ol.tabi o zaman foruma ugrarmısın bilemem erhan abiye katılıorm honda türkiyede iyi pazar payı var dogal olarak piyasayı kendi oynatıo o motora o para verilirmi bilmem ama zevk işi herkesin dedigi gibi.

Bize tecrubelerinide anlatırsan sevinirim.tabi o zamanlar foruma da bakarsan

Konu dynner tarafından (17-05-2008 Saat 19:10 PM ) de değiştirilmiştir..

MT Izmir Lycee
Eski
  (#59)
murti06

murti06 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Titan 125, Yamaha XT 600
17-05-2008, 19:09 PM

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. es makinenle zevkle bin iyi günlerde

orda bir köy var uzakta
Eski
  (#60)
SmirnouF

SmirnouF - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bisan Shalter 125 & CZ 500 Special Cross & URAL
Kan Grubu: B Rh+
17-05-2008, 19:36 PM

inş. sorunsuz alırsın motosikletini , fotoları ve ilk izlenimleri bekliyoruz ...

Alıntı:
sen Honda'dan paramı alıyon kardeş ?? öyle bi genelleme yapmışınki motosikletten hiç anlamayan biri bile oturma kısmıyla güler yazdıklarına.
özellikle ölümlü kazaların %99'unun R serisinde olduğunu iddaa ettiğin kısım hakkatten güzel , kara büyü var bu R serisinde kesin , tabii yersen