Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
24-12-2005, 13:59 PM
Geçen seneden beri takip ediyor ve yeni üye oluyorsun Baya beklemişsin...Neyse geç olsun güç olmasın hesabı diyelim.Aramıza hoşgeldin,umarım kalıcı olursun...Biraz daha kendinden bahsedersen iyi olur,kimsin?necisin?yaş kaç?neredensin?falan filan...
Öldürmezse daha güçlü yapar..
Tarih tekerrürden,saygı onurdan ibarettir.
Tilki dolmuş etrafın onurlu kürkçü dükkanı..
evet geç oldu ama güç olmadı.katıldığım ortamda bir anda yoğunlaşıpta yel gibi esip gitmeyi istemem.iş ortamım bilhassa yazın çok yoğun olduğundan sanal ortamda bulunamıyorum kışın vakit buldukça bu gibi ortamlarda dostane arkadaşlarımla güzel şeyler paylaşmaya çalışıyorum.Siz arkadaşların arasına aydın/didim den katılıyorum yaş 28 adım serkan fotoğrafçıyım.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
24-12-2005, 23:06 PM
selam hoşgeldin, başlığı yanlış yere açmışsın maalesef.
Barış abi de dalmış taşımamış heralde.
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için...info@motosiklet.net ************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk