Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Karakaçanı kaçırdık! Timsah hesabı pusuya yattık!
Kan Grubu: O Rh+
20-05-2006, 08:12 AM
"ustaoglu4840",daha geçen hafta sizin oraları ziyaret ettim.Yergök motosiklet abicim.Yanlız pek kimsenin kaskla falan işi yok gibi.Aman diyim sen yapma.Kızı almışsın,bi tanede kask alırsan bizide sevindirirsin.Güle güle kullanmanı diliyorum...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
21-05-2006, 16:20 PM
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için...info@motosiklet.net ************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Twister'ım artık yok.Asker dönüşü CBF500 inşallah
Kan Grubu: A Rh+
21-05-2006, 17:29 PM
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bende bu tip motor var. Cub tipi bir motor aldığına hiç pişman olmayacaksın çünkü hem fiyat olarak uygun hem çok az yakacak hemde sorun cıkarmayacak. Tabi kibar kullanmak şartıyla
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: off kararsızlık ve parasızlık :(
21-05-2006, 18:25 PM
nie fazla bağlanmasın bağlansın canım sevginin sınırı olmaz.
motorun hayırlı olsun gerçekten çok güsel ,ancak dikkat et ön teker yağışlı havalarda normal bi motordan hem hafif olması hemde ince olması sebebiyle fazla kayar kendini yerde bulman anlık olur ,aman diyeyim ben sana.
valla
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden*** şam piiii yonnn ***
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yok artık pert oldu pert ben racıng istiyom
21-05-2006, 18:57 PM
allah kaza bela vermesın gule gule kullan
Eveda motorum,elveda plakam 26 DP 039 Yok artık motorum
Ama bir gün supersport'um olacak bende sana vermicem kıskan işte