yardım lütfen naket almayı düşünüyorum ama karar veremedim

öncelikle herkeze merhabalar şimdi bende şöyle bir sorun var aylardır naket motosiklet almayı düşünüyorum öyle sağlamda bir bütçem yok doğrusu en fazla 6000 tl verebilirim bana uygun olan motoru bir türlü beğenemedim malum 1,88 boyum 95 de kilom var ve oyuncak gibi olsun istemiyorum :))
bu benim ilk motorum olucak az çok motor kullanmışlığım var bana mümkün ise en küçük 400 lük motor olmalı sizden engin tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum yardım ederseniz çok minnettar kalırım.
yardımlşarınız için şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
dostum türkiyede 400cc segmentinde bildiğim kadarı ile bir naket yok ama 6 bin tl bütçeye sana gt 250 comet tavsiye ederim hemde şiddetle tavsiye ederim.

suzuki GSF 400 Bandit var mesela eski ama şekli fena sayılmaz
ama dediğim gibi alırsam 250 cc lik bir motor istemiyorum motora bindiğim zaman hissetmek gerek dediğin motoru kullandım pek haz alamadım doğrusu tabi zevk meselesi o ayrı daha büyük bişeyler istiyrum

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
vete metci arkadaşın tavsiye ettiği gibi gt 650 deli bir makinadır. fazlasıyla tatmin edecek bir motor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

senin boyuna ve kilona göre birtek varadero 1000 cc var:)

varadero bana sanki enduro havası verdi ama :queen: yanılıyormuyum:p

vete metci arkadaşın tavsiye ettiği gibi gt 650 deli bir makinadır. fazlasıyla tatmin edecek bir motor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

varadero bana sanki enduro havası verdi ama :queen: yanılıyormuyum:p

ya bu boy ve kiloya en uygun motor diye söyledim

En fazla 6000 verebilirim demişsin 400cc'den büyük nasıl bulacaksın o fiyata?

Bunda var mı istediğin hava :)

Son düzenleme:
GS 500,ER-5 kafidir.Fakat Comet'i beğenmeyen adam bunları nasıl beğenecek o ayrı bir mevzu.Ben gerçekte görmeni tavsiye ederim dostum,fotodakiler gibi değil hiçbiri.

öncelikle herkeze merhabalar şimdi bende şöyle bir sorun var aylardır naket motosiklet almayı düşünüyorum öyle sağlamda bir bütçem yok doğrusu en fazla 6000 tl verebilirim bana uygun olan motoru bir türlü beğenemedim malum 1,88 boyum 95 de kilom var ve oyuncak gibi olsun istemiyorum :))
bu benim ilk motorum olucak az çok motor kullanmışlığım var bana mümkün ise en küçük 400 lük motor olmalı sizden engin tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum yardım ederseniz çok minnettar kalırım.
yardımlşarınız için şimdiden teşekkürler

birader boy kilo ikimizin de aynı bak sana facebook adresimi verim ordaki fotolarıma bak incele hyosung gt650 comet kullanıyorum üzerinde hiç bir aksesuar yok sadece öne bi puig cam koydum o kadar inan ki bütün isteklerini yerine getirecek bir motosiklettir face adresini özeline mesaj atacam ordan eklersin

En fazla 6000 verebilirim demişsin 400cc'den büyük nasıl bulacaksın o fiyata?

Bunda var mı istediğin hava :)

teşekkür ederim önerin için gerçekten bende araştırdım ettim alınabilitesi en yüksek olan şu an için bu artık kullandıkça model yükseltirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar