Ne Alsam Ne Önerirsiniz?

Herkese Merhaba

Bende yeni motorcu oldum aslında bir motorsikletim yok ama temel eğitimi aldım(Honda da) Sizlere danışmamın sebebi şu ben çok iri yarı bi adamım (Hem şişko hem uzunum) Bana hangi motorsikleti önerirsiniz? Şöyle altımda bisiklet gibi durmayacak bir motorsiklet arıyorum... Önerileriniz bekliyorum

Not: İstanbulda motorsiklet kiralayan bir yer biliyorsanız lütfen onuda yazın...

kaç paran var emir birader? en can alıcı nokta bu. şööle çirkin, karga burunlu bi enduro gider sana.

En fazla 20 küsürlere çıkabirlirim zannediyorum.... Zaten önce 2. el almayı planlıyorum

En fazla 20 küsürlere çıkabirlirim zannediyorum.... Zaten önce 2. el almayı planlıyorum

ben hiç 20 küsürü bi arada görmediğimden dolayıdırki herhangi bişey tawsiye etmiyorum. çok paraymış, aklıma hep büyük makineler geliyo ama sen küçük bişey almalısın tabi. maxi scooterlara ne diyosun?

2. el transalp, bmw r1200gs, xt, africa twin, yada tenere/super tenerelere bakabilirsin.

bence hernekadar surus egıtımı de almıs olsan sakın sakın 1200 cclık bır makıneyle baslama yazık olur sana o agırlıgı o torku muhtemelen tasıyamazsın f650 cs gıbı tek sılındırlı bırseyle basla derım ben o bıle cok aslında ama sen bılırsın yınede

Sen önce tarzını belirlemelisin ki sonrasında yorum yapalım..

Scooter mı ; Touring mi ; Racing mi ; Enduro mu arıyorsun ? :silent:

Bunu belirtmeden nası yarrdımcı olalım sana ?

scooter olarak bişe düşünüosan nexus500 olabilir!

burgman olabilir!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar