Herkese Teşekkürler

:cherry:Daha bu yaz ilk defe motora bindim ve bir hafta içinde bende bir heves oluşturdu.Bir ay içinde bu bende tutku haline dönüştü.Vee 15.10.2009 da bu siteden aldığım tavsiyelerle yeni motorum al yazmalım honda beatimi aldım.Bu siteyi kuran ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca tüm forum üyelerine içten teşekkürlerimi sunarım.Bu tutku anlatılmaz,yaşanır...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan arkadaşım

Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kıullanman dileği ile.

HayırLı oLsun Arkadasım Güle Güle Kazasız Belasız Kullan Vede KASK ' ını Takmayı unutma Vede Bunu Bilki Bir Kaza Anında En Önemli İhtiyacın Kaskın olucaktır ( Allah Göstermesin.. ) iLk KM Lerini Atarken Üşütme Vede Hasta Olma :)

Hayırlı olsun...kazsız belasız kullanmak nasip olur inşallah:cat:

allah kaza bela göstermesin inşallah. hayırlı olsun güle güle kullan.

Hayırlı uğurlu olsun, yavaş sür ve çok üzerinde kalma dicem motorun ama imkansız biliyorum.Çünkü ben aldığım 2 ay üzerinden hiç inmemiştim neredeyse işten eve motorla-evden işe motorla onun haricinde yakın semtlere motorla gidiyordum.Sana söyliyecek tek dileğim tekerin düz bassın :)

:cherry:Daha bu yaz ilk defe motora bindim ve bir hafta içinde bende bir heves oluşturdu.Bir ay içinde bu bende tutku haline dönüştü.Vee 15.10.2009 da bu siteden aldığım tavsiyelerle yeni motorum al yazmalım honda beatimi aldım.Bu siteyi kuran ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca tüm forum üyelerine içten teşekkürlerimi sunarım.Bu tutku anlatılmaz,yaşanır...:cherry:

Çok güzel motor hocam güle güle kazasız belasız sür..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel motor. Güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar