herkeze selamlar

öncelikle herkeze selamlar yazılarınızı takip ediyorum artık bende üye oldum.bir motorsiklet sevdası aldı beni kendimi a2 ehliyetine kayıt olurken buldum.bide racing hastalığı başladı dewamlı takip ediyorum araştırıyorum tabi tecrübem bisikletten ve scooterdan öte olmadığı için ufak bişeylerle başlamak istiyorum.bakalım hayırlısı artık girdik bi alamete.deneyimlerinizi yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.tekrar merhaba

hoşbuldum arkadaşlar saolun

temcit pilavı gibi oldu bu konu biliyorum ama çok araştırdım genede bence çözüm bulmadı şu gt250r mevzuu.kimi arkadaş ilk olacaklara uyar diyor kimi fıss diyor görüntüsünü beğeniyorum alayım diyorum bir iki yorum okuyup vazgeçiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim

temcit pilavı gibi oldu bu konu biliyorum ama çok araştırdım genede bence çözüm bulmadı şu gt250r mevzuu.kimi arkadaş ilk olacaklara uyar diyor kimi fıss diyor görüntüsünü beğeniyorum alayım diyorum bir iki yorum okuyup vazgeçiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim

fısss diyen arkadaşın motoru varmı onu bilmek isterim...ben 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum...ama iş yinede sana kalıyor.ister al ister alma.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar