Yeni yasamimda yeni bir sehir ile baslangic icin...

Arkadaslar bildiginiz uzere 25-05-2009 tarihinde yani 3.geleneksel yuvacik gezisinden tam 8 gun sonra yasadigimiz olumcul kazadan kurtuldum Cok sukur...esimde iyilesme surecine devam ediyor.bu surede bende hayata baglanmak adina Bir otelde teknik bakimda goreve basladim lojmanda kaliyorum.Marmarisde yasayan tum kardeslerimin ilgisini bekliyorum cunku hic bilmedigim bi yasam bilmedigim ortam...
Allah kimseyi yalniz birakmasin....:salut:
Marmarisde içmeler beldesindeyim...Mesajlarinizi ve tanismayi bekliyorum...:rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bahşedilen yeni hayatında, eşinle ve tüm sevdiklerinle mutlu bir yaşam dilerim. yalnızlık geçicidir, en kısa zamanda kalabalıklara karışırsın inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Umarım Marmaris sizin için hayırlara vesile olur,yeni yaşamınızda başarılar.

Marmaris'in yaşamınızdaki kötü hatıraların yerine iyilerini getirmesi dileğiyle.:)

Yavf bizim orada kocaman MT nin koca Fenerlisi Barış var az buçuk MT yöneticisidir.

Henüz siteye üye olmamışken, Kazanın hemen sonrasında eşinizle beraber yaşadığınız sancılı süreci (senin kaleminden) okuduğumda çok üzülmüştüm gözlerim dolmuştu gecenin bi yarısında, o sancılı ve belirsizlik içindeki günleri geride bırakan bir çiftin bugün ÇOK DAHA MUTLU ve GELECEĞE DAİR GÜZEL PLANLAR yapması inanılmaz derecede beni mutlu etti. Allah önce sizi birbirinize bağışladı ya gerisi yalan, dünyanın en mutlu insanı SİZLERSİNİZ, nerde yaşamışın çalışmışın çokta önemli değil, gönüller bir hiç merak etme. Allah a Emanet Ol, herşey gönlünce olsun, bizlerede artık Mutluluğunun ve huzurunun bir ömür boyu sürmesini dilemek düşüyor, saygılarımla.kendine çok iyi bak arkadaşım,kardeşim,abim....

çok geçmiş olsun. sizin ve eşinizin iyi olmasına sevindim. yeni hayatınızda sevdklerinizle daha uzun mutlu seneler dilerim.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sen de eşinde tekrar eski sağlığınıza kavuşursunuz.

inşallah daha mutlu yaşam size ve eşinize nasıp olur .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar