valla hocam, 1.5 ay önce bizim patron aldı bisan pasifik 125likten. ben biniyorum bütün gün,
gördüklerimi anlatayım :
motor küçücük. iki kişi binince altı hemen vuruyor. 20 km ile gitseniz bile amortisörler çok yumuşak olduğu için yaylanma ile birlikte hemen altı vuruyor.
top case çok adi, kapağı yolda çok feci tangırdıyor.
16 YTL benzin alıyorum, 145 KM gidiyo, sonra bi 16 YTL daha alıyorum 150 KM gidiyo. dehşet yakıyo yani.
motor ufak tefek insanlar için yapılmış, 1.81 cm boyum, sığabilmek için bacaklarımı dışarı açıyorum.
motorun altından çatır-çutur sesler gelmeye başladı bile...
freni aniden sıkarsanız, ayağınızın altındaki plastikten çatır çutur ses geliyo

(artık gelmiyo, kırdık bi yeri galiba)
ve ilk servisini 2000 km.de yapacakmışız. servis motor toplanırken önce 1000 km de getir bakalım dedi, sonra yok 2000 de getir dedi, valla anlamadım benim bildigim motorun ilk yağı 300-400 kmde değişir.
inanmadım açtım elkitabını, orada da öyle yazıyor.
Yok abi, beni açmadı. ilk motorum BWS idi, ondaki kalite, rahatlık... ı-ıhh yok abi, fiyatına aldanıp almayın derim.
Bisan'a güvenip de aldanmayın derim.
1 ay önce bir arkadaşım bir firma ile çinden motosiklet ithali için firmalar ile anlaşmaya-inceleme yapmaya gitmişti, lifan'ın fabrikasını da gezmiş, lifanı pek kaliteli bulmamışlar, ve bu lifan pasifikin fabrika çıkışı 510 usd imiş ... arkasındaki topcase nin fiyatı da 2 usd imiş.... duyunca çok şaşırdım.