Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Hakkaride 12 şehit daha verdik...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2007
    Şehir
    Güneşin doğduğu yer ( Adana )
    Motosikleti
    R1_8
    Daha verdiğimiz 13 şehidimizin acısını unutamadan şu dakikalar içinde Hakkari'de Mehmetciklerimiz hain bi pusuya düşmüşler net olmamakla beraber 15 şehidimiz 16 'da yaralı mehmetciğimiz ve 10 kişide kayıp olduğu söyleniyoo ( söyleyecek çok şey var aslında ama kelimeler boğazıma diziliyo arkadaşlar ):salut

    PKK saldırısında 12 şehit veren Hakkari'nin Dağlıca köyündeki piyade taburunda yaralanan kahraman erlerden biri, o gece yaşananları yakınlarına anlattı. Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre; hastaneden, kendisini telefonla arayan yakınları ile görüşen Mehmetçik, "Çatışma saatlerce sürdü. O kadar kurşun sıktık ki, mühimmatımız bitti. Bendeki şarjörler bitince, şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim" dedi. Halen askeri bir hastanede tedavi altında tutulan ve durumu iyi olan Dağlıca Taburu'nun kahraman gazisi bazı arkadaşlarının da kaçırıldığını söyledi. İşte kahraman askerin anlattıkları: KÖSTEBEK KUŞKUSU"Cumartesi'yi pazara bağlayan gece yarısı, birliğimize sızma yaptılar. Çok kalabalıklardı. Ve çok yüklü gelmişlerdi. Biz tepede 50 kişiydik. Uyuma şansımız yoktu. Tepe emniyetini alıyorduk. Çok yakınımızda olduklarını biliyorduk, sesleri geliyordu. Telsiz konuşmalarını da dinliyorduk. Üstlerimizden öğrendiğime göre, içimizden, bizi bilen biri 'Buraya gelebilirsiniz, Burası savunmasız demiş... Bir anda geldiler.. Her yerden çıkıyorlardı. Özellikle üst bölgeyi çevrelediler. Biz iki gün öncesine kadar biliyorduk geleceklerini. Çok kalabalıklardı. Adamların nöbet tuttuklarını, doldur boşalt yaptıklarını, şarjörlerini değiştirdikler değiştirdiklerini her şeyi gördük. Hem termal kamera, hem nikon hem de gece görüş var. Her şeyi gördük. Bizimkiler sekiz kilometre öbür tarafa 3- 4 tane havan attı. SAYILARI 150'DEN ÇOKTUGelenlerin sayısı 150'nin üstündeydi diye tahmin ediyorum. Çünkü üç bölgeyi yuvarlak içine aldılar. Hepimiz uyanıktık. Saat gece 12'yi 20 geçe başladı. Saat 4'e çeyrek kala kobra helikopterler geldi. O saate kadar hep savunmaya çalıştık. Mühimmatımız bitti. Bende üç şarjör kaldı. Şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim. El bombası pimi çektim. Bir tane hücüm yeleği buldum. Onlar üstten ve arkadan saldırdılar. Biz önden bekliyorduk. Bizim inip, çıkamayacağımız yerlerden geldiler. Bunları önceden tespit etmiştik. Benim onbeş metre ilerimdeydi adamlar. Kürtçe falan konuşuyorlardı. İsimlerini falan hep duydum. Roketleri vardı. Çok sağlam gelmişlerdi. Doçka (bir tür uçaksavar) bile getirmiş adamlar. Çok ağır bir silah. Silahlar, el bombaları....Bizden 7-8 kişi şehit düştü. Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14'ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu. YARALILARI TAŞIDIMSonra kobralar bastırmaya başlayınca çocukları aldılar, gittiler. Ben bir tanesini vurdum diye sanıyorum. Çünkü el bombası pimi sesini duydum. On metre yukarımdaydı. Biz aşağıdaydık. Benim yanımda çok arkadaşım öldü. İki tanesini sırtımda taşıdım helikoptere. Onlar gidince sağdan soldan yaralıları topladık. Ben de yaralıyım ama diğer diğer çocuklara göre iyiyim. Sağlığımda bir sorun yok..."

    Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

    21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur.


    Çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir.

    Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.

    Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.

    Kamuoyu gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur

    PKK militanı: 8 Türk askeri elimizde



    Danimarka'dan yayın yapan terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj Tv'ye bağlanan bir PKK mensubu terörist, kayıp olduğu ileri sürülen askerlerin ellerinde olduğunu söyledi.
    21 Ekim 2007 15:56


    Kanlı terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj TV'ye bağlanan PKK'lı terörist, 8 askerimizin esir edildiğini söyledi.


    PKK'nın küstah basın açıklamasını okudu...

    Boyuthaber




    Çok üzgünüm aynı zamanda isyan aşamasındayım Cennet katında rütbelerin en büyüğü şehitlikle ödüllendirildiler canım mehmetçiklerimm , elbette bu dökülen kanların hesabı sorulacak kimsenin ettiği kimseye kalmayacak lanet olsun lanet olsunn karaktersiz insanlarrr hain fırsat düşkünleri



    Eski MİT'çi ''PKK'lılar saz çalıp eğleniyor''

    3 büyük sınırötesi operasyon sırasında MİT müsteşarı olan Sönmez Köksal temkinli konuştu..



    22 Ekim 2007 10:52
    --------------------------------------------------------------------------------
    Sınır ötesi üç büyük operasyon sırasında MİT Müsteşarlığı görevinde bulunan eski Bağdat Büyükelçisi Sönmez Köksal, 'Harekât her şey değil, dışarıda bomba yağarken teröristler yerin 20 metre altında saz çalıp eğleniyor' dedi.

    Milliyet'ten Devrim Sevimay'ın sorularını yanıtlayan Köksal, Apo'nun yakalanmasından sonra PKK'ya karşı gereken adımların atılmamasının hata olduğunu söyledi.

    Tezkere sadece bir araç

    Acaba Türkiye'nin hatası bunlardan hiçbirine tam olarak karar verememesi olabilir mi?
    Tabii tabii... Türkiye devamlı dalgalanıyor. Oysaki bir an önce bu konuda belirli bir strateji tespit edip devletin bütün kurum ve kuruluşlarının o yönde adım atması lazım. Böyle olmaması Türkiye'ye büyük zarar veriyor.
    Tezkerenin geçmesi şimdi tek ses olunduğu anlamına gelir mi?
    Hayır, çünkü aslında bunda da gecikildi. Nisandan bu yana sürüncemede kaldı. Daha önce çıkarılıp bu mesele kapatılmalıydı. Çünkü nedir tezkere? Atılacak siyasi-askeri adımları kolaylaştırıcı bir araçtır.

    Peki sizce altı aydır sınır ötesine geçmek gerekir miydi?
    Amaç geçmek değil, amaç caydırmak. Çünkü zaten sınırı geçince artık caydırıcı değilsiniz. Artık eyleme geçmişsiniz ve sonuç ne olur belli olmaz demektir.

    Ürkek olmayacaksınız

    Ama Hükümetin de neredeyse "Biz aslında girmeyeceğiz" demediği kaldı; böyle caydırıcılık olur mu?
    Olmaz tabii, çünkü bu zaten kriz yönetimidir. Karşı tarafta "Doğru adım atmazsam galiba başıma bir şey gelecek" duygusunu yaratmanız gerekiyor. Gireceğim, yok girmeyeceğim, şu kadar zaman sonra gireceğim demekle olmaz. Hiç ürkek olmayacaksınız.

    Ankara'da "29 Ekim'e kadar girilecek", "5 Kasım'dan sonra girilecek" diye tarihler konuşuluyor. Bu kadar göstere göstere operasyon yapılır mı?

    (Gülümseyerek dinledikten sonra devam ediyor) Ben geçmiş dönemde bazı olaylar hatırlıyorum. Hava müdahalesi yapılan operasyonlarda teröristler yerin altındaki sığınaklarında saz çalıp türkü söylerler. Biz bunu da biliyoruz. Siz dışarıda bomba yağdırıyorsunuz, onlar 20 metre yerin altındaki mağarada saz çalıp türkü söylüyor.

    Harekât terörü kazımaz

    Sınır ötesinde mi oluyor bu?
    Sınır ötesinde.

    O kadar mı korunaklı yerlerde saklanıyorlar?

    Ee Kandil Dağı denilen yer öyle... O mağaraların teker teker temizlenmesi pek o kadar kolay değil.

    Peki yalnız bu nasıl öğrenildi; yani teröristlerin aşağıda saz çaldığı?..
    Haberleşmelerinden...

    Şimdi o kadar önemli bir örnek verdiniz ki, sınır ötesi harekâtın aslında samanlıkta iğne aramak gibi bir şey olduğunu çok iyi anlatmış oldunuz...
    İşte bir hata da burada yapılıyor zaten. Türk kamuoyu, sanki sınır ötesi harekât yapılsa terör bitecekmiş gibi bir havaya sokuldu. Bu psikolojik bir hata. Yarın girilir ve inşallah başarılı da olunur ama sadece bir harekâtla terörün kökünün kazınamayacağı ortaya çıkınca halkımız hayal kırıklığına uğrar.

    Operasyon araçlardan biri

    Siz de ümitsizlerden misiniz; "Girsek de bir şey olmaz" mı diyorsunuz?
    Hayır, girmenin her zaman bir faydası olur. Bir kere terör örgütünü demoralize eder. Emir komuta sistemini bozar. Dağılırlar. Birbirlerinden koparlar. Ayrıca içeride de moral sağlar. Ama zamanını iyi seçmek lazım.
    Mesela ağaçlar yapraklı iken iz sürmek zordur. Tam kışa girmeden girmek ideal bir zamanlamadır. Yeraltı sığınaklarına dönme mevsiminde... Veya ilkbahar çıkışı... Üslerini terk etmeden, sınır ötesi geçişlere başlamadan önce de ideal... Ama bu arada da şunu çok net bir şekilde kamuoyuna anlatmak gerekiyor: Operasyon araçlardan sadece biri.

    Operasyon dışında sizin reçetenizde neler var? Bölgeye sağlık ve eğitim hizmeti, iş imkânı, üst kimlik, genel af, Kürtçe müfredat?..
    Her şey olabilir içinde. Türkiye'nin bütünlüğünü zedelemeden, bizi sonuca ulaştıracak ne gibi önlemler varsa hepsi dosyanın içinde yer alır. Çünkü tersi bir anlayışla Türkiye daha radikalize oluyor, ayrışımlar daha derinleşiyor. Oradaki tek ölçü, ulusal bütünlüğü zedelemeyecek açılımları yapmak.

    Önce yörede güven verilmeli

    İyi ama hangisi zedeler, hangisi zedelemez; ona nasıl karar verilecek?..
    Ee siyasetin zorluğu da işte burada. Türkiye çok zor bir işle uğraşıyor. Ve bu siyaseten çok ustalık isteyen, çok beceri isteyen bir konu...
    Önemli olan bir bütünlük içinde, belirli bir stratejiyle, belirli bir hedefe gitmek. O hedefe giderken bazen iki adım ileri, bazen bir adım geri atacaksınız. Ama ne yaparsanız yapın mutlaka bölge insanına bu ülkenin vatandaşı olduğu duygusunu aşılamak zorundasınız.
    Çünkü oranın insanı bugüne kadar kime güvendiyse hep ona kaymış. Bu böyle. Eğer terör örgütüne katılımları durdurmak istiyorsanız, o insanlara önce güven vereceksiniz.

    Dikkat! 1984-99 dönemine sürükleniyoruz

    Terör örgütünün iki planı olduğu iddiası var: 1- Türkiye'yi mümkün olduğu kadar Kuzey Irak'ın içine çekmek. 2- DTP'yi Meclis'ten attırmak. Bu iddia doğruysa sizce Türkiye bir oyuna mı geliyor?
    Bir defa PKK'nın strateji oluşturma yeteneğini hafife almamak lazım. Attıkları adımlarda bin defa düşünülerek, bir sürü tuzak içeren, kurnazca oyun planları var. Öyle bir ihtimali görürüm ama bizim olaya çok daha geniş perspektiften bakmamız lazım.

    Şimdi bu çok ezber bir laf gibi oluyor: Dış güçlerin lider kadrosu üzerinden oyunu... Ama Öcalan bunu mahkemesinde de itiraf etti. Bu bir gerçek... Biliyoruz ki Türkiye 2002 seçimlerinden sonra belirli bir istikrara kavuştu. Bunu söyleyince illa AKP'li olunmuyor ama dış görüntü böyle.
    Bu durum bir sürü ülkeyi rahatsız ediyor. Aynen geçmişte olduğu gibi...
    Biz geçmişte de Türkiye'nin 1984-99 yıllarını teröre feda ettik. Sosyal dokumuz bozuldu, cinayetler, yolsuzluklar yaşandı. Halbuki etrafınıza bakıyorsunuz, o yıllarda pek çok ülke çok önemli atılımlar yapmış.
    Bu bilinen bir taktiktir. Dış servisler önünüze bir konu atar ve siz yıllarca onunla boğuşur, kendinize gelemezsiniz. Şimdi de Türkiye'nin bu kadar süratli açılımlar yapması bazı çevreleri rahatsız etti. "Bu kadar hızlı gitmesin. Biraz geciktirelim. Ne ölsün, ne yaşasın" dendi. Biz de gerçekten işi gücü bırakıp kendi içimize, iç kavgalarımıza dönmeye başladık.
    Tabii bu arada da petrolün varili aldı başını gidiyor. Bu kimlerin işine yarıyor, işte asıl ona bakmak lazım. Ulus ve devlet olarak bu oyunu çözüp kendi oyununuzu oynamaya başlamazsanız sürüklenip gidersiniz.

    Atatürk'ün hedefleri değişti

    Hemen sınırda bir Kürt devleti kurulmasının şu kısaca "irredantist" denilen büyüme, yayılma politikalarını da beraberinde getireceğinden siz korkmuyor musunuz?
    Ben korkmuyorum. 70 milyonluk Türkiye'nin, hele de istikrar kazanmış, global dünyanın modern ve önemli bir aktörü noktasına yaklaşmış bir ülke olarak bu tür şeylerden korkmaması lazım. Parçalanma endişesi bence fazla gerçekçi değil.

    Büyük Suriye, Büyük Ermenistan, Büyük Helen, Büyük Rusya, Büyük Kürdistan... Bunlar olmayan hayaller mi?
    Ama onların geçmişinde zaten federatif yapılar hep var olmuş. Türkiye'nin yapısında böyle bir federal yapı hiç olmamış ki şimdi olsun. Kaldı ki biz de pekâlâ "Büyük Türkiye" hayal edebiliriz.

    Yani sizce hangisi daha çok cesaret istiyor; Kuzey Irak'a karşı olmak mı, Kuzey Irak'a komşu olmak mı?
    Aslında her ikisi de... Çünkü ikisi de birbirini tamamlıyor. Siyah-beyaz yok. Aklınızda bir senaryo, bir hayal olacak ve ona giderken her türlü olasılığı göz önünde bulunduracaksınız. Bizim ise şu anda kafamızda bir hayal yok. Asıl sorun bu. Oysaki Türkiye çok yaşamsal bir dönemece girdi; bir an önce ortak akılla ve çağın gerçekleriyle örtüşen bir senaryo üretilmesi gerekiyor.

    * Katastrofik: Yıkım, felaket gibi olan, travmatik...

    ABD vermese de PKK öğrenir

    Şöyle bir endişe var: Türkiye harekât bilgisini ABD'ye verecek, ABD de PKK'ya?..
    Bunun olması için ABD'ye söylemeye gerek yok. ABD'ye söylemeden de biliriz ki örgüt bazı şeyleri duyar. Haberleşme zafiyetinden ya da ağızdan kaçırılan bir sözle... Bir iki operasyonda örgütün daha önceden haber aldığı vaki olmuştur.
    Maalesef terör örgütünün yurtiçinde bir istihbarat yapılanması var. Havaalanlarını falan gözetliyorlar. Uçaklar kalktığı anda daha hedefine varmadan haberleşiyorlar.
    Ne yazık ki Öcalan paketinin tesliminden sonra lider kadrosuna, para kaynaklarına, üslerine karşı hiçbir adım atılmaması Türkiye'nin en büyük hatası oldu. (pandamızdan alıntıdır )
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Şerefsizler ya...
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

  3. #3
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    bizi büyük bir savaşa girmeye zorluyorlar, Allah(c.c) yardımcımız olsun.

  4. #4
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizi büyük bir savaşa girmeye zorluyorlar, Allah(c.c) yardımcımız olsun.
    Hiç te büyük savaş olmaz.....2 günde yok olucaklar.... Artık iiyice kaşıntıları arttı....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  5. #5

    Üyelik
    08 Aralık 2006
    Şehir
    İsTaNbuL
    Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Namussuz 2 para etmez Herifler Hepsinin Allah belasını Versin... Namussuz Şerefsizler... Benide alsınlar Sınır otesi Operasyona 20 tane namussuz Vurmadan Olursem Gözlerim açık giderim
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

  6. #6
    ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2007
    Şehir
    S.Cedid
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    kimseyi dinlemeden kuzey ırak ı yerle bir etmemiz lazım artık

    insanları nefretle dolduruyorlar
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

  7. #7
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç te büyük savaş olmaz.....2 günde yok olucaklar.... Artık iiyice kaşıntıları arttı....
    sadece pkk olsa birkaç günlük iş ama ben o kadar basit görmüyorum olayı. bu çakalları kim başımıza bela ettiyse şimdi kucak kucağa yaşıyorlar aynı bölgede.

  8. #8
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

    Hakkaride 12 şehit daha verdik...

    Valla beyler tv seyrederken son dakika haberleri verildi...Hakkari tugayımız 2 dağ arasında pusuya gelmiş...12 şehidimiz 3 yaralımız var...


    Artık değil Kuzey Irağa girmek...Irağı yok etmezsek yazıklar olsun bize...


    http://www.milliyet.com.tr/2007/10/21/son/sontur05.asp


    allah bu kansızların belasını versin...bu askerlerin evlerine kor bir ateş düşer şimdi ne desek boş...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  9. #9
    ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2007
    Şehir
    S.Cedid
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

  10. #10
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Temmuz 2007
    daha savaş için ne bekliyoruz anlamadımki!

  11. #11
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    abi siliverin o zaman............
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  12. #12

    Üyelik
    30 Nisan 2007
    Şehir
    ev
    şimdi okudum bende tv kanallarında hala dopru düzgün bi hbr yok....ntv veriyo şimdi hbri...Şehitlerimize Allah tan rahmet geride kalanlar sabırlar diliyorum...
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

  13. #13
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2006
    Şehir
    BODRUM
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ALLAH kahretsin diyecek bişey yok neyi bekliyor bunlar daha yav neyi bekliyolar bu piçlerin yerini yurdunu başına yıkmak için ALLAHIM SEN affet isyan etmek günah......................

  14. #14
    racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2006
    Şehir
    Manisa
    Pislikler. Gerilla savaşı bu arkadaşlar. Öyle bir kaç günde bitecek türden değil. kalleşlik, kahpelik var. Karşımıza çıksalar gün bile sürmez pislikleri yok etmek. Ama o şerefsizler kahpece saklanıp pusu kuruyorlar. Biz düşmanı bölgede ayırt edemiyoruz. Geceyi dağda, gündüzü içimizde geçiriyor bir çoğu. Burdayız demeye elbette cesarettleri yok.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

  15. #15
    SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum..
    Vatan sağolsun..

    Hepsi şerefsiz bunların
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

  16. #16
    babyboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Şubat 2006
    Şehir
    Çorlu
    Motosikleti
    125cc
    lanet olsun hepsine Türkiye Irak'a girmezse çok yazık olur
    TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN KALACAKTIR!!!KAHROLSUN pkk
    [B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]

  17. #17

    Üyelik
    02 Haziran 2007
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    yeter yeter yeter aglamaktan gozlerım sıstı kacıncı bu yaa bu işin sonu hayra alamet deıl
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

  18. #18
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...net-olsun.html


    Şerefsiz kansızlar.... Bunlar silinmeden dönmek haram....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  19. #19
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2006
    Şehir
    BODRUM
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    bardak 1 değil 10 taştı bukadarınada pes onlarda kayıp vardır elbette ama herzaman bizden gidiyor ne gidiyorsa Allah rahmet eylesin sınır ötesine hazırlanıyormuş arkadaşlar türkiye savaş konumuna geçtik...

  20. #20

    Üyelik
    04 Eylül 2006
    12 abim daha sinirimden aglıyorum :(


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)