Alıntı:
Cyberm´isimli üyeden Alıntı
Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...
Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...
|
bugün abim Cyberm arayıp söylediğinde dizlerimin bağının çözüldüğünü hissettim..
olmadı be ertu. olmadı dostum.
ilk yazın tanışmıştık senle. sinop seyahatimde ugramıştım yanına.
ilk görüşmemize rağmen nasıl da kucaklamıştık birbirimizi sanki kırk yıllık dostlar gibi.
hani iş yerinin önünde sesli konuşurken " konuş sen bunlar yabancı, anlamazlar" demiştin de gülmüştük.
hani samsuna gelince beni arayacaktın bu yazın.
hani yantur dan bi motor da bana yapıcaktık.
hani çiftlikte çıkaracaktık sesimizi gaz vererek şöyle inleyecekti cadde.
hani her geldiğim zaman uğrayacaktım sürsana.
hani ne olacak şimdi bu kadar söz, bu kadar plan. olmadı be ertu. hiç olmadı...
başımız sağolsun. tanışmakla, iki kelam etmekle şereflendiğim kadim bir dostumuz, iyi bir motosiklet.net müdavimiydi. hepimizin başı sağolsun..
(bu ayki sinop seyahatimde sürsanın önüne ya da kaza yerine çiçek bırakmayı ve bulabilirsem ailesine, yakınlarına baş sağlığı ziyareti düşünüyorum arkadaşlar. eğer ileride ertu'muz için bir şey yapılacaksa ben her zaman varım.)