S sugarpan Katılım 5 Eyl 2008 Mesajlar 12 5 Eyl 2008 Konu Yazar #1 İstinye'den katılıyorum aranıza. Kawasaki ninja 250r kullanıcısıyım. Görüşmek üzere.
emomen Katılım 27 Nis 2006 Mesajlar 1,059 5 Eyl 2008 #2 Aramıza hoşgeldin Arkadaşım kalıçı ve katılımcı olman dilegiyle :cat: Motorunla birlikle size mutluluklar dilerimm :queen:
Aramıza hoşgeldin Arkadaşım kalıçı ve katılımcı olman dilegiyle :cat: Motorunla birlikle size mutluluklar dilerimm :queen:
kuyucadısı Katılım 19 Ocak 2008 Mesajlar 10,285 5 Eyl 2008 #5 a.selam hoşgeldin arkadaşım kalıcı olmanı dilerim
maGma Katılım 29 Eyl 2007 Mesajlar 190 5 Eyl 2008 #6 sugarpan' Alıntı: İstinye'den katılıyorum aranıza. Kawasaki ninja 250r kullanıcısıyım. Görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz.:rendeer: Servis ile ilgili sorunları (Z-Moto) saymassak, güzel motorunuz var, hayırlı olsun ve kazasız keyifli sürüşler.:cat:
sugarpan' Alıntı: İstinye'den katılıyorum aranıza. Kawasaki ninja 250r kullanıcısıyım. Görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz.:rendeer: Servis ile ilgili sorunları (Z-Moto) saymassak, güzel motorunuz var, hayırlı olsun ve kazasız keyifli sürüşler.:cat: