Adanadan selamlar

herkese merhaba
ben emre adanadan 24 yaşımdayım işletme okuyorum 2 ay önce aldıgım 2007 model honda foresight 250 ile artık bende aranızdayım en kısa zamanda özellikle adanada yapılacak olan gezi organizasyonlarına kabul ederseniz katılmak isterim.

tüm motosiklet net ailesine selamlar
kazasız keyifli sürüşler dilerim.

fes250jl3.jpg

Adana İl Temsilcisi
hoş geldin arkadaşım.adana sayfasını takip edersen ve çarşamba akşamları7,30-8,00 de menderesin sonunda sağda toplanırız.gelirsen tanışırız.sevgilerimle.

Hoşgeldin, sefalar getirdin.. Motorun hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. :rendeer:

Merhaba Emre, motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, en kısa zamanda tanışmamız dileğiyle :cat:

Hoşgeldin arkadaşım, ben Adana'ya gidemedim bu bayram. Herkese selam olsun.
Allah kaza bela vermesin...

Mersin İl Temsilcisi
hoşgelmişsin toprağım mersinden bireysel olarak selamlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin emre,yazıları gezileri takip et özellikle çarşambaları adnan menderes toplantılarına bekleriz tekrar hoşgeldin

Hoşgeldin emre-fes.Kalıcı ve katılımcı olaman dilegiyle.
Bu arada amacın gezmek ise tam yerine düşmüşsün.Adanalılar gazı açınca pek kapatma gibi alışkanlıkları yoktur. :p

Emre hoşgeldin diğer arkadaşlarında dediği gibi çarşamba akşam 8 de menderesteki buluşmalarımızı es geçmezsen tanışabiliriz....:)

Hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. MT il gruplarından Adana MT'yi takip et. Çarşamba akşamları saat 19.30-20.00 sıralarında Menderesin sonunda yol kenarında motorları görürsün. Kaldırım üzerindeki masalarda bici götüren, çay içen, hepsinden önemlisi neşeli, kahkahalı, dostane şekilde sohbet eden insanlara takıl. Ben öyle yaptım. :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar