Merhabalar !...

Aslında çok uzun zamandır siteyi takip etmekteyim...Almak isteyenler bölümünde de yazdığım üzere bi TA almaya karar verdim ve bu kararda en büyük pay sahibi sizlersiniz...Sayenizde bilgi sahibi olup, fikir sahibi oldum...
Üye olmak bu zaman kısmetmiş...İlk mesaj amma son olmayacak...Bir acemi olarak bolca kafa ütüleyeceğimden şüpheniz olmasın... :)
Motorumu alıp aranıza karışmaktan büyük keyif alacağım...Saygılarım ile...

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
TA hayırlı olsun.iyi forumlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sımdıden hayırlı olsu bakalım ama alısınca ınsan bırakamıyo :)) ben bı bayan olarak hıza bayılıyorum umarım sende motoru aldıgında bızlerı unutmazsın puahahah:)

Sımdıden hayırlı olsu bakalım ama alısınca ınsan bırakamıyo :)) ben bı bayan olarak hıza bayılıyorum umarım sende motoru aldıgında bızlerı unutmazsın puahahah:)

Hızla pek aram yoktur esasen...İstediğim motordan da anlayacağın üzere hız tutkunu değilimdir...Efendi efendi kullanırım motorumu :)
Aldıktan sonra bi süre hayatı unutacağımı biliyorum en azından :)

teşekkür ederim ve hoşbulduk...henüz alışma evresindeyim...ilk uzun yolumdan sonra biraz attım acemiliğimi...gene de gidecek çok yolum var...ve tekrar tekrar söylüyorum sizlerden öğreneceğim çok şey var...

hoşgeldin keyifle bineceğin: bi motor çok çabuk alışırsın hayırlı olsun:cat:

hakikaten çok çabuk alıştım...sürüş rahatlığı değişilmezmiş...hepinize teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar