![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
GÜLTEKİN F 650 sine Kavuştu...O bir BMW.. -
03-04-2008, 23:31
Vorwürfe gegen den bizim keko Gültekin Bundesnachrichtendienst. Der BND habe falsche Informationen über angebliche irakische daş gibin mal BMW F 650yi kaptı weitergegeben. Damit komme ihm eine 50 HP borumu sorumu gardaşım. Im Zentrum çoğu makinaların eline şanzımanı verir.. steht ein irakischer.. Wegen Geheimdienstinformationen im Zusammenhang Zonghsen 200 ü vardı kekonun bi zamanlar..sayemde adam oldu mit dem 1995 F650 haben frühere Mitarbeiter der makinaların hası. Informationen über angebliche Biowaffenlabore seien falsch gewesen und hätten auf nur einer şimdi makinası var...Quelle beruht,kıçı başı oynar artık.. , sagte der frühere Stabschef im yarın yüzümüze bakmaz hayırsız Außenministerium,Biowaffenlabore neyse ben anlayacağınız dilden yazayım...Türkçe forumda Türkçe yazışalım... İstanbulun sisli puslu bulanık havasında bir Zonghsen Kutsal Görev için Haydarpaşa Tren Garına hareket ediyordu...hayatında tren görmemişti...evet...ilk defa milli olacaktı... ![]() Aslında sis misde yoktu...hava gayet açıktı.. ![]() ey okuyucu hep uyanık oldun...seni kandırmaya çalışsakda nafile...hava sisli misli değil işte...taam hemen kızma... ![]() Bu gürültünün hengamenin arasında motosikletin yeri yoktu...motormu hıh... ez gitsin havasındaydı trafikteki diğer araclar...ama hepsi görecekti tersten örekeyi..... Zongi son bir kez dönüp baktı denize...Ki Angarada birdaha deniz görmeyecekti...hatta hiçbişey görmeyecekti... Zonghsenin Dönüşü Muhteşem Olacaktı... ![]() Kahramanımız Gültekin...ağır abi...esas çocuk... ![]() Diğer kahramanımız Mete Handro...tüm cüssesiyle kadrajı kaplıyordu... ama yıllar yılı ezdiği hor gördüğü aşağıladığı tekmelediği kankası BMW alacaktı...düşüncelere daldı...ulan kimle dalga geçecekti artık...Kınroadcı BBADAY lamı...Kampana Kafa Alper Tomgada Kawa Er 5 alınca tek gariban kendi kalmıştı... ![]() elde var bir keko BBADAY hesabı bu duruma içleniyordu..ahanda üzülürkene.. ![]() HaydarPaşa Tren Garında bu Kıldikenin şansına sendikalı işçilerin eylemi vardı...banyo yaptınmı diye sordum evet dedi ama inanmadım...neyse orda oyalanaıp vakit geçirelim dedik...bir ara gösterilere karıştık... işçiyizz haklıyızz...söke sökee alırızz...ama anladılar onlardan biri olmadığımızı...bizde tükan önünde eylemin bitmesini bekledik oyalandık... Gültekin pek ekran önünde olmayı seven tiplerden değil...biz maymun olmuşuz bana hava hoş.. ![]() Güzel Kareler.. ![]() Pi re Kareler.. ![]() Petit Carreler..Pötibör.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ben artık motoru satıp Çuf Çuf alcam...ama biraz büyük..İstanbul Yollarında gelmez bana...beni çekermi bu be... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açımm...30 yıldır açımm... ![]() ![]() canı sıkıldı tekneye çıktı deli bekir... ![]() DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLACAK KILDİKENİN... ![]() Bizim bahtsız Kıldikenin banyo yapmadan evden çıktığı bir kez daha anlaşıldı...TCDD görevlisiyle askerler birbirine girdi... hayvanlar huzursuz oldu Çin çon motordan...kim mutluki...köpekleri bile uyuz etti... ![]() Aha devlet malı it...bişey oldumu zimmetli 21 asker anında teskere yakar valla... ![]() ![]() ![]() biraderimle poz...gidipte dönmemek dönüpte görmemek var.. ![]() ![]() abbas yolcu... ![]() ![]() ![]() yoldaki ambiansı bilmem o yazsın...dönüşüde fotoğrafladık...sonrası beni ırgalamaz kardeşim... işte bizim düldül göründü...1995 Model Bmv F 650...Zonghsen üzerine para verildi...makina o kadar toplu ve tok duruyorki...şaşarsınız...50 HP..taş gibi motor...al bunla Avrupa turuna çık... DİK DURDUK..kazandık... ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada Chealse galibiyetiyle Kızıltoprağa aktık...hem benzin aldık hem Fenerbahçemi uğurladım...tipe bak ya.. ![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle dostlar...kardeşimiz mutlu oldu bizde mutlu olduk...ybr125 zonghsen 200 derken hurdada olsa bir BMW ye bindi kankamız...Allah herkesi böyle makina sahabı yapsın...inanılmaz temiz ve az yakan brir motor...parça sorunu ebaydan halloluyor... Ustamız Meciidyeköyden Saffet Usta olacak... öle Borusana İstinyeye falan girmez bu makina... kendine ustana güveniyosan bu tarz makinalara binmelisiniz..şunu hep söylerim küçük cc traş...biniyoruz ama inanın hamallık...eski yeni büyük cc olmalıki bu zevki bizde yaşayalım...ben 4 te 80 le ıkınırken 5 e atmak üzereyken köprüde adam 3.viteste 80 le bana bakıyordu...bu makinalar tork canavarıdır... güzel gider..Pronun dediği gibi herkes bir gün endurocu olacak galiba... Hayrını gör Biraderim Gültekin...Kazasız belasız inşallah... ![]() Ayrıca TREN le alakalı bilgide vereyim... Gidişte zamsız fiyatıyla 110 kiloluk motor.. sigortalı olarak toplam 32 ytl tuttu... peki Gültekinin tek kişilik bilet fiyatı kaç tuttu tahmin edin... inanamıycaksınız ama 8.75 ytl... şaka gibi dimi... 500 km yol...toplam yolculuk 10 saatte bitiyor... benzinle gitseniz artık hesaplayın... yüklerkende çok zorlanmadık...bir kişi birde ben ön çataldan tuttuk...o kadar...rampa falan yok...orda kimi yakalarsan artık rica ediyorsun hallediyolar... ana arterlerde indirme bindirme sorunu hariç bir sorun çıkmıyor...yanınıza almanız gereken motorun ruhsatı...2 tane motoru bağlamak için ip...birde deposu boş olan motosikletiniz...ama depo boşmu değilmi bakan eden yok... Gültekinin şansınada sendikalar eylemdeydi iyimi...işler durmuş kalakaldık... arkadaşlar TREN yolculuğunu tavsiye ederim...kış mevsiminde iş için bir yerlere gitmeniz gerekirse cebinizde az para varsa gezi işini ucuza getirmek istiyorsanız tavsiye ederim...ama yazın tabi gereksiz geliyor bana... motorun tadı rüzgarda... Dönüşte ise zam gelmiş artık... Dönüş 14.5 lira + motor için 51.5 lira oldu. ![]() ![]() ![]() Mete Han Prodikşın ve Bilumum Ekşın itinayla sundu... |
||
GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM de Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar ![]() |
|||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-12-07 Bulunduğu yer: - i Z M i R - İsim: £.я.h.α.η Motosikleti: sattım gitti -- Mesaj: 7.367 Kan Grubu: A Rh+ |
03-04-2008, 23:37
hadi bakalım kazasız belasız bin Gültekin abi mete_han sanada tşkler.. sunum için |
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 10-07-07 Bulunduğu yer: istanbul-beylikdüzü Motosikleti: tekrardan Gt250r |
hayırlı olsun kazasız belasız surusler |
| Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... | |
|
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 16-04-07 Bulunduğu yer: istanbul/maltepe Kan Grubu: A Rh+ |
gültekin abi hayırlı olsun yeni mak rengi cok hosuma gitti
|
| true love.. Drift Religion |
|
|
|
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 21-04-06 Bulunduğu yer: Istanbul, Kozyatagi Adi: Tamer Motosikleti: Suzuki GS500 Kan Grubu: A Rh+ |
03-04-2008, 23:38
Hayirli ugurlu olsun. En guzel gunlerde en keyifli surusler icra edilsin seklinde bir temennide bulunuyorum. Not: Metehandro sen o pantalonu daha kac yil giymeyi dusunuyorsun?
|
| ... | |
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 17-12-06 Bulunduğu yer: istanbul-Ataşehir Motosikleti: TABAN RR. Kan Grubu: A Rh+ |
03-04-2008, 23:39
Gültekin Fenerli dostum benim allah güle güle keyifle kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun. |
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 04-03-07 Bulunduğu yer: yalova Motosikleti: geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:)) Kan Grubu: A Rh+ |
film gibi anlatmışsın be metehan abi.nerdeyse ağlicaktım |
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL![]() |
|
|
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 22-11-05 Bulunduğu yer: İSTANBUL / avrupa yakası Motosikleti: yok Kan Grubu: A Rh+ |
...Allah herkesi böyle makina sahabı yapsın...inanılmaz temiz ve az yakan brir motor...parça sorunu ebaydan halloluyor... Ustamız Meciidyeköyden Saffet Usta olacak... öle Borusana İstinyeye falan girmez bu makina... kendine ustana güveniyosan bu tarz makinalara binmelisiniz..şunu hep söylerim küçük cc traş...biniyoruz ama inanın hamallık...eski yeni büyük cc olmalıki bu zevki bizde yaşayalım...ben 4 te 80 le ıkınırken 5 e atmak üzereyken köprüde adam 3.viteste 80 le bana bakıyordu...bu makinalar tork canavarıdır...güzel gider.. Pronun dediği gibi herkes bir gün endurocu olacak galiba... uzun yazının özetinden kıssadan hisse anladığım budur benim teşekkürler metehan yazın ve fotoların için eline sağlık
|
| 2005'YBR125 - 2006'ZEALSUN150/19 - 2007'XF200MONERO - 2007'APRİLİA/PEGASO - 2008'CBF150 - 2008'YZF750R | |
|
|
|
|
(#9)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 09-09-07 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: Jinlun Marauder Kan Grubu: A Rh- |
03-04-2008, 23:40
hayırlı olsun paylaşım için teşekkürler gerçekten süper motor |
| Silkroad Online Prof Player |
|
|
|
|
(#10)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 18-01-08 Bulunduğu yer: Kayseri Motosikleti: YBR Kan Grubu: A Rh+ |
hayırlı uğurlu olsun hakkaten taş gibi makina. kazasız belasız binersin inşallah....
|
|
|
|
|
(#11)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 14-09-06 Kan Grubu: A Rh+ |
gültekin abi allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin |
| Medeniyet dedikleri açmak ise bedeni, O zaman Derim ki Hayvanlar İnsanoğlundan daha da Medeni" M.Akif ERSOY |
|
|
|
|
|
(#12)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 08-07-04 Bulunduğu yer: Ankara - 39,93° N, 32,85° E Motosikleti: '05 Yamaha XT660R Kan Grubu: AB Rh+ |
tebrik ederim, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim
|
|
|
|
(#13)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 15-03-08 Bulunduğu yer: Ankara |
03-04-2008, 23:42
hayırlı olsun
|
| "kick start my heart" | |
|
|
|
|
(#14)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 12-11-06 Bulunduğu yer: 4/levent Kan Grubu: A Rh+ |
03-04-2008, 23:44
Abey hayırlı olsun gule gule bın ALLAH KAZA BELA VERMESIN Metehandro abım dedıklerınden bısey anladıysam senın gıbı olam |
|
|
|
|
(#15)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
03-04-2008, 23:47
ben görevimi yaptım artık topikten çekiliyorum...ayıp olmasın dimi arkadaşa...kendi egomuzu pompalamayalım... Kıldiken sahap çıksın topağa...Mete Han Şov devem edecek sevgili müridlerim... |
GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM de Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar ![]() |
|
|
|
|
|
(#16)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 26-03-05 Bulunduğu yer: kütahya/merkez Motosikleti: buell 1125R Kan Grubu: B Rh+ |
03-04-2008, 23:48
hayırlı olsun.nede olsa BMW çin çon yalan |
| Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim | |
|
|
|
(#17)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 13-07-05 Bulunduğu yer: ankara Kan Grubu: O Rh+ |
03-04-2008, 23:50
Dostlar bu motoru Ankaradan mı aldınız? Sanırım bu motora ayaküstü bir pazarlık yapmıştım.Astsubay bir arkadaşın bir motoru ise o motor. Hayırlı uğurlu olsun güzel makine... |
|
|
|
|
(#18)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 12-03-06 Bulunduğu yer: ♫♫воםяυм♫♫ Kan Grubu: O Rh+ |
03-04-2008, 23:50
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan...
|
|
|
|
(#19)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 08-07-04 Bulunduğu yer: Ankara - 39,93° N, 32,85° E Motosikleti: '05 Yamaha XT660R Kan Grubu: AB Rh+ |
03-04-2008, 23:53
|
|
|
|
(#20)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 01-06-05 Bulunduğu yer: Antalya Motosikleti: Tvs Apache Kan Grubu: B Rh+ |
03-04-2008, 23:54
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan....... |
| SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!! 'TUGBA AYKAN' |
|
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Seçenekler | |
|
|