- Konu Yazar
Merhabalar arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım. şu an ehliyetimi almak üzereyim. başlangıç olarak ybr 125, cbf 150 ya da tvs 150 düşünüyorum. ilk ikisi zaten kendisini kanıtlamış marka ve modeller ancak tvs nin de görüntüsü çok güzel ve bugüne kadar kullanan arkadaşlardan çok olumsuz şeyler duymadım. tvs kullanmakta olan veya test etmiş olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum. unutmayın biz yeni başlayanlar, siz bu işin tadını almış olanların tavsiyelerine göre gidip paraları motorlara bağlıyoruz:
)) saygılarımla,
dogan avcı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------
arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek birileri???
aranıza bugün katıldım. şu an ehliyetimi almak üzereyim. başlangıç olarak ybr 125, cbf 150 ya da tvs 150 düşünüyorum. ilk ikisi zaten kendisini kanıtlamış marka ve modeller ancak tvs nin de görüntüsü çok güzel ve bugüne kadar kullanan arkadaşlardan çok olumsuz şeyler duymadım. tvs kullanmakta olan veya test etmiş olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum. unutmayın biz yeni başlayanlar, siz bu işin tadını almış olanların tavsiyelerine göre gidip paraları motorlara bağlıyoruz:
dogan avcı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------
Merhabalar arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım. şu an ehliyetimi almak üzereyim. başlangıç olarak ybr 125, cbf 150 ya da tvs 150 düşünüyorum. ilk ikisi zaten kendisini kanıtlamış marka ve modeller ancak tvs nin de görüntüsü çok güzel ve bugüne kadar kullanan arkadaşlardan çok olumsuz şeyler duymadım. tvs kullanmakta olan veya test etmiş olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum. unutmayın biz yeni başlayanlar, siz bu işin tadını almış olanların tavsiyelerine göre gidip paraları motorlara bağlıyoruz:)) saygılarımla,
dogan avcı
arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek birileri???