Merhaba Ben Alper..

Hepinize Selam arkadaşlarım ve abilerim..Şu sıra bir motosiklet tutkusu var bende.. Tutkumu denir,Özenmekmi denir bilemicem ama gerçekten istiyorum ve araştırmalara başladım.. 3 Ay sonra 17 yaşımı bıtırıp 18 yaşımdan gün alıcam ve Motor ehliyeti almaya hak kazanıcam.. Araba kullanmayı iyi biliyorum hatta fazlasıylada ilgim var fakat araba ehliyetine daha 1 sene olduğu için bu süre zarfında Motorsiklet deneyimini yaşamak istiyorum.. Kullanımı nasıldır kolaymıdır ? Vitesli Motorsikletler nasıl kullanılır ? Ehliyet alımı kolaymıdır,Ne gibi sorular sorulur ? Birde bana tavsiye edebileceğiniz şekli güzel biraz performanslı 2.5-3.5 Tl arasında bir Motorsiklet varmıdır.. 2. el veya 0 farketmez ancak 2. el olursa çok temiz olması gerekiyor.. Birde Bu işle ilk defa ilgileniyorum bana söylemek istedikleriniz varsa memnun olurum..

Teşekkürler şimdiden.

alper hoşgeldin sana 125 cc veya 150 lik bir motor al derim boş yollarda ehliyetini aldıktan sonra pratik yapman ve motorunu tanımanı,korumalarının kask eldiven dizlik gibi bunların motor kullanırken tam olmasını ve mümkünse yavaş yavaş gitmeni öneririm ha bu arada çok dikkatli olmalısın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

http://alfamotosiklet.blogspot.com/2007_07_01_archive.html
birde burayı oku

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar