Cbr600f Sonunda Aldim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cbr600f Sonunda Aldim:) resimli videolu

merhaba arkadaşlar sonunda 3 hafta önce cbr600f imi aldım yokmuş böyle bir zevk:) fakat görmemişin şeyi olmuş çekmiş koparmış misali boğazlarım alabildiğine şiş:) bu havada binersen olacağı bu miilet gülüo zaten :)
Arkadaşlar bana tavsiyeniz varmı ilk defa böyle bir motor kullanıyorum scooterdan geçtim.kullanırken şuınları yap şunları yapma yada şu hareketlere dikkat et gibi tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim .şimdiden çok teşşekkür ederim bekliyorum valla yardımlarınızı :)
[YT]IfRrO7FZK-g[/YT]

ALDIĞIM İLK GÜN MONT FALAN YOK DAHA :)

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....

:) inşallah bende bundan 150lik scooterımdan sonra gt650R hyosung almayı istiyorum cok para lazım coook :) hayırlısı olsun kardeşim allaha emanet ol altindaki makineye dikkat 600 cc az değil :)

sağol kardeşim allah razı olsun darısı dediğin gibi daha iyileri tüm motor sevenlere :)sağol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şunları yapma(saydın): Scooter'dan öyle bir alete geçmek çok yanlış.

Şunları yap: Boş alanda çalış trafiğe falan çıkma. Zaten yapmaman gerekenleri zamanla düşe kalka tecrübe edeceksin. Korumalarını eksik etme üstünden.

sanada sağol doğan kardeş gerçekten ciddi bişeymiş yaww scooterla 100 km yapoduk bunla korkuyo insan:) sanada nasip olur inşallah:)

İlk önce hayırlısı olsun dostum. Güzel günlerde kullan.

Tavsiye istersen, 600 bir motorun olma bilincine eriş ilk önce. Yani o motor 109 beygir yarı racing yarı touring ben artçı olarak bindim çok güzel yormayan gayet uzun yol motoru. Ama bu demek değilki racingler kadar tehlikeli değil. Aksine neredeyse aynı. Scooter dan direk bu makinaya geçtiysen ilk birkaç bin km pek hız yapma motorunu tanı, motorun neyi seviyor nasıl hızlanıyor nasıl yavaşlıyor nasıl dönüyor bunları gözlemle. Bilinçli, dikkatli ve teknik kullandıktan sonra zevkini çıkartmak sana kalıyor. Korumalarını unutma(kask,eldiven,mont,dizlikv.s.) Tabi bu dediklerim tecrubeyle oluyor ondan şimdi motorunu tanıma zamanı. Tekrar hayırlısı olsun:rendeer:

evet haklısın aslında ama vitesli mototr kullanmıştım ama bu çok bambaşka yerinde durmuyo alıştım sayılır genede .evet boş alanda frenleme çalışıorum inşallah öğrenicez yardımların için sağol:):cat:
Şunları yapma(saydın): Scooter'dan öyle bir alete geçmek çok yanlış.

Şunları yap: Boş alanda çalış trafiğe falan çıkma. Zaten yapmaman gerekenleri zamanla düşe kalka tecrübe edeceksin. Korumalarını eksik etme üstünden.

çok teşekkür ederim dostum verdiğin bilgilere.haklısın zor bir motormuş , tanımak lazım durduğum yerde am sağaa yada sola dar alanda rahat dönemiyorum öğrenicez inşallah .tekrar teşekkür ederim :cat: QUOTE=Jazzbass;573584]İlk önce hayırlısı olsun dostum. Güzel günlerde kullan.

Tavsiye istersen, 600 bir motorun olma bilincine eriş ilk önce. Yani o motor 109 beygir yarı racing yarı touring ben artçı olarak bindim çok güzel yormayan gayet uzun yol motoru. Ama bu demek değilki racingler kadar tehlikeli değil. Aksine neredeyse aynı. Scooter dan direk bu makinaya geçtiysen ilk birkaç bin km pek hız yapma motorunu tanı, motorun neyi seviyor nasıl hızlanıyor nasıl yavaşlıyor nasıl dönüyor bunları gözlemle. Bilinçli, dikkatli ve teknik kullandıktan sonra zevkini çıkartmak sana kalıyor. Korumalarını unutma(kask,eldiven,mont,dizlikv.s.) Tabi bu dediklerim tecrubeyle oluyor ondan şimdi motorunu tanıma zamanı. Tekrar hayırlısı olsun:rendeer:[/QUOTE]

fotoğrafları bekliyoruz,birileri alacakta içi geçiyoo (FAVORİİ) :p

merhaba arkadaşlar sonunda 3 hafta önce cbr600f imi aldım yokmuş böyle bir zevk:) fakat görmemişin şeyi olmuş çekmiş koparmış misali boğazlarım alabildiğine şiş:) bu havada binersen olacağı bu miilet gülüo zaten :)
Arkadaşlar bana tavsiyeniz varmı ilk defa böyle bir motor kullanıyorum scooterdan geçtim.kullanırken şuınları yap şunları yapma yada şu hareketlere dikkat et gibi tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim .şimdiden çok teşşekkür ederim bekliyorum valla yardımlarınızı :)

hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:

fakat görmemişin şeyi olmuş çekmiş koparmış misali boğazlarım alabildiğine şiş:) bu havada binersen olacağı bu miilet gülüo zaten :)
Arkadaşlar bana tavsiyeniz varmı
var arkadaşım var. sana en büyük tavsiyem bademciklerini aldır kurtul.:mrgreen:

tanımak lazım durduğum yerde am sağaa yada sola dar alanda rahat dönemiyorum öğrenicez inşallah .tekrar teşekkür ederim :cat:

:silent: :silent: hayırlı olsun da, çok acemi olduğunu çıkardım yazılardan..:silent:

bir de öyle koyu koyu yazma mod abiler (bayan mod olmadığı için :pr: ) cız yapar :p :mrgreen:

teşekkür ederim yani konuyu engellerler demek istedin dimi:) bak ince yazdım :) sağol:cat:
:silent: :silent: hayırlı olsun da, çok acemi olduğunu çıkardım yazılardan..:silent:

bir de öyle koyu koyu yazma mod abiler (bayan mod olmadığı için :pr: ) cız yapar :p :mrgreen:

teşekkür ederim yani konuyu engellerler demek istedin dimi:) bak ince yazdım :) sağol:cat:

Konuyu engellemek :silent: Yok inceden uyarırlar, bişey yapmazlar korkma :p
En zararsızı pro :p Barış abi den kork ama :mrgreen:
Ayvayı yiyebilirim bu mesajdan sonra :mrgreen: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun abıcım....acıcık tehlıkelı bısey yapmıssın ama....hayırlısı olsun abıcım....bende bu sene eskere gıdııoooom.gelınce bende bıtene 600 luk alıcam....

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:
ancak çok çok dikkatli olmalısın,çünkü tamamen farklı bir alet

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin hemen iyileş te tadını çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar