Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Merhabalar efenim.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    Antalya/merkez
    Motosikleti
    Gilera Runner Sp 180
    Yuşa nedir ?

    Direk iki karakterlidir. Bu karakterler Zealist ve Yuşa olmak üzere ayrılır. Yuşa saftır salaktır aslında ama şükür ki Zealist inanılmaz bir kişilik olup genelde Yuşa'nın önünde yer alır. Yuşa aslında gece yatağa yattığı zaman Yuşadır. Kendi benliği ile anca o zaman buluşur. üç yastık kullanır birine sarılır birine kafasını koyar diğerini de ne olur ne olmaz diye koruma amaçlı olarak arkasına koyar.

    Ayrıca saftır. Ayrıca değildir. O kadar değişkendir ki Yuşa kimi zaman inanılmaz kurnaz olurken kimi zaman bir şekerle kandırabilirsiniz. ( Ruh haline göre değişir ) Sonracağıma sinirli değildir. Hayatında her zaman olan insanlar onun sinirlendiği anları bile yakalayamamıştır. Ama siz siz olun sinirli haline denk gelmeyin. Son derece kırıcı ve ahlaksızdır. Ağzına geleni söyler affetmez. Hiç bir şeyde umurunda olmaz.

    Aslında son derece duygusal olan Yuşa duyguların zayıflık belirtisi olduğunu düşünür ve her zaman duygusuz gözükür. İnsanları kırmamak ister ama bazen elinden gelmeyen hayat şartlarından dolayı kırabilir. Ama kırdığı zaman çokda TIIIN der.

    Çoğu kişi onu anlamaz. Zaten o da başkalarını anlamaz. Duyma sorunu var gibi bir şeydir. Ya da sadece İstanbul Türkçesi anlayabilir. Unutkandır. Her defasında bir şeyleri bir yerde unutur ve kendisine küfür eder.

    Kendini aslında sever sorunu yoktur ama bir an gelir aynada bakarken senin tipini seveyim(!) der.

    Alınganlığı yoktur. İstediğiniz kadar küfür edin hakaret edin bağırın çağırın size katılır kendiyle alay eder. Ona göre kendisiyle alay edebilmek bir yetenektir. Bu yüzden insanların söyledikleri onu etkilemez.

    Çok düşünür. Manyaktır. En çok sevdiği insanı düşünür. Bunu kendiside anlamamaktadır. Düşünmese bile düşünür. Gece dedik ya kendiyle yalnız kalır diye. Hayalleri vardır fantazileri vardır. Özellikle sokakta suçluları hiç acımadan öldüren bir ninja fantezisi vardır ki sormayın.

    Delidir. Bunu herkes söyler. Kendide inanmaya başlamıştır. Çünkü kimi zaman tek başına kalınca dengesiz hareketler yapar. İngilizceyi Türkçeden daha çok sever.İngilizce düşünür. Kimi zaman sadece ingilizce konuşup çevresindekileri uyuz eder.

    Kendine göre prensipleri vardır. Asla iddaya girmez, kumar oyunları oynamaz ( sayısal loto, idda vb.) Yere çöp atmaz, çöp atana uyuz olur. Kendi çöpünü eğer yakınlarda bir yerde çöp kutusu yoksa her zaman yanında taşıdığı çantasına koyar. Çantası onun bedenin bir parçaşı gibidir. Olmadığı zaman dengesi bozulur, yürüyüşü değişir, sanki çanta taşıyormuş gibi hareketler yapar. Yanında değilse bir yerde unuttuğu sanır.

    Eğer yolda yanında yürüyorsanız fazla yakın olmamanız önerilir. Çünkü yolda düz yürümeyi beceremez her zaman yanındakini sıkıştırır ve çarpışır. Onunla sürekli yürüyenler bu duruma alışıktır.

    Arkadaşlarıyla iyi geçinir. Yalnız kıl gittiği biri varsa ona bir şekilde cehennem azabı yaşatır. O yüzden siz siz olun Yuşa'ya ters düşmeyin. İnanılmaz kelime türetmesiyle öyle bir konuşurki susturamaz ve kafayı yersiniz. Genelde saçma şeylerden konuşur. Aslında onun için saçma değildir. Saçma bir şey anlattığınızda ona doğru gelebilir ama doğru bir şey anlattığınızda ona saçma gelebilir. Herşeye rağmen istediği zaman son derece resmi konuşur ve yazar. Yazmak zaten onun bir hobisidir. ilkokul yıllarında aşk mektupu yazıp arkadaşlarına satarak geçimini sağladığı dönemler olmuştur. Bu mektuplardan bir tanesi bir arkadaşının mürvetini 1 ay gibi bir kısa sürede olsa sağlamıştır. Yazdıkları hançer gibidir. Çok kişiyi ağlatmıştır. Dilininde kalemininde kemiği yoktur.

    Gülmeyi sever. Bazen durduk yere bile güler. Size komik gelmeyen bir şey ona komik gelmiş olabilir. Aslında kendisi komiktir. Bazı insanlar Yuşa'ya " seni gördüğüm zaman bile gülesim geliyor." der. Bu mantıktan yola çıkacak olursak her zaman kendi benliğiyle iç içe olan Yuşa'nın sürekli gülmesi doğal bir durumdur.

    Karanlığı sever. Zaten günleri herşeyi olduğu gibi tersten yaşar. Geceleri ayaktadır. Akşama kadar uyur. Gündüz pek görülmez. Karanlık ortamlarda bulunmayı çok sever çünkü karanlığın içine işlediğini hisseder. Bu mükemmel bir duygudur.

    Aslında duyguların onun için önemi yoktur. Herşey beyinde biter. Beyin gücüyle yapamayacağı aşamayacağı şey olmadığına inanır ama aslında kafası o kadar da çalışmaz. Ama duygularını çoğu zaman geri planda tutmayı başarır. Ama birine bir şey söylemesi gerekiyorsa kesinlikle sonucu ne olursa olsun söyler. Bir şey içinde kaldığı zaman rahat edemez. Yani size karşı sakladığı bir şey yoktur. Eğer söylemiyorsa söylenmesi gerekmediğine inanıyordur.

    İnsanları şaşırtmayı sever. Beklenmedik hareketler yapmayı ve beklenmedik sözler söylemeyi ve beklenmedik sözleri gerçekleştirmeyi sever. İnsanları etkilemek onun için doyumsuz bir hazdır. Özellikle konuşma tarzıyla insaları etkileyebilir ses tonu alıp sizi başka diyarlara götürebilir. Duruma göre ses tonunu istediği gibi ayarlar. Kimi zaman muzip konuşurken bazen tanıyamayacağın biri gibi sanki bir cumhurbaşkanı edasında resmi ve ciddi konuşur. Diksiyonu çok düzgündür kelimeleri çok net söyler ve karşı tarafa kendini çok iyi ifade eder. Sözlerinden bir anlam çıkarmanız çok zor olmaz ama kendisinden bir anlam çıkarmanız imkansızdır. Bazen inanılmaz derece ciddi ve serttir. Taviz vermez askeri disiplin uygular. Onu yakından tanıyanlar bile bu haline şaşırır. Burcunun özelliklerinden midir bilinmez ama onunla sürekli temas ve irtibat halinde olanlar sanki hep başka biriyle konuşuyormuş hissine kapılabilirler.

    Uyku düşkünüdür. Uykuyu inanılmaz sever. Gece yani sabah 5 ya da 6 dan önce uyumaz. Rüyalarını genelde hatırlar. Rüyalar üzerine farklı ya da farklı olduğunu düşündüğü şeylere inanır.

    Beyin gücünü kullanmayı sever. Cisimleri bir yerden bir yere sadece düşünürek hareket ettirmek hobileri arasındadır ama bunu defalarca denemesine rağmen henüz başaramamıştır. Telapatiye inanır. İnsanların düşüncelerini okuyabilme hayali vardır. Aslında bu onca hayalinin arasından en temizidir.

    Son derece kaliteli estetik bir sevis elemandır. Ama kendisi henüz hak ettiği yere gelememiştir. Dayak yiyeceğine inanmaz. Çok iyi dövüşür. Hayatında hiç öyle dayak yemişliği yoktur. Ama gerekmedikçede atmaz. Lider olmayı sever otoriterdir. Karizmadır ama bazen rezildir. Anlamak zordur. Bir günü bir gününü tutmaz.Onda sabit olan tek şey aşkıdır... Hayatında hiç bir zaman değişmez.

    evet işte bu benim Yuşa .. okuyup benimle tanışma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür eder ve minnet dolu gülücüklerimi yollarım.memnun oldum efendim

    dipnot: malesef ve üzülerek söylüyorum ki henüz bir motorum yok ama ehliyete yazıldım ve alır almaz da bir cbr125 r daha doğrusu sizin tabirinizle cıbırrr almayı düşünüyorum ..kendimi tanıtma biçimimden de anlaşılacağı gibi motor hakkındaki sorularla sizleri baya bir yoracak gibi görünüyorum ..kucak dolusu sevgilerle şimdiden hoşbuldum
    where is my mind ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hoşbulduysan ne güzel

    ancak bu sit3dekilerin büyük bir kısmı erkek ve hepsi ergen, yani bu ballı ıspanak soslu sözler onlarda iştah yaratmaz. benden söylemesi.

    bunları HUŞU-Yuşa içinde zealist olan ama zealisti su üstüne çıkartıp Yuşa'yı övdükten sonra en değerli mücevhermiş gibi yeniden saklı kabına saklayıp(!), sonra da lazım olamayan(!)ı ortaya bir kurşun gibi sürmek???

    arananlar hep kendince kayıptır a benim gülüm

    ...
    ve sana söylemek istediğim en güzel söz;
    henüz söylememiş olduğum sözdür

    N.H. RAN

    HOŞGELDİN ;)
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  3. #3
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı Zealist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yuşa nedir ?

    Direk ........................
    Su uzun girisin hatirina bir hosgeldini hakettin.

    Muhtemelen gitar çaliyor ve rock muzik dinliyorsun.
    Bu nedenle uzun uzun yazdigin cumlelere sasirmadim.

    Aramiza hosgeldin diyor ve sana Tarkan'dan
    "Baskasi olma kendin ol,
    Böyle çok daha guzelsin"

    sarkisini armagan ediyorum.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

  4. #4
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Su uzun girisin hatirina bir hosgeldini hakettin.

    Muhtemelen gitar çaliyor ve rock muzik dinliyorsun.
    Bu nedenle uzun uzun yazdigin cumlelere sasirmadim.

    Aramiza hosgeldin diyor ve sana Tarkan'dan
    "Baskasi olma kendin ol,
    Böyle çok daha guzelsin"

    sarkisini armagan ediyorum.
    aramıza hoş geldin arkadaşım.ve eklemeden edemiyecegim neden bu kadar uzun yazarsınız anlamıyorum.hayatımız okumaklamı geçicek şu yarım ömürlü dünyada .ve üsteki yazıyı aynen onaylıyorum.en güzeli kestirme.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  5. #5
    Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    Antalya/merkez
    Motosikleti
    Gilera Runner Sp 180
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduysan ne güzel

    ancak bu sit3dekilerin büyük bir kısmı erkek ve hepsi ergen, yani bu ballı ıspanak soslu sözler onlarda iştah yaratmaz. benden söylemesi.

    bunları HUŞU-Yuşa içinde zealist olan ama zealisti su üstüne çıkartıp Yuşa'yı övdükten sonra en değerli mücevhermiş gibi yeniden saklı kabına saklayıp(!), sonra da lazım olamayan(!)ı ortaya bir kurşun gibi sürmek???

    arananlar hep kendince kayıptır a benim gülüm

    ...
    ve sana söylemek istediğim en güzel söz;
    henüz söylememiş olduğum sözdür

    N.H. RAN

    HOŞGELDİN ;)
    yok canım amacım öyle ağız sulandırıp egzotik bir ferahlama bırakmak değil veya günlerce mesaj dolusu hoşgeldinler mesajları da değil , biraz farklı olsun istedim insanlar sıkılmışlardır s.a merhaba selam vs. gibi tanışma fasıllarından bundan olsa gerek ki uzun bir ben yazmak istemem (sana mı kaldı insanların can sıkıntısını gidermek ? diyebilirsiniz,özgürsünüz).gerçi öz bir merhaba ile de oluyor bu tanışma eylemi o da ayrı bir konu (: ayrıca evet zealist başta biraz o deve kuşları gibi kafasını topraktan çıkartıp bir merhaba dedi ama nafile.. o kimsenin olmadığı toprak altında yaşayan anlatılmaz olanlardandır .


    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Su uzun girisin hatirina bir hosgeldini hakettin.

    Muhtemelen gitar çaliyor ve rock muzik dinliyorsun.
    Bu nedenle uzun uzun yazdigin cumlelere sasirmadim.

    Aramiza hosgeldin diyor ve sana Tarkan'dan
    "Baskasi olma kendin ol,
    Böyle çok daha guzelsin"
    sarkisini armagan ediyorum.
    hemen deşifre ediyorum kendimi bu halimle , çok kötü bir alışkanlık oldu .Evet gitar ile ilgileniyorum uzun yıllardır ve 70'ler vazgeçilmezimdir hatta motor sevdasıyla sattım karafişeğimi :D yeni motoruma onun ismini vermeyi düşünüyorum :D sağlık olsun ne diyelim tekrar hoşbuldum (:
    where is my mind ?

  6. #6
    motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2007
    Şehir
    Düzce 81
    Motosikleti
    WR 250 R
    yazdıklarının yarısından çoğu benim hakkımda tutuyor.

    hoşgeldin.
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

  7. #7
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    "polemiğe girilmesi sakıncalı adamlar" listeme ekledim seni.
    hoşgeldin
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

  8. #8
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2009
    Şehir
    istanbul-gaziosman paşa
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    ya bi hoşgeldiniz diyelim dedik ben bunu okursam inan kardeşim sabah sabah uykum gelir bu yorgun gözler uyanmamışken yenıden uyuyuverır

  9. #9
    Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2009
    Şehir
    Ankara
    Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Daha genciz galiba. Bakalım hayat bizi nereden nereye sürükleyecek. umarım hep iyi yerlere sürüklenirsin . Gene de sözün kıymetlisi özlü ve sade (az) olandır bence.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

  10. #10

    Üyelik
    31 Ağustos 2009
    ARKADAŞLAR HAYATIN GERÇEKLERİNİ VE MOTORUMUZU ASLA UNUTMAYALIM.KAFASI OLAN KASK KULLANIR

  11. #11
    shule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Kasım 2007
    Motosikleti
    ninja250r-600RR-gs650
    hoş geldin
    Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder

  12. #12
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Kova burcusun belli...dikkat çekmeyi seviyorsun...tamam başardın...bak sitenin en popüler kişisi ben (kime sorarsan sor...piar-gallup şekli) topicine el verdi...sana dokundu...


    bir nevi Bereket Tanrısı priapos gibi düşün bu nüansı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  13. #13
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    ben şahidim mete_han'ın birlikte fotoğraf çekinilecek popülaritede bi adam olduğuna.

    hadi yine iyisin Yuşa, metehan'ın sıvazladığı sırtın yere gelmez gayri
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

  14. #14
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    bir selam bir kelam; gayrıya ne hacet
    hoşgeldin...

    hoşgeldin topiklerine bakmak huyum değil lakin mete ayusuna kitleme fırsatı yakalamış bulunmaktayım
    ne alaka deme, amme hizmeti bizimki, zamanla kavrarsın meseleyi:

    Alıntı Totoş_han adlı üyeden alıntı
    bak sitenin en popüler kişisi ben (kime sorarsan sor...piar-gallup şekli) topicine el verdi...sana dokundu.
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi yine iyisin Yuşa, metehan'ın sıvazladığı sırtın yere gelmez gayri
    kendisi muhtac-ı himmet bir dede, nerde kaldı gayriye himmet ede

  15. #15
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin topiklerine bakmak huyum değil lakin mete ayusuna kitleme fırsatı yakalamış bulunmaktayım
    ne alaka deme, amme hizmeti bizimki, zamanla kavrarsın meseleyi:
    Allah iyiligini versin emi.
    Deminden beri durup durup guluyorum.

    ****************

    Zealis;
    Su ana kadar buraya yazanlar sitenin en normal uyeleri.
    Gerisini var sen dusun.


    Hala vaktin var, Nirvana için.
    Ama yok ben illa kalacam diyosan sen bilirsin.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

  16. #16
    tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2007
    Şehir
    Adapazar
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah iyiligini versin emi.
    Deminden beri durup durup guluyorum.

    ****************

    Zealis;
    Su ana kadar buraya yazanlar sitenin en normal uyeleri.
    Gerisini var sen dusun.


    Hala vaktin var, Nirvana için.
    Ama yok ben illa kalacam diyosan sen bilirsin.

    Hoşgeldin sefalar getirdin..

    Bu yazıdan sonra benim de yazmam icap eder diye düşündüm
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

    Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

  17. #17
    Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    Antalya/merkez
    Motosikleti
    Gilera Runner Sp 180
    Hoşbuldum efendim hoşbuldum ,hepinize teşekkür ederim bu sıcak karşılamadan ötürü.
    evet itiraf ediyorum amacım uzun bir yazı yazıp mete_han'ın başlığıma uğramasını ve belimi sıvazlayıp nirvana'ya ulaşmamı engellemesini sağlamaktı.amacıma ulaştım artık hava atabilirim mete_han başlığıma yazdı diye. bir diğer amacım kaskıma imza attırmak olacak sanırım bunu da şimdiden belirtiyorum ..sevgiler saygılar herkeslere.
    where is my mind ?

  18. #18
    sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    hoşgeldin foruma merhabayı bu şekilde yaptıysan motor alınca 8 9 sayfa yazarsın sanırım merakla bekliyorum.
    İki kişinin bindiği motor değildir.

  19. #19
    alemdar2442 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2008
    Şehir
    Erzincan
    Motosikleti
    Honda
    Yazılanları okudum %90 benim . Birden bizim felsefeci geldi aklıma bu arada zealist neydi açıklarsan buna benzer çok konu görmüştük hiç yabancı gelmiyo ama ...
    bu arada hoşgeldin
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

  20. #20
    Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    Antalya/merkez
    Motosikleti
    Gilera Runner Sp 180
    Alıntı alemdar2442 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılanları okudum %90 benim . Birden bizim felsefeci geldi aklıma bu arada zealist neydi açıklarsan buna benzer çok konu görmüştük hiç yabancı gelmiyo ama ...
    bu arada hoşgeldin
    zealizm bir ideolojidir,detaylarını vermek istemiyorum çok tepki çekiyor genelde ve içinden çıkılmaz sayfalar dolusu yazılar çıkıyor ortaya..çok merak eden olursa da ö.m sistemiyle açıklayabilirim..sevgiler
    where is my mind ?


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler