Alıntı:
ruzgar_bey´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Sevgili,
Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim  alabilecegi makinayi aldi. Her nekadar o bir kawa olsada her nekadar o bir 500cc olsada her nekadar arka freni kampana olsada her nekadar arka lastik gevrek gibi olsada o artik bir Volkan Cimen motoru ve Kawa sana tesekkur etsinki motorun karizmasi simdi yerine geldi. DR de gecirdigimiz o romantik anlari Pat pat pata pata nidalariyla costurdugun yollari ve yolda kaldigimizo uzun seyehatleri ozlememek ne mumkun artik beraberce uzun yollarda ben korkmadan gaz acacagim sen nasil duracagini hesaplarken yuzumde gulumsemeyle senin yanmdam duramayarak gecislerini izleyecegim. Ah benim Cimenim volkanim catal karam cingenem. Artik alis sen hizini alamayanlardan oldun ve bunu hic unutma gazi sıkarken hep aklinda ya ben nasil olurda dururum olsun elbette benimle beraberken degil 
Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.
Sevgiler
Ruzgar_Bey
" ruzgarini bol yapan adam "
|
Rüzgarını bol yapan adam,
Her nekadar dışarıdan gözükmese de, ne kadar duygusal,ne kadar içten,ne kadar iyi niyetli,kadir kıymet bilen bir insan olduğunu işte bu yazdığın cümlelerden çıkardım.Ve o eski günleri ne çok özlediğini anladım;Kardeşim sen yeterki iste yeniden pata pata nidalarıyla yeri göğü inletelim,yine yollarda kalalım,eziyet çekelim ki paylaşımlarımız ve dostluğumuz artsın.
Kampanaymış,gevrek lastikmiş kawaymış bunlarla kafa yormayalım kanka,araçlarla değil amaçlarla uğraşalım,yarın bigün, Allah herkeze göstersin daha iyisi olur sen yine bi b.k bulursun zati iki çift laf söyliyecek.VE işte ben bunun için seni seviyorum ve sen bunun yüzden Hakansın...
Alıntı:
speedygirl şule´isimli üyeden Alıntı
karizma arkadaşım beniiiiim motorun çok güzel yaaaaa. motorun neden bu kadar parlak ve güzel duruyorrr??? çünkü o artık senin ER5 in. şu eski avatarınıda değiştirmeyi unutma istersen
nazar değmesiiiiiiin 
|
Şuşu yaa,ii güzel demişsinde ben bu avatarı çok seviyom yaa,bunu isteme benden