merhaba

Herkese merhaba. Uzunca bir süredir almak istediğim motosikleti alarak bende kervana katıldım. Şu aşamada pek sürüş bilmiyorum. Yalnızca dur kalk v.s. bir de boş yolda gidebiliyorum. Umarım burada, kıdemli üyelerin tecrübelerinden faydalanabilirim. ha bu arada, başlangıç motorum 125 cc 12 beygir bir kros.
saygılar, selamlar..

Hoşgeldin arkadaşım.Yeni motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler diledikten sonra ehliyeti sorayım:).Sonrada güvenlik ekpmanlarınla ilgili bir ahkam kesicem fakat hepsinin tam olduğuna inanıyorum:cat:.

Teşekkür ederim. Ben sanırım en kıl motor sürücüsüyüm sanırım. :D ekipmanlarım şunlar:

-CE belgeli mont
-3M ve Kevlar malzemeli deri eldiven
-KBC kask
-1.Sınıf dizlik.

özellikle dizlik ve eldiveni aldığım satıcıları, kalite garantisi konusunda delirttiğimi söyleyebilirim. Sonuçta can bizim canımız. :) Ehliyeti alalı ise yaklaşık bir sene oldu ama benimö gözümde hiç bir değeri yok, çünkü ülkemizde nasıl verildiğini tahmin edersinizi sanırım.Yasal zorunluluktan aldım diyebilrim hatta. :)

arkadaşım önce hoşgeldin ehliyet konusunda çoğunlukla haklısın ama bide şu var motor konusunda biraz daha bilinçli arkadaşlar ehliyete özen gösteriyor yani bence bu konudaki özen için bir gösterge sende de bu var zaten ekipmanlara dikkat etmenden belli ben hala bi dizlik almadım:pr:

hoşgeldin bende crossla başlamıştım başarırsın zor değil sadece kendine güven birazda sabır et tecrübe edindikçe kendin anlarsın öğrenip öğrenmediğini başarılar..

motorun markasını da sölesene arkadaşım :)
aslanlar gibi derbi senda 125 sm desene niye saklıyosun :)

Teşekkür ederim. özellikle enginer6 arkdaşıma. bu virüsü bana bulaştıran taşıyıcı hasta kendisidir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar