Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
Kan Grubu: A Rh-
20-01-2007, 04:01 AM
Herbirinize teker teker teşekkürler, kucak dolusu sevgiler arkadaşlar. Motorsuzlara tez zamanda motor, motorlulara daha büyükleri nasip olsun inşallah tez zamanda. Sağolun varolun
Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
20-01-2007, 20:13 PM
Alıntı:
st_erdogan´isimli üyeden Alıntı
Benim de Hooondaaam var artık, CBF 150me kavuştum sonunda. 3 gün önce geldi, otoparkta alıştırma turlarıyla 100 km yaptım, benzini bitirip rezil oldum, trafik polisi abilerimden yardım aldım. Çıplak elle üşümenin zevkine vardım (Tabi korumasız motor kullanmıyoruz di mi gençler) Çook büyük keyif çok
Bana motoru A'dan Z'ye öğreten, ve hala öğreten MT taifesine teşekkürlerimi sunarım. Ankara'da, Eskişehir'de, İstanbul'da, Türkiyemin dört bir tarafında görüşmek üzere
oooo sayın hocam hayırlı uğurlu olsun...bak benden kıdemli cıbıfcı oldun iyimi...ben daha 45 kmdeyim ...Artık Ankaranın altını üstüne getirirsin...Benim korkum kaza bela...Trafikte hep en kötüyü düşünerek hareket etmelisin dostum...aman dikkat et...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
Kan Grubu: B Rh+
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
20-01-2007, 21:08 PM
kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanman dilegiyle... ruzgarin bol olsun...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA TDM 900A
Kan Grubu: A Rh-
21-01-2007, 12:47 PM
Alıntı:
st_erdogan´isimli üyeden Alıntı
Benim de Hooondaaam var artık, CBF 150me kavuştum sonunda. 3 gün önce geldi, otoparkta alıştırma turlarıyla 100 km yaptım, benzini bitirip rezil oldum, trafik polisi abilerimden yardım aldım. Çıplak elle üşümenin zevkine vardım (Tabi korumasız motor kullanmıyoruz di mi gençler) Çook büyük keyif çok
Bana motoru A'dan Z'ye öğreten, ve hala öğreten MT taifesine teşekkürlerimi sunarım. Ankara'da, Eskişehir'de, İstanbul'da, Türkiyemin dört bir tarafında görüşmek üzere
Hemşerim hayırlı olsun,kazasız sürüşler dileriz.
MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ