hoşgeldiniz, yaşama bakış açısı ve felsefemiz bire bir örtüşmekte.
lütfen benimle en kısa sürede irtibata geçiniz...
( seyyah riders klübü haricinde bir çalışma içinde iseniz bu teklifim geçerlidir. benim maddi kazanca çevrilecek sevdam yoktur. eğer bahsettiğim grup ile organik bir bağınız yok ise lütfen üstünüze alınmayınız)
:farao:sencerim bu yazdığının devam ettirilmemesi için cevap yazmak istemedim, fakat malesef devam etmiş

ale:.
seyyah riders grubunun hayallerinden haberin dahi olmayarak suçlayıcı bir yazı yazmışsın bu beni çok üzdü.halil abiyi çok iyi tanırım ve sayarım.o insanlarda motosiklet sevgisi bir kişisiyla deyil tüm aile fertleriyle yaşatılıyor.
onlar bu sevdayla kendilerine iş güç olarak motosiklet camiasına hitap eden ortamlar kurmaya çalışıyorlar, bence bu yadırganacak deyil aksine desteklenmesi gereken bir durum.
bizim istediğimiz gittiğimiz ortamların motosiklet sevgisini taşıyan insanlarca kurulmuş olması deyilmi.tanımadığın insanlar hakkında yorum yapıp onları kötüleyici yazman hiç etik ve dürüstçe deyil, seni üzülerek kınıyorum.kaç kez ortamlarında bulundun ne kadar tanıyorsunki bu şekilde yazmışsın:silent:
uslübuna daha dikkat ederek yazman dileğimle:cat:
(seyyah riders klübü haricinde bir çalışma içinde iseniz )
yürekçe kardeş..seyyah riders ile bi sorununmu var? sorunun varsa bana veya halıl abıye telefoon aç tel nom 0553 716 24 88-0533 716 24 88 eğer açmayacaksan bı gun adanaya gel misafirimiz ol
ayrıca;grup değil resmi kulübüz[
Tayfur abi hoşgeldin
arkadaşım hoşgelmişsiniz daha çok aramızda görmek dileğimle:rendeer:
sevgili demir... ismini çok yerde görüyorum.. ismim imzamdır... Beraber yeni ufuklara doğru sürüş yapmak dileğiyle....
tekrar hoşgeldiniz, en kısa zamanda tanışmak dileğimle