Öncelikle çok geçmiş olsun

Sende ve kuzeninde çok fazla bir şey olmadığına sevindim.Ama unutmayalım ki bu hanzolar her yerde var.Ne olursa olsun
Türk halkı sevecendir,yardımseverdir...Ben kaza yaptığımda da ilk yardıma koşanlar çevredeki insanlardı.Netice itibariyle sen bayansın;ve milletimizin içindi öyle hanzolar çok işte.Yanlış anlama ama;şunları yapabilirdin;
Seni sıkıştırmaya başladığında sağa yanaşıp defolup gitmesini bekleyebilirdin o şerefsizin.
O gittikten sonra da;telefon ederdin polise,durumu bildirirdin,hangi karayolunda olduğunu da söylerdin,bi güzel cezasını yerdi allahın iti de aklı biraz da olsa belki başına gelirdi.
Bunları sen sinir ol diye söylemiyorum;en azından ben böyle bir durumda hızımı 20 km ye kadar indirip durmayı tercih ediyorum.Trafikte her motorlu araç gibi bizimde şerit kullanma hakkımız olsa da,bu ve bunun gibi türünün son örneği İnsan-hayvan-uzaylı ...karışımı mutanglarla her zaman karılaşacağız.Bu yüzden her zaman tedbiri ve SOĞUKKANLILIĞI elden bırakmayalım.Korumalarımız eksiksiz de yola çıkmayalım kankalar.
Tekrardan çok geçmiş olsun