Go Back   Motosiklet.NeT Forum > MT - Moto Kafe > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Bu konuya 445 cevap yazıldı 17387 kere görüntülendi
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Alt
  (#21)

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
Kan Grubu: O Rh+
28-01-2008, 17:20

Allah razi olsun, cok fazla sey yazmama gerek yok.... Izmir Mt ye ozellikle de Cengiz vé Alper abilere onculuk yaptiklari icin cok tesekur ederim...

Ama bu sadece Izmir le sadece il gruplari ve sadece motosiklet.net le kalmamali, motosiklete gonul veren tum dostlarin bú konuda duyarli olmasi gerekli...
  GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
  uglychild - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#22)

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: ''00 ZX-12R... jessca
28-01-2008, 17:50

gerçekten çok zor bir durum .. allah yardımcıları olsun ,, elimden geldigince yardım etmeye çalışıcam .. 2000 senesinde olmuştu kaza sanırsam okumuştum dergide .. gülperi anneminde ellerinden öperim,, sevgiler jesse
  bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
  jesse - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#23)

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Password 250
28-01-2008, 17:51

Hadi Mete'cim! Herkes yapmak ister ama harakete geçmek çoğu zaman zordur.Birinin mutlaka önderlik etmesi lazım.Seninde girişkenliğini bildiğimden sende ricacıyız bu konuda.Manevi destek İzmir'li kardeşlerden başlamış ama maddi desteğin mutlaka bize yakışan şekilde olması gerekir.Annemizi yalnız bırakmayalım.
  Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz

Alt
  (#24)

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28-01-2008, 17:56

Alıntı:
DARKDIAMOND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi Mete'cim! Herkes yapmak ister ama harakete geçmek çoğu zaman zordur.Birinin mutlaka önderlik etmesi lazım.Seninde girişkenliğini bildiğimden sende ricacıyız bu konuda.Manevi destek İzmir'li kardeşlerden başlamış ama maddi desteğin mutlaka bize yakışan şekilde olması gerekir.Annemizi yalnız bırakmayalım.
Elimizden geldiğince maddi de destek olmaya çalıştık... Ama tabiiki yetmez... Daha çok paraya ihtiyaç var....

İstanbuldaki arkadaşların da bu konuda ellerinden geleceğini yapacaklarına adım gibi eminim....
  NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme....

Ne Kadar BÜYÜK bir söz....
  alp_tunay - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#25)

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: ''00 ZX-12R... jessca
28-01-2008, 17:58

Alıntı:
alp_tunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elimizden geldiğince maddi de destek olmaya çalıştık... Ama tabiiki yetmez... Daha çok paraya ihtiyaç var....

İstanbuldaki arkadaşların da bu konuda ellerinden geleceğini yapacaklarına adım gibi eminim....
isanbullu kardeşlerimizde sizinle merak etmeyin onlarda gereken hassasiyeti göstereceklerdir
  bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
  jesse - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#26)

28-01-2008, 18:24

En azından bu akşam bu başlık anasayfadan düşmesin arkadaşlar.Mümkün olduğunca çok motorcunun okuyup hem ders çıkarması hemde yardım için harakete geçmesi için arada başlığı güncelleyelim.
Oğuz

Alt
  (#27)

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: DAYUN 200 GS MaCiT gri 249
28-01-2008, 19:55

arkadaşların bu konuda elinden geleni yapacağından hiç şüphem yok, hele kış olduğunu ve bu ailenin ısınma giderlerinin olduğunu düşünerek aciliyet kazandığını hiç hatırlatmaya gerek bile olduğunu sanmıyorum
  MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR
  APV41 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#28)

28-01-2008, 20:41

Önceden planladığınız bir yemeğe çıkmasak Onları ne kadar ısıtabiliriz sizce?
Oğuz

Alt
  (#29)

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: cbr 125r repsol
Kan Grubu: A Rh+
28-01-2008, 20:42

ya dünden beri söylemim dedim ama dayanamadımmmm yaaa arkadaşlarrrr nerde bu miillet anlamadımmmm şuraya bak 26 cevap atılmış ala alah millet contayı sıyırmaya mı başladı anlamadımmmm geçen bizim sarp erem davasından gerçi alışığım ben ama hadi erken dedik hadi millet çalışıyo dedik ya bari buna bi yorum yapsınlar ama millete izmire gidin diyende yok ama bune ya hatalıysam söyleyinn bi yorum yapınnn bariii
  Drift Religion
fatih şubesi

Alt
  (#30)

28-01-2008, 20:55

Alıntı:
istburak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya dünden beri söylemim dedim ama dayanamadımmmm yaaa arkadaşlarrrr nerde bu miillet anlamadımmmm şuraya bak 26 cevap atılmış ala alah millet contayı sıyırmaya mı başladı anlamadımmmm geçen bizim sarp erem davasından gerçi alışığım ben ama hadi erken dedik hadi millet çalışıyo dedik ya bari buna bi yorum yapsınlar ama millete izmire gidin diyende yok ama bune ya hatalıysam söyleyinn bi yorum yapınnn bariii
haklısın aslında ama biz millet olarak başımıza gelmeden çok değer vermeyiz bazı konulara, umudumuz allah kimseye vermesin, biz sadece bir başlangıç yaptık şimdi beklemek kaldı zaman içinde bir arkadaş, dosttan,yakından duyulacak ve birilerinin desteğiyle bir yardım yapılacaktır bir paket sigara parası feda edilip neler yapılabilir bu şekilde büyük bir motorcu AİLESİ neler başarabilir hepimiz göreceğiz
Alt
  (#31)

digi_boy26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
28-01-2008, 21:08

damlaya damlaya göl olur. bende yardımda bulunacağım.
  Bu Eskişehir'de haala tekerleğimin basmadığı yerler var
Demir at, avrat, silah !!!
  digi_boy26 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#32)

28-01-2008, 21:11

Alıntı:
Önceden planladığınız bir yemeğe çıkmasak Onları ne kadar ısıtabiliriz sizce?
Bir ay ısıtabilir sanıyorum....

Alt
  (#33)

doğan motor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28-01-2008, 21:29

allah kimseye göstermesin ne diyeceğimi bilemiyorum 20 yıl öncede araba önümde ani dönüş yaptı elektirik tellerine az kalmıştı 2 hafta yattım şükür yine motosiklet kullanıyorum çok geçmiş olsun allah şifa versin doğan motor safranbolu
  doğan motor - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#34)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
Kan Grubu: B Rh+
28-01-2008, 21:41

Alıntı:
PIERzig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mete abi İstanbul'da tv programcılığı ile uğraşan üyeler vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bu olayı yardım toplayan programlara taşırsak nasıl olurr ?
Alıntı:
abiler manevi destek dediğimiz sanal elde tutulmayan işe yaramayan bişey...ateş düştüğü yeri yakar ne desek boş...anlamayız bu acıyı...anlayamayız...evlad göz göz göre yatağa mahkum kalmış...annesi perişandır...ne kadar güçlü olmaya çalışsada her insanın kaldırabileceği bir yaşam bir acı değil bu...maneviyata inanan biri iseniz dua edersiniz RAB bın takdiridir hayat denen ölüm denen şey...

haklarında hayırlısı diyelim...

bizim yapabileceğimiz şey maddi destek...gücümüzün yettiği kadarıyla damlaya damlaya gerçektende Okyanus olur diyorum...biraz süre verin..İstanbul MT den paraı nasıl talep ederim...bu konuda teşviği bilgi aktarımını organizasyonu nasıl sağlarız diye...site yönetimiyle konuşmam lazım...

resmi iznimiz var ama yardımı kimin toplayacağı vs detaylarda önemli...dediğim gibi 1 ay içinde ben bu paraları toparlayıp ilgili hesaba yatırır dekontuda buraya koyarım...basit bir iş olmasın istiyorum...şartları zorlamak istiyorum..biraz müsade...hedefim alt limit 1000ytl yi bi şekilde bulabilmek...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#35)

28-01-2008, 21:59

metehan kardeşim kendine bir limit belirleme, az olsun zamanında ellerine yetişsin yeterli çünki harcamaları günlük bez ve sağlık malzemeleri sıkıntıdan ötürü günlük olarak temin edilebilecek durumda, şimdilik biz birkaç hafta onlara yetecek miktarda yardımda bulunduk ve çalışmalarımız devam ediyor, biz bir günlük tencereyi bile kaynatabilirsek ne mutlu bize
Alt
  (#36)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
Kan Grubu: B Rh+
28-01-2008, 22:01

Alıntı:
APV41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
metehan kardeşim kendine bir limit belirleme, az olsun zamanında ellerine yetişsin yeterli çünki harcamaları günlük bez ve sağlık malzemeleri sıkıntıdan ötürü günlük olarak temin edilebilecek durumda, şimdilik biz birkaç hafta onlara yetecek miktarda yardımda bulunduk ve çalışmalarımız devam ediyor, biz bir günlük tencereyi bile kaynatabilirsek ne mutlu bize
abi tüm il MT leri kendi içlerinde organize olacak...toplanan ne kadarsa artık...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#37)

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Busa
Kan Grubu: AB Rh-
28-01-2008, 22:05

Alper, Cengiz bey,

Benim bir yardımım olabilir mi? İlaç temini, rapor çıkartılması, muayene, pansuman, sonda işleri filan filan.. Tuncer'e söylemiştim, sen bizden haber bekle dedi. Birşey yapabilirsem ne mutlu...
  Üç boyoz bir kola

Alt
  (#38)

28-01-2008, 22:06

bu olayın çıkış noktası sensin, tüm gelişmeler sana bildirilecek izmir bu olayın peşinde
Alt
  (#39)

28-01-2008, 22:09

85 yaşında bir babaanne 56 yaşında bir anne ve Gökmen...Sadece 3 ü var.... Anne nin emekli maaşı ameliyat için aldığı bireysel krediye gidiyor... 200 ytl de günlük harcamaları kredi kartıyla yaptıkları için karta gidiyor...

Annenin tek amacı oğlunun bir an önce sağlığına kavuşabilmesi...
Gerçekten çok iyi bir bakım yapıyor Gökmene... 8 yıldır bıkmadan usanmadan.... Karısı bile 2 yılda kaçmış terketmiş....

Eli değil ayakları öpülesi bir ana...

Alt
  (#40)

28-01-2008, 22:10

Alıntı:
Rigel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alper, Cengiz bey,

Benim bir yardımım olabilir mi? İlaç temini, rapor çıkartılması, muayene, pansuman, sonda işleri filan filan.. Tuncer'e söylemiştim, sen bizden haber bekle dedi. Birşey yapabilirsem ne mutlu...
rigel senden bahsettik aileye ve çok memnun oldular seninde bir şekilde ziyaretini bekliyorlar elinden gelen yada çevrendeki dostlarından alacağın her yardıma hazırlar ziyaret etmen dahi onları çok mutlu edecektir tuncerle irtibatı koparma seninle bir müsait zamanda bir ziyarete gelmek isteyecektir
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
gok, gokmen

Seçenekler