anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

Bu konuya 152 cevap yazıldı 2842 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#141)
korucu

korucu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ramzey 125 çift silindir
Kan Grubu: A Rh+
kaza - 20-03-2007, 15:47 PM

çok geçmiş olsun. üzüldüm
Eski
  (#142)
Gokhan2433

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
20-03-2007, 16:04 PM

Araba ve motorlar haşat olmus ama cana gelcegine mala gelsin daha iyi.Kazadır bu herkesin basına gelebilir o yuzden sunu asalım bunu asalım demeyin.

Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz-Neredesin Mavi Gözlüm-Nerde Nerde Nerdesin Dost-Bu Gemi Bu Karadeniz-Sarı Saçlım Mavi Gözlüm-Nerde Nerde Nerdesin Dost.
Eski
  (#143)
obkavi

obkavi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: google arama motoru :)
20-03-2007, 16:32 PM

geçmiş olsun Allah başa vermesin

LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Eski
  (#144)
parker

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: piaggio x8 250 premium
20-03-2007, 16:42 PM

yaw baba ne zaman haber okusam trakya bolgesinde oluyor. bu sans mı yoksa orada birsey mi var... korkar oldum
Eski
  (#145)
karakartal79

karakartal79 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
21-03-2007, 13:53 PM

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize teşekürü bir borc biliyorum..
hüseyin kartal ve deiz kartalın durumları şuan itibari ile iyi hüseyin kartal benim abim dün saat 12 civarı yogun bakımdan cıkarıp yengemle oldugu odaya alınmıştır agızdan beslenmeyede başladı konuşuyorda resimlerini en kısa zamanda forumunuza ekleyecem..

öncelikle millet hastanesi calışanlarına ve canakkaleli motorcu arkadaşlara cok cok teşekür ediyorum devamlı yanımızda olup bizlere destek cıktıkları icin sagolun gecen yine hastaneye bir gurup mototrcu arkadaş ugradı hepiize teşekürler arkadaşlar kazanın oldugu gece abime kan veren arkaşlara da cok teşekür ediyorrum ve hepinizin önünde saygıyla egiliyorum yardımlarınızdan dolayı sizlere minetarım arkadaşlar...saygılar..izmirden bülentkartal..
Eski
  (#146)
lodos

lodos - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: sattım...
21-03-2007, 14:05 PM

BÜLENT KARTAL KARDEŞİM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI...bu bi insanlık görevi zaten hüseyin abimizin ve değerli eşinin iyi haberleriniN devamını bekliyoruz...en kısa sürede aramızda olmaları dileği ile...

Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.M.K.ATATÜRK
Eski
  (#147)
MaLiZiYoo35

MaLiZiYoo35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
22-03-2007, 20:22 PM

aranıza yeni katılmış olmama ragmen inanın cok üzüldüM inanıyorumki kaza geciren arkadaşlarımız enkısa zamanda kendilerini toplayacaklar umarım daha kötü kazalarla karşılaşmayız eyer elimden gelen birşey olursa neolursunuz haberda ediN .......

EfEs ...
Eski
  (#148)
CİHAN

CİHAN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 150...
Kan Grubu: AB Rh+
22-03-2007, 21:22 PM

tekrar geçmiş olsun gerçekten arabaya araba çarpmış gibi,acil şifalar diliyorum arkadaşlara...

HONDA CBF 150...
Eski
  (#149)
VAP53

VAP53 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: R 1100 R / GT 200
23-03-2007, 08:11 AM

Alıntı:
MaLiZiYoo35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pazar aksami 18 Mart Canakkale Kutlamalari cercevesindeki "Fener Alayı"nda, operasyonu yapan sevgili uyemiz ve hastanenin bashekim yardimcisi Operator Dr.Celal KARAKAS da motosikletiyle bulusma noktamizdaydi.
Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.

Ancak belki farkinda degiliz ama, sevgili doktorumuzun ciddi ve yakin takibi sonucu Huseyin arkadasimiz su anda hayatta. Cumartesi ilk operasyondan sonra nobetci doktora birakip gitmemis ve aksam 19:00'a kadar bekleyip 1-2 kez kan sayimi yaptirmis. Bu titiz takibi sonucunda kan sayiminin dusmesini tespit edip acil ameliyata almis olmasi sebebiyle su anda yasiyor...
Bu vesile ile sevgili uyemiz ve dostumuz doktorumuza, bu titizligi/ozverisi sebebiyle de ayrica cok tesekkurler ediyorum/z...
Bu tarz yazismalarda "KAYNAK" belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum. Zira asagidaki linkteki 6. Post edilen mesajla cok benzesiyor da...
http://www.ikiteker.org/modules.php?...r=asc&start=45

Bu arada; kaza geciren arkadasimizin ve esinin durumu gayet iyi. Dr.Celal KARAKAS benim 2004 Eylul'unde arabayla gecirdigim kazadaki doktorum ve en bastan itibaren bizzat kendisinin hassas kontrolunde.
Kendisi hastanenin bashekim yardimcisi olup, benim kazamin ardindan da 2005 ilkbaharinda kendisine benim vesilemle bir Dragstar alinarak motosiklet camiamiza katilmistir.

Kaza aninda IKITEKER Izmir uyemiz olan Ugur ERTEKIN arkadasimin beni aramasi sonucunda, Dr.Celal beyi onceden bilgilendirerek ben ve Canakkale IKITEKER uyesi 5-6 arkadasimiz ambulanslardan once hastaneye gitmis, gerekli on karsilama hazirliklarinin yapilamasini saglamistik.
Aksam da ameliyata alinmasi oncesi Celal beyle gunduzden yaptigimiz gorusme dogrultusunda daha onceden tespitlerimizi yaptigimiz 2 arkadasimiz kanlarini vererek gerekli dayanismanin orneklerini sunmuslardir.

Bu vasile ile buradan da; oncelikle olaya aninda mudahale eden Canakkale IKITEKER uyesi tum arkadaslarima ve konuya manevi destegini hissettiren Motosiklet Net ile tum Motosiklet Kulüp ve kuruluslarina cooook cok tesekkurler ediyorum/z.

Iyi ki BIRLIK icerisinde hareket etme becerimizi kaybetmiyoruz, iyi ki hepiniz/miz variz..!

Konu VAP53 tarafından (23-03-2007 Saat 08:37 AM ) de değiştirilmiştir..

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.
V.Ahmet PINAR - Ist/C.kale
R 1100 R / GT 200
Eski
  (#150)
ahmetnr

ahmetnr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 06'YAMAHA FAZER (balım)
Kan Grubu: AB Rh+
23-03-2007, 08:56 AM

arkadaşlar büyük geçmiş olsun hepinize
Eski
  (#151)
kuvva

kuvva - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-03-2007, 09:12 AM

çok geçmiş olsun,
tüm dualarımız biran önce iyileşmeniz için.

Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Eski
  (#152)
Only4Friends

Çevrimdışı (offline)
23-03-2007, 22:20 PM

Öncelikle geçmiş olsun , hanzo bunlar hanzo hiçbiri önlerine bakmıyorki keşke sadece 2teker olsa dünyada :( hiçyoktan kazalar azalır :( Allahtan tek dileğim bu. Sağlıcakla kalın
Eski
  (#153)
MaLiZiYoo35

MaLiZiYoo35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
reklar - 24-03-2007, 00:17 AM

Alıntı:
VAP53´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu tarz yazismalarda "KAYNAK" belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum. Zira asagidaki linkteki 6. Post edilen mesajla cok benzesiyor da...
http://www.ikiteker.org/modules.php?...r=asc&start=45

Bu arada; kaza geciren arkadasimizin ve esinin durumu gayet iyi. Dr.Celal KARAKAS benim 2004 Eylul'unde arabayla gecirdigim kazadaki doktorum ve en bastan itibaren bizzat kendisinin hassas kontrolunde.
Kendisi hastanenin bashekim yardimcisi olup, benim kazamin ardindan da 2005 ilkbaharinda kendisine benim vesilemle bir Dragstar alinarak motosiklet camiamiza katilmistir.

Kaza aninda IKITEKER Izmir uyemiz olan Ugur ERTEKIN arkadasimin beni aramasi sonucunda, Dr.Celal beyi onceden bilgilendirerek ben ve Canakkale IKITEKER uyesi 5-6 arkadasimiz ambulanslardan once hastaneye gitmis, gerekli on karsilama hazirliklarinin yapilamasini saglamistik.
Aksam da ameliyata alinmasi oncesi Celal beyle gunduzden yaptigimiz gorusme dogrultusunda daha onceden tespitlerimizi yaptigimiz 2 arkadasimiz kanlarini vererek gerekli dayanismanin orneklerini sunmuslardir.

Bu vasile ile buradan da; oncelikle olaya aninda mudahale eden Canakkale IKITEKER uyesi tum arkadaslarima ve konuya manevi destegini hissettiren Motosiklet Net ile tum Motosiklet Kulüp ve kuruluslarina cooook cok tesekkurler ediyorum/z.

Iyi ki BIRLIK icerisinde hareket etme becerimizi kaybetmiyoruz, iyi ki hepiniz/miz variz..!
peki birdahaki sefere dedigin gibi yaparıM ..... inan bu yazıyı kopi ederken bunu düşünemediM .... özürdileirM ...

EfEs ...

Konu Seçenekleri