İşte Geldim Burdayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar herkese bende 29 Ekimdeki süper organizasyondan sonra buraya üye olmanın yararlı bişey olacağıını düşünerek aranızdayım :))) :p

Aramiza hos geldin , kalici olman dilekleri ile :cat:

Birazda kendinden bahsedersen mutlu oluruz :)

Hoşbuldummmm :)) Madem kendimden bahsetmem istendi edelim ozaman kısacık... Kendimi bildim bileli racing motor delsiydim hep hayalimdi ve en sonunda başlangıç yapıp bi ninja sahibi oldum :))) yaklaşık 3 aydır falan motor tepesinde dolanıyorum :) Her ne kadar ailem delirdiğimi düşünsede ben çok istemiş olduğum bişeyi yapabilmenin mutluluğunu yaşıyorum :))) Böyle işte...

Hell24, üye kaydım yapılmadı henüz heheh :))
Seninki yapılmış sanıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abla hoşgeldin :)

Hoşgeldin hoşgeldin çay kahve için cafeyi gırgır şamata için konu dışını bilgi edinmek için forumun diğer yerlerini bırkalayabilirsin

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin..........................:cat:

Muratcan, ninjam ile çok iyiyiz aramızdan su sızmıyo desem yeridir :) Herkese tavsiye edilir yani :)

Extrema, verdiğin açıklayıcı bilgiler için saol:)

Vlad1462, hoşbulduk çok saol...

boyle bir sürücü olamaz .... (((((((((:)

kortej sonrası kombine virajlarıyla .. yaptıgı teker hala hafızalarda .. (:) bu kadar uzun stopiee denemesi hiç görmemişrim .. ben bunları düşünürken mavi yeşilde kaskını çıkardıgında dökülen saçların bitmedi gözümden.. savurarak döndün vee merhaba dedin .. o an .. vayybe .. hatuunmuş demiştim.. fakat .. ışıklarda motor çalışmadan gaz vermene anlam veremedim .. bi teknikmidir nedir .. banda ögretirsen sevinirim ((((((((((((((((:)

hoşgeldin .. gel gel burda çok şey var :)

boyle bir sürücü olamaz .... (((((((((:)

kortej sonrası kombine virajlarıyla .. yaptıgı teker hala hafızalarda .. (:) bu kadar uzun stopiee denemesi hiç görmemişrim .. ben bunları düşünürken mavi yeşilde kaskını çıkardıgında dökülen saçların bitmedi gözümden.. savurarak döndün vee merhaba dedin .. o an .. vayybe .. hatuunmuş demiştim.. fakat .. ışıklarda motor çalışmadan gaz vermene anlam veremedim .. bi teknikmidir nedir .. banda ögretirsen sevinirim ((((((((((((((((:)

hoşgeldin .. gel gel burda çok şey var :)

Ces ya bana eksoz lazım performans olcak halledermisin :)
Motor bu halıyle 170 i geçmiyo birazcık daha hız yapsa yeter 200 falan :p

Hoşbuldummmm :)) Madem kendimden bahsetmem istendi edelim ozaman kısacık... Kendimi bildim bileli racing motor delsiydim hep hayalimdi ve en sonunda başlangıç yapıp bi ninja sahibi oldum :))) yaklaşık 3 aydır falan motor tepesinde dolanıyorum :) Her ne kadar ailem delirdiğimi düşünsede ben çok istemiş olduğum bişeyi yapabilmenin mutluluğunu yaşıyorum :))) Böyle işte...

Hell24, üye kaydım yapılmadı henüz heheh :))
Seninki yapılmış sanıyorum :)

benim üye kaydımı jesse yaptı daha ne olsun... jesse doğru sölüyo stadın ordaki ışıklardan bir kaklkışı vardı akıllara zararrrrrrr...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar