Rancoriderdan herkese merhaba...

Tüm abilerime ablalarıma motor tutkunlarına merhaba. Ben Ankaradan Şafak. 19 yaşındayım. ağustostaki ehliyet sınavına hazırlanmaktayım :)

nerden geldiğini bilmediğim bir anda kendimi motor sevdalısı olarak buldum. uzun süredirde bu haldeyim... Lakin nezaman kendi paramı kendim kazanır oldum ozaman tamam motorumu almalıyım dedim. Şimdi tam bir motorcu olmak için 2 adım kaldı önce ehliyet ardından motosiklet...

yaklaşık 2.5 aydır bu siteyi takip ediyorum. sabırla inatla Mct 250 için açılan o 160 sayfaya dayanan konuyu işlenenleri takip ettim. bu aradada bu siteden motor hakkında çok önemli bilgiler öğrendim.

herkese teşekkür eder benide aranıza almanızı dilerim :)

Motorumu aldığımda yollarda görüşmek üzere Saygılarımla...

Aramıza hoşgeldin arkadaşım :) doğru adrestesin :) sen de aramızdasın artık :)

yaklaşık 2.5 aydır bu siteyi takip ediyorum. sabırla inatla Mct 250 için açılan o 160 sayfaya dayanan konuyu işlenenleri takip ettim. bu aradada bu siteden motor hakkında çok önemli bilgiler öğrendim.

Motorumu aldığımda yollarda görüşmek üzere Saygılarımla...

öncelikle wellgeldin. arkadaşım tarzın chopper cruiser ise, sana tavsiyem caracal al, mct den çok daha az sorun çıkaran bi motor, şahsım adına da sorun çıkarmayan motor. ben de mct düşünüyodum ama öyle değlmiş, sorunlarla uğraşaBİLİRSİN.

eet mct 250 almayı düşünüyorum caracal konusunda bana birazdaha kapsamlı bilgi verebilirmisin acaba solmyr forumlarda konusu gözüme çarpmadığı için bilgi sahibi değilim. birde malum hani kendi paramla çalışıp çırpınıp alacağım için malum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara'lı olduğunuda öğrenmiş bulunmaktayız :) Çarşamba günleri Balgat Anotolida 18:00 den itibaren toplaşmaya başlıyoruz her hafta. Gelirsen faydalı olcak bilgiler ve bol geyikli bir toplaşmaya katılmış olursun :mrgreen: Ama yeni katılan arkadaşlar iki kilo baklava alıp geliyor adet böyle :p Bekleriz

canınız saolsun baklava ne demek motoru bir alayım hacı babadan fıstıklı ısmarlarım hemde.. :)

hoşgeldin, dilediğine sahip olursun inşallah en kısa zamanda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Avatarımın sağ alt köşesine yazdığım "Aytaç" ismi sadece beyler de kullanılmıyor canımcım :mrgreen:

Tabiiii "ablacım" kelimesini kullanım yerlerimiz farklılık gösterdiği için hatlarda karışıklık oldu :mrgreen:

Avatarımın sağ alt köşesine yazdığım "Aytaç" ismi sadece beyler de kullanılmıyor canımcım :mrgreen:

Tabiiii "ablacım" kelimesini kullanım yerlerimiz farklılık gösterdiği için hatlarda karışıklık oldu :mrgreen:

ehehe nese önemli değil ya olur böyle vakalar :)

herkese tekrardan selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu da sana hoşgeldin geyiği olsun :cherry: Tekrardan hoşgeldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar