Alıntı:
anicik´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar. öncelikle hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine sabır versin. çok büyük bir acı. Allah kimseye vermesin böyle acı. biz kazayı Erhan'la beraber yaptık. ben artçısıydım. olayı burada anlatmak istemiyorum. merak edenler burdan bakabilirler: http://www.motordelisi.com/ftopic-46392-270.html
arkadaşlar, hepimizin başı sağolsun. erhan'la izmirde tanışmıştık. 3-4 günlük bir arkadaşlığımız vardı. bu zaman zarfı içerisinde çok güzel günler geçirdik beraber. delidolu bir gençti.zıpır sevecen çocuk kalpli birisiydi. çok güzel gitar çalıyordu hatta bana minik bir konser bile vermişti. bunlar onunla ilgili hatırladığım iyi anılardan birkaç tanesi. 23 nisanda tanıştık erhanla. 24 nisanda istanbula dönecektim. kendisinin izinli olduğunu ve kalıp kendisine arkadaşlık etmemi istemişti. ben de kalmak istiyordum izmirde, böyle bir teklif gelince de geri çevirmedim. ve istanbula dönüş tarihimi 30 nisana aldım böylece pazar günkü MD pamukkale gezisine de katılabilecektik. ancak ayın 27sinde tatsız bir olay yaşandı. çok üzücü ve ansızın yaşanan bir olay.. ertesi günü hastanede uyandığımda ilk sorduğum soru erhanın nasıl olduğuydu. ancak arkadaşlar benim amelyattan önce moralimin bozulmaması ve üzülmemem açısından erhanın ölüm haberini benden sakladılar.. ama nedense içimdeki ses 'erhan iyi, erhan huzurlu, merak etme!' diyordu. ne zaman içimdeki ses bana bunları söylese ben de huzur buluyordum.
ama gel görki elbet birgün gerçekler ortaya çıkacaktı. erhanın ölüm haberini aldım. o anda kelimeler yetersiz kaldı söyleyecek hiçbirşey bulamadım. insanlar bazen bazı gerçekleri tahmin edebiliyorlar ama onlarla yüzleşmek acı veriyor. ailesine sabır diliyorum. gencecik bir arkadaşımızı kaybettik.
bu sözüm herkese arkadaşlar:
kaskını sürüş esnasında koluna takan, kaskını takıp da bandını bağlamayan, paraya kıyamayıp ucuz koruma alan tüm arkadaşlarımız sizlere sözüm.. şu anda sağlıklısınız sağ salim yaşıyorsunuz! çok geç olmadan bazı gerçekleri gözardı etmeyin, korumalarınızı eksik etmeyin. motorunuz dandik bile olsa korumalarınız en pahalılarından ve tam takım olsun. daha ölümler olmasın. bu sizin elinizde. kendinizi düşünmüyorsanız, geride bırakacaklarınızı düşünün!
tekrar başımız sağolsun. umarım şu anda huzur içindedir.. : (
|
Ani çok büyük geçmiş olsun, acını paylaştığımı bilmeni isterim. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Son yazdığın paragrafı bence herkesin çok dikkatli okuması gerekiyor