(:asya As 200 Gy 2:) Ensonunda Aldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR EN SONUNDA MOTORUMA KAVUŞTUM UZUN ARAYIŞLARDAN SONRA ASYA MOTORA KARAR KILDIM BUGUN GIDIP TESLIM ALDIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA PLAKAYIDA ÇIKARDIMMI HİÇ BİR PROBLEM KALMIYACAK :cat:
MOTOSİKLET NET'TE VE DİGER MOTOR KULLANAN ARKADAŞLARA VERDİKLERİ BİLGİLER İÇİNDE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM:)
SAYGILARIMLA

Hani resim,hani?!Böyle boş olmamış ki?Resim isteriz!!!

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

hayırlı olsun...kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun...:cat: İzmir de olduğun için Asya motoru tercih etmen mantıklı olmuş,sevis vs. bakımından çok iyiler gerek Mustafa abi gerek Berat abi ve diğerleri gerçekten işlerini ellerinden geldiğince iyi yapmaya çalışıyolar...Kazasız belasız kullanırsın inşallah:rendeer: Görüşmek üzere...

vaaay hayırlı olsun kardes umarım 1 ay içinde bende yazıcam bu yazıyı :)) artık bu sure zarfında motorun + - lerini yazarsın bize :)

HERKEZE TESEKKUR EDERIM EN YAKIN ZAMANDA FOTOGRAFLARI EKLIYECEGIM MOTORU KULLANDIKCA + VE - YAZICAGIM sevgiler:) :cat:

karrdeşm hayrlı olsun ya.darısı bana we dıer motorsuz arkdaslaraa ne dielım

hayırlı olsun güle güle kullan

motordan bahsedebilir misin biraz ? Memnun musun ? artısı eksisi ne sence ?

slm herkese hayırlısı olsun kardeş ya ben de bu motora meraklıyım ama morotun ne kadar hız yaptığını, benzin olayında nasıl bi performans gösterdiğini, ve titreşimin ne boyutta olduğunu, sık sık arıza yapar mı yapmaz mı ???????? bilsem............... bana yardım ederseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar