İzmir'den sevgiler!!!

Selam,

Adım Gökhan, 34 yaşındayım ve yaklaşık 19 yıldır motor kullanıyorum. Şu an itibari ile Hayabusa 2008'im var. Bundan önce genelde enduro ve touring motorlar kullandım (XT, Super Tenere, R 1200 RT)
Bugüne kadar motorsikletle ilgili oldukça fazla eğitim aldım ve elimden geldikçe de almaya devam edeceğim. Umarım burada da birşeyler paylaşabiliriz. Neyse, yazdıkça yazasım geliyor, ilk mesajımla baymayayım bari. Yüzyüze de görüşmek dileğimle sevgiler, saygılar.

Aramıza hoşgeldiniz... :)
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlere inşallah.. :rendeer:

Hoşgeldin, İzmir MT'yle görüşmeni tavsiye ederim, hepsi iyi adamlar :)

Hoşgeldin Gökhan. Bol bol yazmanı dilerim. Busa mı dedin...! Pheeww...

Gökhan hoşgeldin. bilgi birikim ve tecrübelerinden çok fayda sağlayacağız gibi gözüküyor. sevgilerle

Merhaba ve hoşgeldin Gökhan:rendeer:
bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaşan,başkalarınında faydalanmasını sağlayan insanları herzaman sevmişimdir:cat:
MT ailesi ve MT İzmir grubuna + bir değer katman,toplantı,gezi ve diğer aktivitelerimize katılman dileğiyle:cat:

abi beni gezdirsene:queen: ankaradayım ama o aletle 1.5 saate gelirsin zaten buraya:p

eee yazmışın gitmişin gökhan. 08 hayabusanı görmek isteriz mt izmir toplantılarına katılırsan tanışmış oluruz bi hakan dinçerin 08 busasını gördük bide senin busayı görelim :wiinkk:

Herkese teşekkürler. İzmir'de nerede toplanıyorsunuz ve ne zaman? Müsait olduğum zamanda mutlaka katılırım

Aramıza hoşgeldin.:rendeer: hayabusa için hayırlı ugurlu kazasız belasız şürüşler bol kilometreler.. :)

bu arada hayalimdeki motor hayabusa umarım garaja cekecegim bende... senin gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar