merhaba yeni üyeyim

mondial zn 125 im var havalar ısınınca çadırını açtım denedim ama el marşı ile çalışmıyor sanırım kışın aküsü bitti tamirhaneye götüreceğim ama yolda sorun yaşarım diye korkuyorum, römorku olan arkadaşlar var mı?

aküyü sök :DDD süper cevap
yeni akü al zaten 50liradır max onu takarsınz

aslında belki arkadaş aküyü şarj ettiricektir ve motorcu uzaktır o yüzden motoruyla gitmek istiyodur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Römork az gelir... Tır dorsesi olan varmı?........ :queen:

Sahi ayak marşıyla çalıştırabilirsin...Akü kendine gelir biraz binince...Zaten gelmesse motorcudan yenisini takmasını istersin... Yolda kalmassın meraklanma... :cat:

sorduığuna pişman ettiniz haa
bu arada aküüyü sok gotur daha kolay olmazmı süper cevap...:D

Bence arkadaşa haksızlık ediyorsunuz. Ya aküyü sökmeyi bilmiyorsa napsın. Ben bilmiyorum hiçde denemedim merak da etmedim mesela...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence arkadaşa haksızlık ediyorsunuz. Ya aküyü sökmeyi bilmiyorsa napsın. Ben bilmiyorum hiçde denemedim merak da etmedim mesela...

Haksızlık değilde mizah yapılıyor diyelim.
Genelde motora binen kişiler eli anahtar tutan kişilerdir.
Kutup başlarını söküceksin olay biticek? :)

:=)
Herkesin mizah anlayışı farklıdır tabi o konuda diyecek birşeyim yok, umarım arkadaşda burada yardım ararken kendi düştüğü durumu görüp kendine gülebilecek kadar mizahen bir yapıya sahiptir:queen:

:=)
Herkesin mizah anlayışı farklıdır tabi o konuda diyecek birşeyim yok, umarım arkadaşda burada yardım ararken kendi düştüğü durumu görüp kendine gülebilecek kadar mizahen bir yapıya sahiptir:queen:

yardım için gerekli tanımlama ...

''geçen kış garaja kapattığım motorum çalışmıyor sanırım akümde sorun var bilgi veya yardımcı oalcak arkadaş var mı ? '' şekli ve benzeridir.

''römorku olan var mı ? '' ukalaca bir taleptir ve yukarıdaki komik mesajları haketmiştir izin verirseniz bu da benim görüşüm....

Bir Yıldız Tornavida İle Bir Somunu Açamıyosan Zaten Motoru Bırak Olduğu Yerde Kalsın (; (Konuyu Açan Arkadaş Bayan Olduğu İçin Bu Olaydan Muaftır Sözüm Erkeklere)
Daha Öncede Yazdığım Gibi Motorun Sol Arka Kısmında Ayak Marşı Denen Birşey Var Akü Yeterli Olmadığı Zaman Veyahut Elektrik Marşı Çalışmadığı Zaman Kullanılır.
Kullanımı Basittir ;
Tüm Gücünüzle Hızlı Bir Şekilde Basıcaksınız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar