yaşasın motor aşkı :)

KBC

selamlar arkadaşlar.

adım yusuf 24 yaşındayım soğutma iklimlendirme mezunuyum YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİNDE çalışıyorum , babadan bulaşan bi motor hastalığım var hepimizde olduğu gibi motor sevdası :) motosiklet.net kurucularına , forum daki tüm arkadaşlara yaptıkları ve yapacakları yorumlar yardımlar için şimdiden teşekkür ederim . 5 yıl bekledikten sonra nihayet bende gectiğimiz cuma günü motoruma kavuştum alabildim nihayet :) bütün arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim ... :flower:

buda benim aşkım işte :)

Uploaded with ImageShack.us

hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız sürüşler, sonunda ermişsin muradına ama makineye iyibak ömrü uzun olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

KBC

Teşekkür ederim abilerim kardeşlerim .

Arkadaşım , Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Her sürüşünde iki tekerlek üstünde olduğunu, diğer taşıtların seni görmediğini farzetki , rüzgarı yüzünde daha iyi hissedesin.

KBC

Arkadaşım , Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Her sürüşünde iki tekerlek üstünde olduğunu, diğer taşıtların seni görmediğini farzetki , rüzgarı yüzünde daha iyi hissedesin.

teşekkür ederim , evet farkındayım ve hala bizi görmemeleri çok zoruma gidiyo. yaklaşık 2 ay evvel mio 100 le alsancak tren garının orda kırmızı ışıkta dururken arkamdan jip carptı. hayret bişey anlayamıyorum nasıl bi araç kullanmaktır bu, kullanırken nerelere bakıolarda bizi görmüyolar anlamıyorum . sonucta bizde araba kullanan insanlarız . ışıkta beklerken tek duydugum bi fren sesi sonra gümmm :pr: ne olduğunu anlamadım. Allah a şükür çiziksiz atlattım . motor dış aksam pert oldu 2 ay kadar serviste kaldı . 2006 da da babam çok büyük kaza yaptı aynı motorla. altın yolda sağ seritte giderken orta seritten gelen kamyonet babamn önüne gecerken kasasını carptı motora. babam 8 m sürüklenmiş ve çok büyük hasarlarla kurtuldu. sol kalcasında platin var burunda kırık kaburgalarda kırık 1 ay a yakın hastanede yattı geri kalan tedavisi evde devam etti .kaskı dizliği dirseklik ceket giymiş olması onu ölümden korudu MUHAKKAK BU EKİPMANLARI KULLANMAK LAZIM .türkiyede hala motora motor kullanıcılarına hiç saygı yok sıfır. ki araç kullananların kaçı iyi araba kullanıyo tartışılır. ehliyet kurslarının verdiği dersleri hepimiz biliyoruz .

Ciddi bi sorun bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar