Alıntı:
MaLiZiYoo35´isimli üyeden Alıntı
Pazar aksami 18 Mart Canakkale Kutlamalari cercevesindeki "Fener Alayı"nda, operasyonu yapan sevgili uyemiz ve hastanenin bashekim yardimcisi Operator Dr.Celal KARAKAS da motosikletiyle bulusma noktamizdaydi.
Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.
Ancak belki farkinda degiliz ama, sevgili doktorumuzun ciddi ve yakin takibi sonucu Huseyin arkadasimiz su anda hayatta. Cumartesi ilk operasyondan sonra nobetci doktora birakip gitmemis ve aksam 19:00'a kadar bekleyip 1-2 kez kan sayimi yaptirmis. Bu titiz takibi sonucunda kan sayiminin dusmesini tespit edip acil ameliyata almis olmasi sebebiyle su anda yasiyor...
Bu vesile ile sevgili uyemiz ve dostumuz doktorumuza, bu titizligi/ozverisi sebebiyle de ayrica cok tesekkurler ediyorum/z...
|
Bu tarz yazismalarda "KAYNAK" belirtmemiz gerekir diye dusunuyorum. Zira asagidaki linkteki 6. Post edilen mesajla cok benzesiyor da...
http://www.ikiteker.org/modules.php?...r=asc&start=45
Bu arada; kaza geciren arkadasimizin ve esinin durumu gayet iyi. Dr.Celal KARAKAS benim 2004 Eylul'unde arabayla gecirdigim kazadaki doktorum ve en bastan itibaren bizzat kendisinin hassas kontrolunde.
Kendisi hastanenin bashekim yardimcisi olup, benim kazamin ardindan da 2005 ilkbaharinda kendisine benim vesilemle bir Dragstar alinarak motosiklet camiamiza katilmistir.
Kaza aninda IKITEKER Izmir uyemiz olan Ugur ERTEKIN arkadasimin beni aramasi sonucunda, Dr.Celal beyi onceden bilgilendirerek ben ve Canakkale IKITEKER uyesi 5-6 arkadasimiz ambulanslardan once hastaneye gitmis, gerekli on karsilama hazirliklarinin yapilamasini saglamistik.
Aksam da ameliyata alinmasi oncesi Celal beyle gunduzden yaptigimiz gorusme dogrultusunda daha onceden tespitlerimizi yaptigimiz 2 arkadasimiz kanlarini vererek gerekli dayanismanin orneklerini sunmuslardir.
Bu vasile ile buradan da; oncelikle olaya aninda mudahale eden Canakkale IKITEKER uyesi tum arkadaslarima ve konuya manevi destegini hissettiren Motosiklet Net ile tum Motosiklet Kulüp ve kuruluslarina cooook cok tesekkurler ediyorum/z.
Iyi ki BIRLIK icerisinde hareket etme becerimizi kaybetmiyoruz, iyi ki hepiniz/miz variz..!