ya sen hiç canını sıkma, bu ülkede sinirleneceğin şey bitmez! ne bu magandalar biter, ne olay yerindeki odun vatandaş biter.
yaşandı bitti, ucuz atlattınız. çok şükür ikinizde de ciddi birşey yok. allah beterini vermesin.
kazalarda kasko illa ki şart değil aslında. çünkü önemli olan tutulan tutanakta ne yazdığı.ondan bahsedersen daha sağlıklı fikir yürütebiliriz. 8/8 adam suçlu bulunduysa zaten rahatlıkla masrafını tahsil edersin adamdan.
dediğim gibi, hiç üzülme. ikinizden birine bişey olmadı çok şükür. metanetli olmaya çalış.
ben hergün kaç kişiye küfrediyorum bir bilsen. bikaç gün önce 60 la giderken önüme bir motorcu arkadaş atladı benim de. kafasında kask falan yok, ekipman hak getire. durdum ama nası durdum bilmiyorum. hatta çarptım adama yumuşak bi şekilde. adam sadece pardon bilader dedi bana! hiçbirşey söylemedim, hiçbi hareket yapmadım. bastım devam ettim yoluma. çevredeki insanlar da şaşırdı, adam da şaşırdı. bazen hiçbişey söylememek daha iyi bir ders olabiliyo. üstelik kendin sinirlendiğinle ve kendine zarar verdiğinle kalıyosun.
en iyisi metanetli olmak, olaylara gülüp geçebilmek, yaşadığın şeyi kabullenmek ve o an daha beterini yaşamadığın için şükretmek.
başka türlü yaşanmaz bu ülkede
tekrar çok geçmiş olsun