Kaza ve ehliyet...(KAZA YAPTIM)

Arkadaşlar perşembe akşamı saat 9 da Taksimde Honda crv jipe çarptım klasik tabi adam göre göre önüme çıktı...
Suçlu kimdi peki canıma kastedenmi yoksa ehliyetsiz benmi tabiki ben...
Arkadaşlar sertifikamı alalı 7 ay oldu ve gidip karakoldan ehliyetimi almaya üşendim sonuç:adamın 3000 ytl zararı ve benim motorum hasarını ben ödicem.
motorda çok bişi yok sinyalim ve kafa granajım kırıldı.
ARKADAŞLAR EHLİYETSİZ DOLAŞMAYIN ADAMLAR CANINIZA KASTEDSE BİLE SİZ SUÇLU OLUYOSUNUZ.

Salih geçmiş olsun..:pale:
Bu yaşadığın ehliyetsiz herkese ders olur umarım ....

geçmiş olsun keşke karakola sertifikanı bıraksaydın :pale:
yinede sana bişey olmaması sevindirici

Hocam sende varya bile bile bana cezayı kesin demişsin ha.

Neyse cok geçmiş olsun.

hehh sunu bileydin..burasi turkiye ve motorsikletliysen direkt suclusun..:)neyse gecmis olsun..

geçmiş olsun kardeşim:rendeer: allah göstermesin bi daha dediğin doğru ehliyet in yoksa 1. dereceden suçlusun kaza da naparsın prosedür böyle....:farao: :farao:

Salih geçmiş olsun kardeşim ya hakkaten nerdesin sen 7 aydır.Artık akıllanmışsındır heralde şu badireyi atlat beraber gidip alalım ehliyetini...

ehliyetini almayıp da motor kullanan arkadaşlara örnek olsun... sanada geçmiş olsun. :rendeer:

cok gecmiş olsun bendede ehliyet yok ama ne yapalım kanunlar işte bende seneye ehliyet ala bilcem allah bütün motosiklet.net ailesini bu tür kazalardan korusun tekrar gecmiş olsun

Dua et canında birşey yok. Olan motosiklete olsun varsın paran gitsin.
Ama ehliyetini almaman büyük ihmal

Defalarca uyardık, uyarmaya da devam edeceğiz. Bundan sonrası siz arkadaşlarımızın kendi bilecekleri iş. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun dostum.allah beterinden saklasın.mal canın yongası ama can daha tatlı.

Arkadaşım çok geçmiş olsun :rendeer: sana birşey olmaması sevindirici boşver herşey insanlar için sıkma canını.Sevgiler.

çok geçmiş olsun tamda üzerine geldi .Eşim hadi canım yolda kullanırsın artık die beni yola çıkmaya zorluyor bende ,ehliyetimi alana kadar imkansız diyorum,zira bana çarpsalar ehliyetim olmadığı için bana olur olan .Buyrun işte...
Tekrar çook geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar