İzmir'den, motor acemisi

Merhaba,

Adım Fırat. İzmir Dokuz eylül üniversitesindeyim. Hayatımda ilk defa 3gün önce arkadaşımın motorunda sürücü koltuğuna oturdum. 15dk sonra motor almaya karar verdim. 3gündür yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. Bugün a2+b ehliyete kayıt oldum. Maddi durumu da göz önüne alarak ilk olarak çin işi motorlarla başlamayı düşünüyorum. (mondial, yuki vs..) İlerleyen dönemde devamı gelecektir inşallah.

İlk dakikadan itibaren bunun artık vazgeçemeyeceğim bir şey olduğunu düşündüğüm için bu siteye kayıt oldum. Bol bol okuyorum. Bir selamlama yazısı yazmak istedim. Honda CBR125R çok hoşuma gitti.

İyi geceler herkese..

Hoş geldin Fırat.
Motosiklet böyle bir araç işte...bir kez üzerine oturan, rüzgarı teninde hiseden bir daha asla vazgeçemez.
Umarım herşey gönlünce olur:wiinkk:

aramıza hoş geldin...yalnız seninde genlerinde motorculuk varmış ilk anda anlamışsın hangi motorun hoş olduğunu:p
peşin peşin söyleyelim sıfır bir çinli almaktansa 2el kaliteli bir marka al emin ol pişman olmazsın:wiinkk:

Fırat hoşgeldin aramıza
Motosikletli diyarında seni görmek güzel , allah herşeyi gönlüne göre versin. kaza bela göstermesin.
Motosiklet olayına gelince 2. el bi honda yamaha, sıfır çan çin çun dan çok ama çok daha iyidir.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoş geldin fırat.
Arabayla gezerken pencereden izlediklerin seni sadece pasif bir gözlemci yapar.
Motosiklette ise her şeyle doğrudan temastasındır.
Artık izlemekten öte, sahnedesindir.

İzmir trafiği hoş ama Buca konusunda aynı filirde olamayacağım :s
Dokuz Eylül'de okuduğuna göre sende Buca'dasın büyük bir bela var başımızda,özellikle eshotçular :s tam kasaplar..
Hayırlı olsun iki tekerin düz bassın.

bende izmirdeyim ege de okuyorum herhangi bir problemin olursa veya arada muhabbet istersen özelden yazabilirsin. çinlilerilere de hic bulasma derim.

Hoşbulduk, çok teşekkürler ilginize..

Deü maliyedeyim. Ayrıca spor salonuna da gittiğim için okul dışında da sık sık oralardayım. Evim Yağhaneler'de, mesafe belli işte.

Şu an için kurs, motor, devir vs.. derken bir kısmı peşin bir kısmı taksitle bir çin alabilecek durumdayım. Acemiliği atana kadar işimi göreceğini düşünüyorum. Arkadaşımın motoruyla dün ilk kez yere yattım mesela. Altımda honda, yamaha olsa acemiliği atana çizik içinde kalacaktır. Bu da bana çinliyle biraz vakit tanır sanırım. Zaten kafaya koyduğumu alırım ama neden 1sene geç olsun ve motorsuz kalayım ki :)

İzmirli motor sahibi arkadaşlarla konuşmak isterim tabi. Çevremde sadece süren bir arkadaşım dışında bu işlerden anlayan, sohbet edebileceğim kimse yok maalesef. Gerçi buralardayım artık.

Son düzenleme:
İzmir trafiği hoş ama Buca konusunda aynı filirde olamayacağım :s
Dokuz Eylül'de okuduğuna göre sende Buca'dasın büyük bir bela var başımızda,özellikle eshotçular :s tam kasaplar..
Hayırlı olsun iki tekerin düz bassın.

Kesinlıkle katılıyorum sana bende şirinyerde oturuyorum trafik aslında fena sayılmaz ama eshotcular ciddi bi problem.
bu arada aramıza hoşgeldin fırat motosıkletle ilgili soracağın bir şey olursa buralarda olacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar