HerKEse Mrb xP

motor bende 1 aydır bi tutku oldu. Herşeyini öğrenmek kullanmak istiyorum günün en az 1 saatini motorları araştırarak geçiyorm eskiden yolda gördüğümde ilgimi çekmeyen motorların yanına gidip incelemek istiyorm babamdan sözü aldım xD yazın ilk motorumu alıyorum daha 15 yaşındaym ama yazı iple çekiyorum xP

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyimiş , günün 1 saatiyse sadece :mrgreen: henüz tam delirmemişsin :p

kardeşim bu konuda baba-ana sözüne fazla kulak asma sen kendin almayı hedefle baba bana motor al dediğinde %99 sana tehlikeli diyecektir.Tecrübeyle de sabittir.Ben aldırtmıştım ama keşke aldırmasaydım kendim zevk alıyorum ama ben motora binerken kim bilir onların kafasından neler geçiyor düşündükçe üzülüyorum.Zamanla anlarsın bunu murat_190 dediydi dersin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kardeşim.yaza doğru 1 saatlik süre bütün gününü alacak kadar artacaktır eminim.

Aramıza hoşgeldin.. Şuan benim motosiklet alma yaklaştığından sahibindende resmen bütün ilanlara bakıyorum.. TVS Apache alacağım ama bütün modelleri inceliyorum :)

hş buldk tkrar saoln xD sınavlardan dolayı 1 saate indi ilanlar filandr derken çok rahat geçiyorum 1 saati . Yazı merakla bekliorm :pxD

Aramıza HoşgeLdin Bende Herhalde Bugün Forumun En Küçük ÜYeLiğini Sana Teslim Ediyorum :) İnşallah En yakın Zamanda Alırsın motorunu ve Bir Motorcu oLursun Simdi Tamamlaya Bildiğin Kadar Bilgi topla.. İleri Zamanlarda Çok İşine Yarıcak vede o Bilgileri Kullanırken bu foruma Teşekkur Edicen ben Okudum Öğrendim Faydasını Fazla Fazla Gördm..:rendeer:

slm arkadaslar ben aranıza yenı katıldım bu arada suzukı srad kullanan arkadaslarla tanısmak ısterım onerılerınızı beklıyorum

herkese çok teşekkürLer xD sevgiyLe karşılayan karşılamayan herkese xP

motor bende 1 aydır bi tutku oldu. Herşeyini öğrenmek kullanmak istiyorum günün en az 1 saatini motorları araştırarak geçiyorm eskiden yolda gördüğümde ilgimi çekmeyen motorların yanına gidip incelemek istiyorm babamdan sözü aldım xD yazın ilk motorumu alıyorum daha 15 yaşındaym ama yazı iple çekiyorum xP

hoşgeldin

forumu iyi oku yarın öbür gün yeni başlıcam cbr1000rr,r1,fazer falan düşünüyorum deme sonra:queen:

Aynı benim gibi olmuşsun.Bende şu son 1 aydır tutku oldu.Yazı bekleyemedim.Eylülde aldım.Şimdi yaşı bekliyorum.Ehliyet alıcağım.Şimdilik ehliyetsiziz ama ara sokaklarda kullanıyorum.Kurallara uyuyorum.Kask takıyorum.Yani fazla sorun olmuyor.Senin de en kısa zaman da motorunu almanı dikerim.Tüm motor kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler dilerim...

hayyytt :p:p benim kafadan biri kardisimmm =)) bende 15 olcam eheheh bendede bi scooter var 150cc Asya Motor hoşgeldin moruk ben sabah kalkınca okuldan gelip yatana kadar motosiklet arasıtırıyorum 1 saat kelimemi :p:p yakında sende öyle olucaksın aman dikkat et yazın bizde genclik atesi var :p hız yapma ki kesin yapcan kask cıkarma ki kızlara hava olsun diye arada cıkarcan =))benden sana tavsiye dikkatli kullan fazla cosma ben ilk kazamı öyle cosmadan yaptım hadi bakalım tekrar hosgeldin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar