slm

arkadaşlar ben fatih bursadan.bende sizler gibi motorsiklet kullanıcıyım.sizler kadar motor hususunda tecrübe ve bilgi sahibi pek değilim.aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum

hep bir hayalim vardı.motorumla şehir şehir bölge bölge gezebilmek.ama ne kullandığım motorum buna müsait nede zamanım.işlerimden dolayı hep erteledim bu hevesimi.kullandığım motor kanuni rokko 150 scooter.3 senedir bende.maaşaallah diğer mondiallere ve asya motor gibi markalara nazaran gayet iyi dayandı.sorunum pek olmadı desem doğrudur.3 senede zaten yaptığım km 9500.kış aylarında havalardan dolayı motoru yatırıyorum.

bu arada motorumu değiştirmek istiyorum.ve bu değişim içerisinde siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.iilgilendiğim motor yamaha ybr 125 ve tvs nin apache 150 si.bütçem bunlara anca oda zorla yetiyor.yüksek cc de bir param olsada alamam.vitesli motorda tecrübeli değilimdir.scooterda baya piştim gibi bişey.bu motorlardan birini alıp zamanımın ve bütçemin olduğu zamanlda şehir gezmelerimi yapacam kısmetse.herkes bu motorları önermekte fiyat ve düşük cc olarak.yamaha ya baktım gayet güzel 125 lik ler ama hisndistanda üretiliyormuş.apachede hatları oalrak daha bir yakışıklı motor.sizce bana tavsiyeleriniz nelerdir.sıfır düşünemiyorum.plaka masrafıda olmuş 225 tl.beni aşar..

herkese tekrar selamlar.....

önerin için teşekkür ederim.ilgilenecem....ama diğer arkadaşların yorumlarınıda beklemekteyim.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar