suzuki burgman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaşlar.uzunca bir süredir.forumda yazılarınızı ve yorum larınızı takip ediyorum.zevkli bir yazışma yapıyorsunuz.atv mi sattım.motorsuz kalldık.maxsi scoter düşünüyorum.fakat fazlada param yok.2007 model orta temizlikte bir burgmanın piyasası ne kadardır?sizlere sormak istedim.sizin burgman hakkındaki olumlu ve olumsuz fikirlerinizi bekliyorum.saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
9000-10000 tl civarında çokça bulabilirsin fakat çok iyi kontrolden geçirmen lazım malum bu motorda en büyük hata debriyaj balatası ve tasında olna problem her ikiside değişirse en az 800 tl civarında extra para çıkar cebinden.Ama şunuda unutma BURGMAN bu işin kesinlikle uzmanı.:cat:

MFM

burgmanı görünce benimde içim gitti be abi dana önce ustanaın orda atomlarına ayrılmış bi burgman vardı dikkatimi çekmemişti hiç büyükmüş demiştim sadece :D:D:d her yeri sökülmüştü neredeyse ama benim atv yi aldığım yerde ki sıraya dizilmiş 6 burgmanı görünce vay be baya iyimiş demekten kendimi alamadım yanılmıyosam son modellerinde korom kapak var egsozda siyah motorda çok şık duruyordu bitane vardı 5000 km de 14.750 civarı konuşuluyodu orda ama ilgilenmedim ama onlar çoktan satmıştır :mrgreen:

yeni kasalarını bi türlü sevemedim ama yinede Burgman Burgmandır...Bence ismi yeter IRON HORSE un dediklerine aynen katılıyorum.Şimdiden hayırlı olsun...

Super Moderator
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar