anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

İlk Motorum Yamaha YZF-R125

Bu konuya 230 cevap yazıldı 12458 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#181)
wargrider

wargrider - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
ödeme imkanları - 07-07-2008, 15:22 PM

Alıntı:
S_MelteM_S´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adım adım gitmek en iyisi gibi duruyor ama 125 lik den sonra 250 ,sonra 600 ,sonra 1000 diemi gitmek lasım illa...Bu durum biraz vakit kaybı değilmi.Tabiki 125 likden sonra 600 lük fazla gibi duruyor.Ama zaten yüksek hacimli motosikletlerin kullanımı daha rahat ve güvenli insanı asıl zorlayan düsük cc li makineler.Tabiki de yüksek cc eğitimi almadan ve yapabilirliği görmeden de böyle birseye kalkısmak intihar olur.Herseyin bası eğitim...

Sen bizi geçersen bunun sebebi sürüş tecrüben olur kanaatindeyim.Yoksa tek basına CuBuF Birsey yapamaz...

Teşekkür ederimde bana abla demeyin Lütfen ya..Daha 22 yaşıdayım...

meltem , hayırlı olsun.bende dusunuyorum r125 gercekten hos bir makına.nazar deymesın ınş.kredı imkanları nelerdır bıraz bahsemdermısın.ödeme kosulları?

my wargs 're hunger...
Eski
  (#182)
spawnem

spawnem - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr125 repsol
Kan Grubu: A Rh+
07-07-2008, 15:27 PM

Alıntı:
ali307´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya nerdeyse bütün mesajları okudum bazen güldüm bazen kızdım...meltem abla motorunu paylasmak istemiş siz neler demişsiniz ya...

bence cok hoş görüntüsü var zaten herkes r6 nin küçük versiyonu diyo..benim yakın arkadasım daha yeni cbr 125 aldı 5700 hemde 2007 model 0 aldı... cbr de fena değil ama bana kalırsa yzf-r125 bu işte usta en güzel 125 bana göre...görüntüsü hele ki mavisi süper...

kazasız belasız sürüşler dilerim... motorundan soğuma meltem abla süper motorun var ;)
abiler tartısır arada boyle bişi yok meltem(abla)lanla bisiklet yanlıs anlasılması olmus aradada bizde değil diye direttik.durum bundan ibaret.

bi pergel alıcam bakıcam bakiim kac derece yatiyosun.

Khutuck
bizim motorlar sizde daha ince değilmi.trafiktede cubufu yerim sanırım herhalde galiba.dun aksam silivride bir trafik vardı rahat 7-8 km vardı.omru hayatımda harareti yarıya getirmemiştim dun getirdim.öyle bi trafik sizin motorlar için dahada tehlikeli değilmi hava soutmalı motor havada yok olduğun yerde duruyosun gaz fren gaz fren neyle soğucak bu motor

Konu spawnem tarafından (07-07-2008 Saat 15:33 PM ) de değiştirilmiştir..

AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ)
Eski
  (#183)
S_MelteM_S

S_MelteM_S - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YZF-R125
Kan Grubu: O Rh+
07-07-2008, 15:31 PM

Alıntı:
wargrider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
meltem , hayırlı olsun.bende dusunuyorum r125 gercekten hos bir makına.nazar deymesın ınş.kredı imkanları nelerdır bıraz bahsemdermısın.ödeme kosulları?
Saol Nazar neğmesin die mavi aldım zaten..
İstediğin bankadan kredi alabilirsin.En uygun kosulu hangisi verio diye soruosan onuda sen arastır be kardeşim.Şimdi sölimiyim reklam olur.Krediyi alır bütcene göre taksit taksit ödersin.İnşallah almak nasip olur sanada.Yalnız birsey söliyim aldıktan sonra biraz bekliyosun.Su an sanırım sipariş usulüne göre getiriolar makineyi.Haberin olsun.

Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...
Eski
  (#184)
Khutuck

Khutuck - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
Kan Grubu: B Rh+
07-07-2008, 15:39 PM

Alıntı:
Adım adım gitmek en iyisi gibi duruyor ama 125 lik den sonra 250 ,sonra 600 ,sonra 1000 diemi gitmek lasım illa...Bu durum biraz vakit kaybı değilmi.Tabiki 125 likden sonra 600 lük fazla gibi duruyor.Ama zaten yüksek hacimli motosikletlerin kullanımı daha rahat ve güvenli insanı asıl zorlayan düsük cc li makineler.Tabiki de yüksek cc eğitimi almadan ve yapabilirliği görmeden de böyle birseye kalkısmak intihar olur.Herseyin bası eğitim...

Sen bizi geçersen bunun sebebi sürüş tecrüben olur kanaatindeyim.Yoksa tek basına CuBuF Birsey yapamaz...
Yok yahu benim de tecrübem az, daha 3400km oldu Şu anda trafikte biraz risk alarak kullanınca kuryelerin hızına yaklaşabiliyorum Eğer altımda bir YZF olsaydı aynı hıza ulaşamazdım zannımca.

125'lik bir motorla motosiklet fiziğinin temellerini öğrenip, ardından 500-600 cc hacminde, 50-75HP arası bir motoru en az 10 bin km kadar kullanmadan bir 600'lük SS'e geçmek bence tehlikeli olur. Bence geçiş motoru olarak tercih edilebilecek makineler bu güç aralığında çıplak (naked), cadde (street9 ve sport modeller. Örnek olarak Yamaha MT-03, Honda CBF500, CBF600S, Kawasaki ER-6F, ER-6N, Suzuki GSX-600F gibi araçları verebilirim, hepsi de SS sevenlerin gözüne hoş gelecek motorlar.

Sonuçta YZF-R125 de CBR125 de bir CBF250'den bile daha yavaş motorlar, bu motorların son süratine 600'lük SS'ler 2. vitese bile gerek duymadan ulaşıyorlar. 125'ten 600'e atlamak motora alışmayı zor ve tehlikeli hale getirecektir.

Alıntı:
spawnem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Khutuck
bizim motorlar sizde daha ince değilmi.trafiktede cubufu yerim sanırım herhalde galiba.dun aksam silivride bir trafik vardı rahat 7-8 km vardı.omru hayatımda harareti yarıya getirmemiştim dun getirdim.öyle bi trafik sizin motorlar için dahada tehlikeli değilmi hava soutmalı motor havada yok olduğun yerde duruyosun gaz fren gaz fren neyle soğucak bu motor
CuBuF hava soğutmalı, ancak motor düşük devirlerde de hacmine göre çok iyi tork sağlıyor. YZF'nin 8000 devirde verdiği torku CBF 5000'in altında veriyor. Dolayısıyla trafikte 2-3 bin devir civarında seyretmek çok kolay, motor her viteste rahatça gaz alıyor, bu sayede hem fazla devirden hararet yapmıyor hem de sürekli vites değiştirmek gerekmiyor. CBF'in daha esnek olmasının sebebi ise motor üzerindeki dik oturuşun düşük hızlarda vücudu da hareket ettirerek manevra kolaylığı sağlaması ve gidonun daha büyük açılara dönebilmesi sayesinde YZF ve CBR'nin iki hamlede geçeceği yerlerden tek hamlede geçebilmesi.

Konu Khutuck tarafından (07-07-2008 Saat 15:44 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#185)
wargrider

wargrider - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-07-2008, 15:43 PM

Alıntı:
Saol Nazar neğmesin die mavi aldım zaten..
İstediğin bankadan kredi alabilirsin.En uygun kosulu hangisi verio diye soruosan onuda sen arastır be kardeşim.Şimdi sölimiyim reklam olur.Krediyi alır bütcene göre taksit taksit ödersin.İnşallah almak nasip olur sanada.Yalnız birsey söliyim aldıktan sonra biraz bekliyosun.Su an sanırım sipariş usulüne göre getiriolar makineyi.Haberin olsun.

anladım.cok soal, umarım nasıp olur.aklıma girdı bu alet bi kere.yok bende zaten isim kastetmemıstım, kabaca rakamlardan bahsetmıstım.tskrler bılgılendırın ıcın.

my wargs 're hunger...
Eski
  (#186)
.::cawit::.

.::cawit::. - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yokki
14-07-2008, 23:33 PM

motor tek kelimeylen harika meltem abla kazasiz belasiz sürüsler dilerim...
cbrda güsell ama benim ikiside yokparam olsadi yzf r125i düsünürüdüm tip olrak tam istenilen gibi kasli tipi,kalin tekerlek,işiklari,oturulan yerlerin ok gibi arkada sivrilmesi filan harikada o kadar param yokki alabileyimcbr ince tekerli diosunus fiyatida ona göre yapilmiş ve görüntü olarak cok güsell,,,bence yamahacilarda tam istenilen 125 ligi yapmiş fiaytida ona göre yapmiş yani,,hem motor zevk işidir o paraya o alinirmi filan denmez vea denmemeli,,,sora motor farkli bisi araba motor hissi vermeski ki bunlari dedidim sitede motorcu sitesi biras garip oldunese tekrar hayirli ugurlu olsunda merak ettim simdi o motor 9 milyarya banka taksit yapinca ne kadar filan oluo ucundan filan bilgi versen reklam olmasben daa lise ögrencisi olarak biras ümit vererek konusurmusun lütfen para konusunda

..::cavit::..
Eski
  (#187)
EA-Bolu

EA-Bolu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 07 ZX6R
14-07-2008, 23:50 PM

hayırlı olsun çok yakışıklı bi makina almışın. ilerde bi r6 kaptırırsın.
Eski
  (#188)
gushter

gushter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YZF-R125
31-07-2008, 12:09 PM

hayırlı osun meltem, uzun yıllar kazasız belasız keifle binmeni dilerim. cat:

gushter sizi selamlar
Eski
  (#189)
KaRTaLLI

KaRTaLLI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: var yada yok arası
31-07-2008, 13:01 PM

hayırlı uğurl olsun ablam<<< Allah kaza bela göstermesin

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski
  (#190)
macrol 500

macrol 500 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yok artık pert oldu pert ben racıng istiyom
31-07-2008, 13:04 PM

hayırlı ugurlu olsun allah kazdan beladan korusun güle güle nasip olursa bende alıcam r125 resimler yokmu beklıyorum resımlerını cekde gorelım

Eveda motorum,elveda plakam 26 DP 039 Yok artık motorum

Ama bir gün supersport'um olacak bende sana vermicem kıskan işte
Eski
  (#191)
Sadık1453

Sadık1453 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Şimdilik Mondial 150 ZC - Ama ben memnunum :)
31-07-2008, 13:50 PM

Alıntı:
playboy_77´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aramıza hoşgeldin arkadaşım...sen şimdi çatır çatır 9000 ytl verdin heee
Para var huzur var kardeşim

Hayırlı uğurlu olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

"İnsanları mutlu eden şeyleri bulmaları ve onları yapmak için zaman ayırmaları gerektiğini düşünüyorum"
Eski
  (#192)
mondial50tt

mondial50tt - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial 50TT
Kan Grubu: AB Rh+
04-08-2008, 19:20 PM

hayırlı olsun...
kazasız sürüşler

Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Eski
  (#193)
no_name

no_name - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: olmazmı
04-08-2008, 19:25 PM

kazasız belesiz sürüşler
Eski
  (#194)
huceyn

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F5 SS&CBR 125R
04-08-2008, 19:34 PM

kardeşim hayırlı olalı 3 ay olmuş zaten.hala yazıosunuz
Eski
  (#195)
YAMAHA_27

YAMAHA_27 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: rx-king ve yzf r1
04-08-2008, 22:48 PM

kardeş yzf r125 çok iyi bir tercih bende iki tane yamaha var bende sıkı bir yamahacıyım yamaha motorun kralıdır bunu sakın unutma nede olsa japondur
ben de bir tane 2002 rx-king bir tanede 2007 yzf r1 var ikiside harika makina
rx-kin benim hayran olduğum tek motordu küçükken benim king 200 km görüyor tam ayarlı sana kazasız sürüşler kardeş
Eski
  (#196)
huceyn

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F5 SS&CBR 125R
04-08-2008, 23:10 PM

Alıntı:
YAMAHA_27´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
küçükken benim king 200 km görüyor tam ayarlı sana kazasız sürüşler kardeş
büyüyünce naptın
Eski
  (#197)
goldenhead

goldenhead - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kymco ck 125
13-08-2008, 19:48 PM

Hayırlı olsun kazasız belasız 9 000 bin ytl mi fiyatı denildiği gibi
Eski
  (#198)
cakalaz

cakalaz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HoNDa ; CBR 125 R'ePSoL /SaTıLıK/
13-08-2008, 20:01 PM

Evet 9000 YTL .. Bu arada hayırLı olalı baya da oldu hani

Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eski
  (#199)
okan33

okan33 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-08-2008, 20:11 PM

Alıntı:
cakalaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet 9000 YTL .. Bu arada hayırLı olalı baya da oldu hani
bi bakarsın ''satıyorum arkdaşlar'' demez mi daha millet hayırlıyor motoru meltem satmaya falan kalkma
Eski
  (#200)
ShowDown

ShowDown - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yok
13-08-2008, 20:29 PM

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel motor biraz fiyatı pahalı gibi ama Allah kaza bela vermesin...

şu motora düz uzanan magandalar vardı hatırlarsınız...
onların artçı aldığını düşünsenize