Yeni Geldim

Merhaba arkadaşlar,
ilk kez bir motosiklet almak istiyorum. Yıllardır istiyordum ama malum aile baskısı çoktu. Daha önce motosiklet kullanmadım , ilk başlangıç için biraz araştırdım HONDA CBF 150 mi yoksa CBR 125 mi hangisi mantıklı olur. Çin malı almak istemiyorum Hondaların bu modellerinin fiyatıda bana uygun gibi. Teşekkür ederim.

Öncelikle hoşgeldin

birisi naked birisi SS tarzı senin kendi tarzın ne öncelikle ona karar vermen gerekir :)

Hoşbulduk,
Şehiriçinde kullanacağım , başlangıç için hangisi daha güvenli ve rahat olur ?

hoş geldın hangısı uygun olr dersen cbf derim ama tercıh meselesı tabı oturuş pozısyonu cbf nın daha rahat tır.

Aramıza hoş geldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.:rendeer:
arkadaşlar zaten demişler tarz meselesi, süper sport motorlara merakın varsa cbr125 alırsın, naked ve rahat motorları seviyorsan Cbf150 alırsın.
Şehir içi kullanım için , (güvenli ve rahat ) motor seçiminde sana Cbf150'yi tavsiye ederim... başkasını düşünme...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım cbflere karsı on yargım olduugndan dolayı cbr125 derım sana :) şehir içide kıvrak motordur hemde su sogutmalı

Aramıza hoşgldin.. Üstatlarım gibi bilgim yok ama CBF 150, YBR 125, TVS Apache başlangıç motosikleti olarak sona önerebilriim..

cbr 125r'in parça fiyatları çok pahalı, bu seni etkilemeyecekse cbr 125 r yok bir sinyale 130 lira veremem diyorsan cbf 150 :] tarzın ızdırabın olmasın motosikletini almadan yedek parça fiyatlarını gözden geçir derim. bu arada cbf 150'nin sahipleri yağ yakmasından şikayetçi bunuda aklının bi köşesinde bulundur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle.hangisini beğendiysen al bence.

merhaba arkadaşım.bende ankarada yaşıyorum bende de cbf 150 var 2007 yılında honda efeden sıfır aldım ve inan çok memnunum.almanı tavsiye ederim.tabi belli bir süre sonra yetmemeye başlıyor.şimdiki hedefim cbf 600.

hoşgeldin bende sana cbf 150 almanı onerırım honda saglam motosıklet bence ayrıca servırste bır numara kolaylık:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar